Nev-i şahsına münhasır kedigiller 😻

Benimkide normalde annemin yatağında uyur uyumak için nerde rahat yumuşak bi yer var orayı seçer yemege aşırı düşkün ama geçenlerde yemek yeniyordu disariya gubde 2-3 kere gidip gelen kedi evden çıkmıyordu annemin yatağının yanında duvar dibinde paspas üstünde başımı kaldırmadan uyuyordu yas mama kokuyordun onu ne onu bile yeniyordu oluyor diye resmen oturup ağladım veteriner hekime görürdüm sonra üşütmüş ilerlemiş soğuk algınlığı ciğerlerine kadar bi iğne yaptı kedim elimi parçalıyordu resmen neyse ki ustune iyileşti

Hasta olmasın onlar yaa. Dertlerini de anlatamıyor yawrum. Benimkini kısırlaştırdığımda 1 hafta hergün bakıp bakıp ağlamıştım. Haline çok üzülmüştüm
Ahh keşke hiç hasta olmasalar
patisiyle elimi tutuyordu yavrum agladigimi gördü ve o hareketi yaptı patisiyle ilk defa parmagimi tuttu yardım ister gibi
Umarim hiçbir hayvanin canı acimaz

Amin Allah disardakileride bizimkileri de korusun sizinkiler de az fena değilmiş toplamda kac tane var

üzülmesin.zaman lazım ara ara yanyana getirirse belki arkadaş olurlar
bence farklı bir aşk

Ahh keşke hiç hasta olmasalar
patisiyle elimi tutuyordu yavrum agladigimi gördü ve o hareketi yaptı patisiyle ilk defa parmagimi tuttu yardım ister gibi
Umarim hiçbir hayvanin canı acimaz

Ah amin. Kedimi barınaktan aldığımızda kan değerleri çok kötüydü, çok zayıftı ve böbrekleri de kötüydü. İlj altı ay sürekli hastalandı, o zaman tek kediydi beraber yatardık patisini parmağıma dolardı kuzum. Ne zaman korksa, şefkat istese bana gelir oğlum.

Bizde geldik bizdeeeee
2 senedir bizimle bu çirkin şey
Kedilerin dünyasını daha önceden keşfetmediğim için pişmanım.
Kendimi köpek insanı sanarken baya bayaa kedi insanıymışım.
Smokyler karakter olarak gercekten cok iyiler çocukluğumdan beri kedi besliyorum huyu karakteri smokyler kadar güzel olanını gormedim

Taratmayı hiç sevmiyor o yüzden tüyleri yumaklaşıyor dolaşıyor.Salı günü kırptıracağım sıcaklarda iyi olur

Yaaa benimki çok seviyor. Onun sayesinde rahat rahat seviyorum o ara. Yoksa hiç doya doya sevdiğimi hatırlamıyorum Yaaa. Niye bu kadar katı bir kedi:) bende makine alıp arada kırmayı düşünüyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…