- 7 Haziran 2017
- 2.924
- 3.305
- 133
Panter gibi maşallahEki Görüntüle 2658082 Eki Görüntüle 2658083
Bu da gece. İlk defa görsel yüklüyorum. Nasıl olur bilemedim. Kendisi 6.5 kiloluk küçük danamız olur. Hobileri arasında kültürlenmek ve topuna sarılıp oynamak vardır.
Bizde bir kere 10 kilo mama aldık aksi gibi sevmedi diğer bahçede ki kediler severek yedi kaliteliydi de ama hiç belli olmuyor Kedilere
Herkeste var sanırım. Yarım kilo mama alıyorum. Hatır hutur bitiriyor. 12 kiloluk mama var onu yemiyor. 3 günde 1 tabağı bitiremedi
Cok uzuldum gecmis olmasinada com sevindim gerçekten onlar hasta olunca insanin çocuğu hastalanmış gibi üzülüyor hastalığı tam olarak gecti mi pekiBitmesine sevindim
Poffy de gençlik hastalığı atlattı evin heryeri mahvolmustu 2 hafta makatında kan geldi tutamiyordu yavrum en sonunda bez baglamistik sonra toparladı çok şükür ilaçlar serumlar ise yaradı zor oluyor sürekli biryerleri silmek
Istahi düzeldi canım onun ki dışarıda oyun oynamaktan oluyor mama yemek için gelmeyi unutuyor sankiBağışıklığını güçlendiren ürünler var veterinere şırıngayla veriyordum ben. İştahınıda açmıştı kendine gelmişti. Ondan verebilirsin
En iyisi riske atmamak ya aynı olayı yaşadım yemedi .Buyuk paketlerin tadı guzel olmuyor sanirim. Birebir ayni markanin ayni içerikli mamasinin 1,5 kilosunu yiyorken 5 kiloluğunu yemek istemiyor bizim ki hatta konu acmiştim.
5 kiloluk olani sokaktakilere dagittik, ayni mamanin 1,5 kiloluğunu almiştim sona yedi. N&D marka
Bunu bilmiyordum, kardeşimde oynar kaynaşır diye götürmüş, ürktüğünü görünce çok üzülmüş, evde bir evcille ilk tecrübesi, biz bekarken benim kedi köpeklerime alışıktı ama hiç birebir bir kedi veya köpeğe bakmamıştı, hatta evde bakamam diyenlerdendi, abla sen evde nasıl bakıyorsun derken hayat tokat gibi bir kedi çıkardı karşısınaAbla alanının dışında olduğu için o evdeki kedinin yaydığı kokudan etkilenip korkmuştur.Alışması oynaması için zaman gerekir
Bunu bilmiyordum, kardeşimde oynar kaynaşır diye götürmüş, ürktüğünü görünce çok üzülmüş, evde bir evcille ilk tecrübesi, biz bekarken benim kedi köpeklerime alışıktı ama hiç birebir bir kedi veya köpeğe bakmamıştı, hatta evde bakamam diyenlerdendi, abla sen evde nasıl bakıyorsun derken hayat tokat gibi bir kedi çıkardı karşısınaŞimdi de ablaaaa artık sana hak veriyorum demeye başladı :)
Evet tamamen bittiCok uzuldum gecmis olmasinada com sevindim gerçekten onlar hasta olunca insanin çocuğu hastalanmış gibi üzülüyor hastalığı tam olarak gecti mi peki
Öyle oluyor galiba bende riske atmiyorum artık pet shopdan sevdiği mamayi alıyorum
Konuya ben de yorum yapmıştım. Kediler biraz inatçılar. Benim kedim pencereyi izlemek istiyor. Pencerenin önünde de erik ağacı var. Kuşlar falan konuyor. Kaç kere onu yakaladım. O odada çalışıyorum aynı zamanda. Dikkatim dağılıyor tedirgin oluyorum. En sonunda çalışma saatleri odaya almadım. O gün de kendisini aç bıraktıBuyuk paketlerin tadı guzel olmuyor sanirim. Birebir ayni markanin ayni içerikli mamasinin 1,5 kilosunu yiyorken 5 kiloluğunu yemek istemiyor bizim ki hatta konu acmiştim.
5 kiloluk olani sokaktakilere dagittik, ayni mamanin 1,5 kiloluğunu almiştim sona yedi. N&D marka
Kedileriniz pati çıkarmaz değil mi? Çocuğum kedilerden şiddet görüp duruyor ziraSizin köpeğide atsaydınız görseydik merak ettik :)
Sorma ya Bizimki de sıcaktan mutfak masası mutfak tezgahı serin nereyi bulursa yayılıp uzanıyor gecen mutfak evresinin icin e gitmiş.Oyy işin zor valla. Bizimki bu aralar hava sıcak diye galiba mutfak tezgahında gidip uyuyor. Tek kötü alışkanlığı o. Zamanında bende çok yedirmek istedim ama. Hiç bir zaman yemedi bizimki. Her türlü kuru mama ver başka bişey istemez. Seninki formunu koruyor herhalde birde tam buğday demek :)))
Bitmesine sevindim
Poffy de gençlik hastalığı atlattı evin heryeri mahvolmustu 2 hafta makatında kan geldi tutamiyordu yavrum en sonunda bez baglamistik sonra toparladı çok şükür ilaçlar serumlar ise yaradı zor oluyor sürekli biryerleri silmek
Söyle soyleyeyim mama kabı her zaman doludur ama ben soyle bi hata yaptım
Geldiğinde cok küçüktü ne yeriysem onada verdim kahvaltıya beraber oturduk falan oda yeme konusunda çok şımardı
Mesela tam buğday ekmeğini taze ekmek cok sever ama küçük küçük doğrayıp ağzına vereceksin tabağa bıraksan yener mesela gece uyanır canı yas mama ister zorla uyandırır uyanmasam kolumu ısırıp çekiştirir.
Mesela yemek yapıyorumdur salatalık domates bile kessem uzanır bakar oba bi parca vericem koklayacak yeyip ywmeyecegine kendisi karar verecek ne yiyorsan yada doğuruyorsam onada vermeden durmaz.
Hatta soyle bisey anlatayım bi gün marketten geldim poşetleri mutfaga bırakıp uyudum gece beni uyandırmak için çırpınıyor cok yorgunum ne yaptıysa kalkamadım mutfaga gitti tekrar geldi ısrarla kaldırıyor dayanamadım gittim tam buğday ekmeği almıştım paketi boydan boya açmış hepsinin kenarından minik minik koparmış bi tane çıkarmış giremeyince artik iyice uyandırmak için zorladı
Gerçekten huyu suyu cok baska çocukluğumdan beri kedi besliyorum böylesini gormedim
Bunu bende merak ediyorumBir soru da ben sormuş olayım. Ayda kaç kilogram mama tüketiyor kedileriniz? Gece’ye 1-1.5 kilo kadar bir ay gidiyor. Ayda en az iki paket de yaş mama veriyorum. Bir arkadaşımın kedisi haftada 1 kilo yiyordu da merak ettim, benimki mi anormal diye
Grev yapıyorlar resmen benim ki de buzdolabinin önünde miyavlar et ister vermezsem midesi sırtına yapışık şekilde dolanir ortaliktaKonuya ben de yorum yapmıştım. Kediler biraz inatçılar. Benim kedim pencereyi izlemek istiyor. Pencerenin önünde de erik ağacı var. Kuşlar falan konuyor. Kaç kere onu yakaladım. O odada çalışıyorum aynı zamanda. Dikkatim dağılıyor tedirgin oluyorum. En sonunda çalışma saatleri odaya almadım. O gün de kendisini aç bıraktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?