Ayy üzücü olmuş gözünü ayırma kapı acıyorsa yandınGeçen iş arasında komşu geldi. Benim beyimin tişörtü sizin balkona düşmüş. Gittim aldım. Kapıyı çektim. İşe döndüm. Sonra bi su içeyim geleyim dedim. Kapı ardına kadar açılmış. Pijamamla terliğimle çıktım ağlaya ağlaya insanlara sordum. Geri döndüğümde oğlumla dış kapıda karşılaştık beni görür görmez vınn eve çıktı. Şimdi sürekli kapıyı kontrol ediyorum. Çok korktum
Geçen iş arasında komşu geldi. Benim beyimin tişörtü sizin balkona düşmüş. Gittim aldım. Kapıyı çektim. İşe döndüm. Sonra bi su içeyim geleyim dedim. Kapı ardına kadar açılmış. Pijamamla terliğimle çıktım ağlaya ağlaya insanlara sordum. Geri döndüğümde oğlumla dış kapıda karşılaştık beni görür görmez vınn eve çıktı. Şimdi sürekli kapıyı kontrol ediyorum. Çok korktum
Benimkide sessizce gelir ustume atlar ayagimi patiler önümü kesip beni düşürürTüysüz haliyle evde görsem ödüm patlar zaten sürekli her odadan pat diye çıkıp duruyor kapıyı açıyorum pat karşımdanormalde korkutuyor Tüysüz öleerim
Allah kesenize bereket versin inşallah.Benim disarda balerinlerimde var evdede 1 tane
Kendi kendime ayri alıyorum ama dışarıdakiler eve gelip benimkinin mamasını yiyor benimki onlqrinkine dadanıyor benimkinin normalde me kadar yediğini hesaplayamiyirum ama nerden baksaniz ayda 20-25 kilo mama gidiyor disardakilerle beraber
Yaaa tüy dökmesinden çok normalden biraz uzun olunca tüyleri kakasını yapınca çoğu zaman bulaştırıyor. Hep poposunu yıkamak zorunda kalıyorumen azından oda bu konuda rahat eder diye düşünüyorum:)
Yerlere atmış kendini Kıyamamçok güzel ya
Ah yerim ben seni yaa. Mıncırıcaksın işte o an:))
Patiye bak oldugu yere bayılmış
Benimki 4 yaşındaBunu bende merak ediyorum
Bizim kedi 3 aylık 1 kilo mamayı bir ayda biteremiyor normal mi acaba?
Haftada bir de yaş mama veriyoruz
Ayagimin arasında dolaşıyor pat Ayagimin altına giriyor patisine azıcık basınca kızıyor manyak ben kızıyorum git ozaman Ayagimin altından diye bildiğin o da bana bağırıyorBenimkide sessizce gelir ustume atlar ayagimi patiler önümü kesip beni düşürür
Bizim veteriner tam bi narkoz değil dedi.ben de ilk defa yaptıracağım sedasyon gibi hafif bi uyku hali dedi yani kedi sadece uyuşuk olacakmış özellikle sordum narkoz mu diye yok tehlikeli değil dedi.inşallah değildir.çoğu işini bilmez veteriner kolaya kaçmak için traşı anestezi ile yapıyor, hayvana anestezi vermek ömründen almak ve çok riskli. kimileri kedim olsun ama tüy dökmesin diye iki ayda bir traş yaptırıyor çok üzülüyorum o kediciklere ben
Ya gercekten insanları nasil etkileyeceklerini çok iyi biliyorlarO arka patiler onun cazibesini kullanma silahı, mutlaka öyle atar ki biz görüp ağzını burnunu göbeğini yiyelim, çocuk evin öpülme rekortmeni, biz evde birbirimizi bu kadar öpmüyoruz tövbe estağfurullahşimdi gözümün içine bakıyor çene çalma beni dışarı çıkart dercesine :))))
Benim kedim de biri gözüne baksa kendini yere atıyor aynı senin kız gibiO arka patiler onun cazibesini kullanma silahı, mutlaka öyle atar ki biz görüp ağzını burnunu göbeğini yiyelim, çocuk evin öpülme rekortmeni, biz evde birbirimizi bu kadar öpmüyoruz tövbe estağfurullahşimdi gözümün içine bakıyor çene çalma beni dışarı çıkart dercesine :))))
Pamuktan yediğim azari anamdan babamdan yemedim benAyagimin arasında dolaşıyor pat Ayagimin altına giriyor patisine azıcık basınca kızıyor manyak ben kızıyorum git ozaman Ayagimin altından diye bildiğin o da bana bağırıyor
Rekor bizde ozaman kiyipta veremedigimizden suanda 11 kedimiz bulunmakta.hepsinin huyu ayri suyu ayri.suan keyifler yerinde gobusler acilmis patiler havaya dikilmis uyuma modundayiz hep beraber.
Biraz daha eğitip kasa açtırmayı düşünüyorum ya da dile gelirse Müge Anlı izleticem. Dışarı çıkan Müge Anlıyı da bilcekAyy üzücü olmuş gözünü ayırma kapı acıyorsa yandın
Aslında topic iyi oldu kedi oyuncagi olduğumuzun farkına vardık bitsin bu kedi terörüPamuktan yediğim azari anamdan babamdan yemedim ben
Traş ettirecekseniz iyi araştırın mutlaka. Elbette traş da ettirebilirsiniz, benim oğlan senede bir oluyor çünkü malt vermem rağmen kusuyor tüylerini. Bizim için traş raddesi o. Ama muhakkak araştırın anestezi yapmasınlar. Anadolu yakasında iseniz klinik önerebilirim traş için.
Öğrenirse şaşırmaBiraz daha eğitip kasa açtırmayı düşünüyorum ya da dile gelirse Müge Anlı izleticem. Dışarı çıkan Müge Anlıyı da bilcek
Çok çok yesin büyüsün istiyorumBenimki 4 yaşında3-3.5 kilo arası. Günlük onun kilosuna uygun veriyorum mamasını. Sizinkisi çok normal minnacık daha ❤ Gece bana 9 aylıktı geldiğinde. 600 gr mama yiyordu bir ayda.
Bizim veteriner tam bi narkoz değil dedi.ben de ilk defa yaptıracağım sedasyon gibi hafif bi uyku hali dedi yani kedi sadece uyuşuk olacakmış özellikle sordum narkoz mu diye yok tehlikeli değil dedi.inşallah değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?