Kırptirma kiz çocuğuben bir kere yaptirdim bir daha aslaaa
Patiye bak oldugu yere bayılmışKızımın sıcaktan pert olmuşken klima açılınca kendimden geçtim pozu:)))
Eki Görüntüle 2658093
Ayrı bir bağ oluşuyor arada evlat gibi seviliyorlar insan bakmadan anlamıyor iyi ki varlar ❤Ah amin. Kedimi barınaktan aldığımızda kan değerleri çok kötüydü, çok zayıftı ve böbrekleri de kötüydü. İlj altı ay sürekli hastalandı, o zaman tek kediydi beraber yatardık patisini parmağıma dolardı kuzum. Ne zaman korksa, şefkat istese bana gelir oğlum.
Genel olarak sanırım smokin ve siyah kedilerin kendine has bi karakteristik yapısı var, bende öyle düşünüyorumSmokyler karakter olarak gercekten cok iyiler çocukluğumdan beri kedi besliyorum huyu karakteri smokyler kadar güzel olanını gormedim
Benimki etkilenmedi psikolojik olarak ama ben etkilendimNeden peki. Psikolojisi bozulur diyorlar ondan mı:)
Benim disarda balerinlerimde var evdede 1 taneBenim koca dana ayda 1, 1.5 kilo yiyor. Çok yemekten kilo almıyor. Anası gibi su içse yarıyor.
Yerlere atmış kendini KıyamamKızımın sıcaktan pert olmuşken klima açılınca kendimden geçtim pozu:)))
Eki Görüntüle 2658093
Ayy benimkide istediği kadar dökebilir kestirmemBen yapmıyorumbenim ki okadar uzun tüylü değil döke döke geziyor
Benimki etkilenmedi psikolojik olarak ama ben etkilendimgercekten aşırı çirkin oldu
Neden peki. Psikolojisi bozulur diyorlar ondan mı:)
Kızımın sıcaktan pert olmuşken klima açılınca kendimden geçtim pozu:)))
Eki Görüntüle 2658093
Oyyy kuzucukKızımın sıcaktan pert olmuşken klima açılınca kendimden geçtim pozu:)))
Eki Görüntüle 2658093
Genel olarak sanırım smokin ve siyah kedilerin kendine has bi karakteristik yapısı var, bende öyle düşünüyorum
Iyi bariNormal bence benim kiz ayda 2 kilo mamayı anca yiyor
Tüysüz haliyle evde görsem ödüm patlar zaten sürekli her odadan pat diye çıkıp duruyor kapıyı açıyorum pat karşımdaAyy benimkide istediği kadar dökebilir kestirmem
Geçen iş arasında komşu geldi. Benim beyimin tişörtü sizin balkona düşmüş. Gittim aldım. Kapıyı çektim. İşe döndüm. Sonra bi su içeyim geleyim dedim. Kapı ardına kadar açılmış. Pijamamla terliğimle çıktım ağlaya ağlaya insanlara sordum. Geri döndüğümde oğlumla dış kapıda karşılaştık beni görür görmez vınn eve çıktı. Şimdi sürekli kapıyı kontrol ediyorum. Çok korktumBak şu yaramazaaman dikkat et fazla zeki
çoğu işini bilmez veteriner kolaya kaçmak için traşı anestezi ile yapıyor, hayvana anestezi vermek ömründen almak ve çok riskli. kimileri kedim olsun ama tüy dökmesin diye iki ayda bir traş yaptırıyor çok üzülüyorum o kediciklere ben
Birde mamadan mamaya fark var bazi mamalari az yerler ama cok tok tutar bazi mamalari çok yeselerde cabuk doymazlarIyi bari
Bakamamış gibi hissetmistim kendimi
Benimki de öyle.kendi isterse gelir yatar sevdirir istemezse hiç oralı olmaz.sevdirmez.Kalabalığı sevmez bi de çok korkak niyeyse.tanımadığı insan olunca yatağın altına girer çıkmaz hiçYaaa benimki çok seviyor. Onun sayesinde rahat rahat seviyorum o ara. Yoksa hiç doya doya sevdiğimi hatırlamıyorum Yaaa. Niye bu kadar katı bir kedi:) bende makine alıp arada kırmayı düşünüyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?