Nev-i şahsına münhasır kedigiller 😻

Bizde bir kere 10 kilo mama aldık aksi gibi sevmedi diğer bahçede ki kediler severek yedi kaliteliydi de ama hiç belli olmuyor Kedilere
Herkeste var sanırım. Yarım kilo mama alıyorum. Hatır hutur bitiriyor. 12 kiloluk mama var onu yemiyor. 3 günde 1 tabağı bitiremedi

Buyuk paketlerin tadı guzel olmuyor sanirim. Birebir ayni markanin ayni içerikli mamasinin 1,5 kilosunu yiyorken 5 kiloluğunu yemek istemiyor bizim ki hatta konu acmiştim.

5 kiloluk olani sokaktakilere dagittik, ayni mamanin 1,5 kiloluğunu almiştim sona yedi. N&D marka

Cok uzuldum gecmis olmasinada com sevindim gerçekten onlar hasta olunca insanin çocuğu hastalanmış gibi üzülüyor hastalığı tam olarak gecti mi peki

Bağışıklığını güçlendiren ürünler var veterinere şırıngayla veriyordum ben. İştahınıda açmıştı kendine gelmişti. Ondan verebilirsin
Istahi düzeldi canım onun ki dışarıda oyun oynamaktan oluyor mama yemek için gelmeyi unutuyor sanki

En iyisi riske atmamak ya aynı olayı yaşadım yemedi .

Abla alanının dışında olduğu için o evdeki kedinin yaydığı kokudan etkilenip korkmuştur.Alışması oynaması için zaman gerekir
Bunu bilmiyordum, kardeşimde oynar kaynaşır diye götürmüş, ürktüğünü görünce çok üzülmüş, evde bir evcille ilk tecrübesi, biz bekarken benim kedi köpeklerime alışıktı ama hiç birebir bir kedi veya köpeğe bakmamıştı, hatta evde bakamam diyenlerdendi, abla sen evde nasıl bakıyorsun derken hayat tokat gibi bir kedi çıkardı karşısına Şimdi de ablaaaa artık sana hak veriyorum demeye başladı :)

Sizin köpeğide atsaydınız görseydik merak ettik :)

Cok uzuldum gecmis olmasinada com sevindim gerçekten onlar hasta olunca insanin çocuğu hastalanmış gibi üzülüyor hastalığı tam olarak gecti mi peki
Evet tamamen bitti
Çok kötü günlerdi artık saklanıp ölmeyi bekliyordu sürekli serum aldı her akşam zorla yoğurt şu verdik şırıngayla allahım kimseye yasatmasin insan çok üzülüyor masum bir can var gözlerinin önünde eriyor .
Neyse ki atlattı çok şükür

Öyle oluyor galiba bende riske atmiyorum artık pet shopdan sevdiği mamayi alıyorum
Konuya ben de yorum yapmıştım. Kediler biraz inatçılar. Benim kedim pencereyi izlemek istiyor. Pencerenin önünde de erik ağacı var. Kuşlar falan konuyor. Kaç kere onu yakaladım. O odada çalışıyorum aynı zamanda. Dikkatim dağılıyor tedirgin oluyorum. En sonunda çalışma saatleri odaya almadım. O gün de kendisini aç bıraktı

Tüm yavrucukları minoş köpüklerinden öpüyorum.
Annem ileri derecede titizlik hastalığı olan bir insan ama bizi ne kedisiz ne kuşsuz bırakmadı o günlerimi çok özlüyorum.Malesef 3 çoçuğumda alerjik bünyeli yoksa çoktan birtane evlat edinmiştim.benim sıpaları yolar yolmaz bende bir tane evla t edineceğim her gece kedi videosu izlemeden uyumam günlük tozu alır öyle uyurum artık burayada gelir sizin minoşlarınıza da bakarım

Sorma ya Bizimki de sıcaktan mutfak masası mutfak tezgahı serin nereyi bulursa yayılıp uzanıyor gecen mutfak evresinin icin e gitmiş.

Valla ben yas mama konusunda cok pişmanım değişiklik olsun diye arada bir alıyordum sonra beni her gördükçe buz dolabının kapısına gidip ağzını yaliyordu öyle gözümün icin e o baktıkça ben verdim arsizin biri olup cıktı

Gece onun yüzünden tuvalete kalkmaya korkuyorum lavabo kapısında çıkmamı bekliyor sonra zorla mutfaga goturuyor

Bizde geldik bizdeeeee
2 senedir bizimle bu çirkin şey
Kedilerin dünyasını daha önceden keşfetmediğim için pişmanım.
Kendimi köpek insanı sanarken baya bayaa kedi insanıymışım.

Eklentiler

• 779890B2-56C8-4FFC-883E-B31789E55104.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 33

Hasta olmasın onlar yaa. Dertlerini de anlatamıyor yawrum. Benimkini kısırlaştırdığımda 1 hafta hergün bakıp bakıp ağlamıştım. Haline çok üzülmüştüm

Yaa benimkiler aynı. Allah hepsine uzun ömür versin. Bu eve ilk taşındığımızda yerde bir karaltı gördüm aaa kaka yapmışlar eyvah dedim meğer tezgahta duran şekerpareyi çalıp götürmüşler. Nasıl aldın nasıl götürdün Kızım yumurta, tavuk, makarna ve hamur işi sever. Oğlanlardan biri taştan yumuşak herşeyi yiyor, meyve ve kuruyemiş dahil, diğer çocuğum seçici et sever, ciğer sever. Kedi çilek yer mi? Ares yiyor, gece tezgahta bişey kalmışssa aynen açma huyu da var. Çok değişik hepsi,rabbim sağlık versin de uyandırsınlar

Bunu bende merak ediyorum
Bizim kedi 3 aylık 1 kilo mamayı bir ayda biteremiyor normal mi acaba?
Haftada bir de yaş mama veriyoruz

Grev yapıyorlar resmen benim ki de buzdolabinin önünde miyavlar et ister vermezsem midesi sırtına yapışık şekilde dolanir ortalikta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…