Nev-i şahsına münhasır kedigiller 😻

Selamün aleyküm hanımlar...
Kedim yok ama kendim de kedi gibiyimdir kafamı eteklerinize sürtsem biraz miyavlasam bana da bir kap süt verirsiniz dimi
valla sessizce köşede otururum hiç yaramazlık etmem hırsız gelirse miyavlar haber veririm size deprem olursa dürterim... Beni besleyecek sahibeye şimdiden teşekkür ediyorum

Ayrı bir bağ oluşuyor arada evlat gibi seviliyorlar insan bakmadan anlamıyor iyi ki varlar ❤

Smokyler karakter olarak gercekten cok iyiler çocukluğumdan beri kedi besliyorum huyu karakteri smokyler kadar güzel olanını gormedim
Genel olarak sanırım smokin ve siyah kedilerin kendine has bi karakteristik yapısı var, bende öyle düşünüyorum

Benim koca dana ayda 1, 1.5 kilo yiyor. Çok yemekten kilo almıyor. Anası gibi su içse yarıyor.
Benim disarda balerinlerimde var evdede 1 tane

Kendi kendime ayri alıyorum ama dışarıdakiler eve gelip benimkinin mamasını yiyor benimki onlqrinkine dadanıyor benimkinin normalde me kadar yediğini hesaplayamiyirum ama nerden baksaniz ayda 20-25 kilo mama gidiyor disardakilerle beraber

Neden peki. Psikolojisi bozulur diyorlar ondan mı:)

çoğu işini bilmez veteriner kolaya kaçmak için traşı anestezi ile yapıyor, hayvana anestezi vermek ömründen almak ve çok riskli. kimileri kedim olsun ama tüy dökmesin diye iki ayda bir traş yaptırıyor çok üzülüyorum o kediciklere ben

Bak şu yaramaza aman dikkat et fazla zeki
Geçen iş arasında komşu geldi. Benim beyimin tişörtü sizin balkona düşmüş. Gittim aldım. Kapıyı çektim. İşe döndüm. Sonra bi su içeyim geleyim dedim. Kapı ardına kadar açılmış. Pijamamla terliğimle çıktım ağlaya ağlaya insanlara sordum. Geri döndüğümde oğlumla dış kapıda karşılaştık beni görür görmez vınn eve çıktı. Şimdi sürekli kapıyı kontrol ediyorum. Çok korktum

Yaaa tüy dökmesinden çok normalden biraz uzun olunca tüyleri kakasını yapınca çoğu zaman bulaştırıyor. Hep poposunu yıkamak zorunda kalıyorum en azından oda bu konuda rahat eder diye düşünüyorum:)

Yaaa benimki çok seviyor. Onun sayesinde rahat rahat seviyorum o ara. Yoksa hiç doya doya sevdiğimi hatırlamıyorum Yaaa. Niye bu kadar katı bir kedi:) bende makine alıp arada kırmayı düşünüyorum:)
Benimki de öyle.kendi isterse gelir yatar sevdirir istemezse hiç oralı olmaz.sevdirmez.Kalabalığı sevmez bi de çok korkak niyeyse.tanımadığı insan olunca yatağın altına girer çıkmaz hiç ben kendim kırpacaktım ama daha makinanın sesini duymadan korktu.strese girip ölmesinden korktum veteriner uyutup yapacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…