- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Kısırlaştıktan sonra özellikle ben işe girince 6,5 kiloya çıktık.Bir de siyah beyaz kediler maşallah at gibi oluyor daha zayıf ve çelimsiz siyah beyaz kedi görmedim.
Bizimki de kusuyor saolsun hep gider banyoya kusar:)) veterinerim o konuda çok iyi anestezi vereceğini sanmıyorum. Aslında kendim keseyim dedim :)
Kedi terorune hayirAslında topic iyi oldu kedi oyuncagi olduğumuzun farkına vardık bitsin bu kedi terörü
Kısırlaştıktan sonra özellikle ben işe girince 6,5 kiloya çıktık.Diyetteydik bir süredir
Çok sevimli yaaKedi terorune hayir
Kesemezsiniz ayol biz onu da denedik. Eşim ben halledicem bırak dedi makineyle kediyi alıp duşakabine girmişti, on dakka sonra imdaat sesine gittim kedi kafasına çıkmış traş falan yalan tabii
Hey maşallahBenim kız da 6.2 kg. Maşallah Allah sağlık versin hepsine dötlerini yerim
Nerde kiyafet varsa onu bulur üstünde uyurAnlıkları alalımÜçüncü nerde acaba?
Ya bunlar çok tatlıı ama benim köpeğim var yinede paylaşayımEki Görüntüle 2658104
Oyy dilineYa bunlar çok tatlıı ama benim köpeğim var yinede paylaşayımEki Görüntüle 2658104
En buyuk oglum ilk goz agrim evden kacti bizim yine kiyipta kisirlastiramadigimizdan.aylarca gezdim aradim.onu bulana kadar evdeki sayimiz 10 na cikti tabi.2 veya 3 sene sonra sokakta bi karanlik konteynir kosesinde bi kedinin poseti acip bisey yemeye calistigini farkettim eve giderken.esime yazik acta rahatca yesin dedim ve telefonun isigini tutmamla oglumla goz goze gelmemiz ve onunda bizi tanimasi anlatilamaz bi duygu.ecdekilere alistirasiya hemen eve alamadik tabi ama sonunda aldik ve icimizde kalan ukdemize kavusmus olduk.Hayalimi yaşıyorsunuz resmen! Allah kesesinize bereket versin, kediciklere ve size uzun ömürler olsun inşallah.
Nerde kiyafet varsa onu bulur üstünde uyur
Ya bunlar çok tatlıı ama benim köpeğim var yinede paylaşayımEki Görüntüle 2658104
En buyuk oglum ilk goz agrim evden kacti bizim yine kiyipta kisirlastiramadigimizdan.aylarca gezdim aradim.onu bulana kadar evdeki sayimiz 10 na cikti tabi.2 veya 3 sene sonra sokakta bi karanlik konteynir kosesinde bi kedinin poseti acip bisey yemeye calistigini farkettim eve giderken.esime yazik acta rahatca yesin dedim ve telefonun isigini tutmamla oglumla goz goze gelmemiz ve onunda bizi tanimasi anlatilamaz bi duygu.ecdekilere alistirasiya hemen eve alamadik tabi ama sonunda aldik ve icimizde kalan ukdemize kavusmus olduk.
Amin şuan imkan var kardeşimle beraber alıyoruz insallah hep o imkan olurAllah kesenize bereket versin inşallah.
Kısırlaştıktan sonra özellikle ben işe girince 6,5 kiloya çıktık.Diyetteydik bir süredir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?