Nev-i şahsına münhasır kedigiller 😻

Ayy üzücü olmuş gözünü ayırma kapı acıyorsa yandın

Ay benimkide tam kaçıyordu. Merdiven dairesinde yakaladım. Oda zaten Bi an nereye kaçacağını şaşırdı afalladı yawrum :)) o an ödüm koptu ama:)

Allah kesenize bereket versin inşallah.

Traş ettirecekseniz iyi araştırın mutlaka. Elbette traş da ettirebilirsiniz, benim oğlan senede bir oluyor çünkü malt vermem rağmen kusuyor tüylerini. Bizim için traş raddesi o. Ama muhakkak araştırın anestezi yapmasınlar. Anadolu yakasında iseniz klinik önerebilirim traş için.

Yerlere atmış kendini Kıyamam çok güzel ya
Ah yerim ben seni yaa. Mıncırıcaksın işte o an:))
Patiye bak oldugu yere bayılmış

O arka patiler onun cazibesini kullanma silahı, mutlaka öyle atar ki biz görüp ağzını burnunu göbeğini yiyelim, çocuk evin öpülme rekortmeni, biz evde birbirimizi bu kadar öpmüyoruz tövbe estağfurullah şimdi gözümün içine bakıyor çene çalma beni dışarı çıkart dercesine :))))

Bunu bende merak ediyorum
Bizim kedi 3 aylık 1 kilo mamayı bir ayda biteremiyor normal mi acaba?
Haftada bir de yaş mama veriyoruz
Benimki 4 yaşında 3-3.5 kilo arası. Günlük onun kilosuna uygun veriyorum mamasını. Sizinkisi çok normal minnacık daha Gece bana 9 aylıktı geldiğinde. 600 gr mama yiyordu bir ayda.

Benimkide sessizce gelir ustume atlar ayagimi patiler önümü kesip beni düşürür
Ayagimin arasında dolaşıyor pat Ayagimin altına giriyor patisine azıcık basınca kızıyor manyak ben kızıyorum git ozaman Ayagimin altından diye bildiğin o da bana bağırıyor

Bizim veteriner tam bi narkoz değil dedi.ben de ilk defa yaptıracağım sedasyon gibi hafif bi uyku hali dedi yani kedi sadece uyuşuk olacakmış özellikle sordum narkoz mu diye yok tehlikeli değil dedi.inşallah değildir.

Ya gercekten insanları nasil etkileyeceklerini çok iyi biliyorlar bizimkinin bize buyu yaptığına yemin edebilirim ama kanitlayamam

Benim kedim de biri gözüne baksa kendini yere atıyor aynı senin kız gibi yıkılmadım şarkısını armağan ediyoruz hep beraber

Rekor bizde ozaman kiyipta veremedigimizden suanda 11 kedimiz bulunmakta.hepsinin huyu ayri suyu ayri.suan keyifler yerinde gobusler acilmis patiler havaya dikilmis uyuma modundayiz hep beraber.

Hayalimi yaşıyorsunuz resmen! Allah kesesinize bereket versin, kediciklere ve size uzun ömürler olsun inşallah.

Bizimki de kusuyor saolsun hep gider banyoya kusar:)) veterinerim o konuda çok iyi anestezi vereceğini sanmıyorum. Aslında kendim keseyim dedim :)

Benimki 4 yaşında 3-3.5 kilo arası. Günlük onun kilosuna uygun veriyorum mamasını. Sizinkisi çok normal minnacık daha ❤ Gece bana 9 aylıktı geldiğinde. 600 gr mama yiyordu bir ayda.
Çok çok yesin büyüsün istiyorum
Cocuklarına çok yemek yediren anneler gibi

Bizim veteriner tam bi narkoz değil dedi.ben de ilk defa yaptıracağım sedasyon gibi hafif bi uyku hali dedi yani kedi sadece uyuşuk olacakmış özellikle sordum narkoz mu diye yok tehlikeli değil dedi.inşallah değildir.

Sizi şöyle uyarayım çok dikkat edin, ellerinin ayarı kaçabiliyor. Ben yaşadım kedim 48 saatte ayılmadı, o haliyle bana sarılıyordu anne gel kurtar gibi. Vicdan azabından öldüm öldüm dirildim. En vahşi kedi bile sedasyon olmadan traş ediliyor, biraz kolaya kaçmak yaptıkları maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…