Benimkide normalde annemin yatağında uyur uyumak için nerde rahat yumuşak bi yer var orayı seçer yemege aşırı düşkün ama geçenlerde yemek yeniyordu disariya gubde 2-3 kere gidip gelen kedi evden çıkmıyordu annemin yatağının yanında duvar dibinde paspas üstünde başımı kaldırmadan uyuyordu yas mama kokuyordun onu ne onu bile yeniyordu oluyor diye resmen oturup ağladım veteriner hekime görürdüm sonra üşütmüş ilerlemiş soğuk algınlığı ciğerlerine kadar bi iğne yaptı kedim elimi parçalıyordu resmen neyse ki ustune iyileştiEvet tamamen bitti
Çok kötü günlerdi artık saklanıp ölmeyi bekliyordu sürekli serum aldı her akşam zorla yoğurt şu verdik şırıngayla allahım kimseye yasatmasin insan çok üzülüyor masum bir can var gözlerinin önünde eriyor .
Neyse ki atlattı çok şükür
Taratmayı hiç sevmiyor o yüzden tüyleri yumaklaşıyor dolaşıyor.Salı günü kırptıracağım sıcaklarda iyi olurIste tam bir tüy yumağıyoğurmalik
Normal bence benim kiz ayda 2 kilo mamayı anca yiyorBunu bende merak ediyorum
Bizim kedi 3 aylık 1 kilo mamayı bir ayda biteremiyor normal mi acaba?
Haftada bir de yaş mama veriyoruz
Ahh keşke hiç hasta olmasalarHasta olmasın onlar yaa. Dertlerini de anlatamıyor yawrum. Benimkini kısırlaştırdığımda 1 hafta hergün bakıp bakıp ağlamıştım. Haline çok üzülmüştüm
Şimdi dışarı çıkmak istiyor. Bir kere zinciri çekmeyi unuttum. Biz uyurken kapıyı açmış. Komşu getirdi sabah.Grev yapıyorlar resmen benim ki de buzdolabinin önünde miyavlar et ister vermezsem midesi sırtına yapışık şekilde dolanir ortalikta
Kaç yaşlarındalar? Benimki 4’ü yeni doldurduÜç kedime 10 kg. mama iki ay gidiyor. Ayda 5 kg. demek ki kedi başı 1.600 falan yiyorlar. Sizin de normal bu hesaba göre ☺
Evet ferhlamis olur yavrum ona da iyi gelirTaratmayı hiç sevmiyor o yüzden tüyleri yumaklaşıyor dolaşıyor.Salı günü kırptıracağım sıcaklarda iyi olur
Amin Allah disardakileride bizimkileri de korusun sizinkiler de az fena değilmiş toplamda kac tane varYaa benimkiler aynı. Allah hepsine uzun ömür versin. Bu eve ilk taşındığımızda yerde bir karaltı gördüm aaa kaka yapmışlar eyvah dedim meğer tezgahta duran şekerpareyi çalıp götürmüşler. Nasıl aldın nasıl götürdünKızım yumurta, tavuk, makarna ve hamur işi sever. Oğlanlardan biri taştan yumuşak herşeyi yiyor, meyve ve kuruyemiş dahil, diğer çocuğum seçici et sever, ciğer sever. Kedi çilek yer mi? Ares yiyor, gece tezgahta bişey kalmışssa aynen açma huyu da var. Çok değişik hepsi,rabbim sağlık versin de uyandırsınlar
Bak şu yaramazaŞimdi dışarı çıkmak istiyor. Bir kere zinciri çekmeyi unuttum. Biz uyurken kapıyı açmış. Komşu getirdi sabah.
üzülmesin.zaman lazım ara ara yanyana getirirse belki arkadaş olurlarBunu bilmiyordum, kardeşimde oynar kaynaşır diye götürmüş, ürktüğünü görünce çok üzülmüş, evde bir evcille ilk tecrübesi, biz bekarken benim kedi köpeklerime alışıktı ama hiç birebir bir kedi veya köpeğe bakmamıştı, hatta evde bakamam diyenlerdendi, abla sen evde nasıl bakıyorsun derken hayat tokat gibi bir kedi çıkardı karşısınaŞimdi de ablaaaa artık sana hak veriyorum demeye başladı :)
Kırptirma kiz çocuğuEvet ferhlamis olur yavrum ona da iyi gelir
Ahh keşke hiç hasta olmasalar
patisiyle elimi tutuyordu yavrum agladigimi gördü ve o hareketi yaptı patisiyle ilk defa parmagimi tuttu yardım ister gibi
Umarim hiçbir hayvanin canı acimaz
Smokyler karakter olarak gercekten cok iyiler çocukluğumdan beri kedi besliyorum huyu karakteri smokyler kadar güzel olanını gormedimBizde geldik bizdeeeee
2 senedir bizimle bu çirkin şey
Kedilerin dünyasını daha önceden keşfetmediğim için pişmanım.
Kendimi köpek insanı sanarken baya bayaa kedi insanıymışım.
Ben yapmıyorumKırptirma kiz çocuğuben bir kere yaptirdim bir daha aslaaa
Taratmayı hiç sevmiyor o yüzden tüyleri yumaklaşıyor dolaşıyor.Salı günü kırptıracağım sıcaklarda iyi olur
bence en psikopatlari onlarSmokyler karakter olarak gercekten cok iyiler çocukluğumdan beri kedi besliyorum huyu karakteri smokyler kadar güzel olanını gormedim
Kaç yaşlarındalar? Benimki 4’ü yeni doldurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?