Nev-i şahsına münhasır kedigiller 😻

Bizimki de kusuyor saolsun hep gider banyoya kusar:)) veterinerim o konuda çok iyi anestezi vereceğini sanmıyorum. Aslında kendim keseyim dedim :)

Kesemezsiniz ayol biz onu da denedik. Eşim ben halledicem bırak dedi makineyle kediyi alıp duşakabine girmişti, on dakka sonra imdaat sesine gittim kedi kafasına çıkmış traş falan yalan tabii

Eklentiler

• 20200423_224616.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 50
  • 20200423_224618.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 51
  • 20200423_224658.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 56
Kesemezsiniz ayol biz onu da denedik. Eşim ben halledicem bırak dedi makineyle kediyi alıp duşakabine girmişti, on dakka sonra imdaat sesine gittim kedi kafasına çıkmış traş falan yalan tabii

Bütün pis işleri bende olduğu için onuda yapabilirim die düşündüm. Arkadaşım hep kendi kesiyor. Biraz da ondan heveslendim:)

Son düzenleme:
Hayırlı olsun cok minnoş topiğiniz varmıs kıskandım masallah cok tatlılarkedileri bende cok seviyorum ama hiç kedim olmadı ilerde nasip olursa bende sahiplenmek istiyorum
Sizleri tebrik ediyorum, nice guzel yıllarınız olsun kediciklerinizle inşallah

Hayalimi yaşıyorsunuz resmen! Allah kesesinize bereket versin, kediciklere ve size uzun ömürler olsun inşallah.
En buyuk oglum ilk goz agrim evden kacti bizim yine kiyipta kisirlastiramadigimizdan.aylarca gezdim aradim.onu bulana kadar evdeki sayimiz 10 na cikti tabi.2 veya 3 sene sonra sokakta bi karanlik konteynir kosesinde bi kedinin poseti acip bisey yemeye calistigini farkettim eve giderken.esime yazik acta rahatca yesin dedim ve telefonun isigini tutmamla oglumla goz goze gelmemiz ve onunda bizi tanimasi anlatilamaz bi duygu.ecdekilere alistirasiya hemen eve alamadik tabi ama sonunda aldik ve icimizde kalan ukdemize kavusmus olduk.

Kıyamam ben ona Yaaa. Ağlatacaksınız valla beni. Bulmanıza çok sevindim ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…