Kıyamam ya sahiden cok duygulandımEn buyuk oglum ilk goz agrim evden kacti bizim yine kiyipta kisirlastiramadigimizdan.aylarca gezdim aradim.onu bulana kadar evdeki sayimiz 10 na cikti tabi.2 veya 3 sene sonra sokakta bi karanlik konteynir kosesinde bi kedinin poseti acip bisey yemeye calistigini farkettim eve giderken.esime yazik acta rahatca yesin dedim ve telefonun isigini tutmamla oglumla goz goze gelmemiz ve onunda bizi tanimasi anlatilamaz bi duygu.ecdekilere alistirasiya hemen eve alamadik tabi ama sonunda aldik ve icimizde kalan ukdemize kavusmus olduk.
Bende oglumu göstermek istiyorumda sanki resmi gostersem ifsa olacakmisim gibi hissettimEki Görüntüle 2658117 bizimde anlık boyunu kadraja zor sığdırdımçok derin uyuyor gece uykusu
Muhtemeldirki oelbise yenidir ve ustune kendi kokusunu birakmak icin uyumayi tercih etmistir.Nerde kiyafet varsa onu bulur üstünde uyur
Doydugu zaman arkasi yarina hesabi onlarinkisiBizim kedinin mama kabını kumla üzerini örtüyormuş gibi harekleri var
Begenmedigi için mi yapiyor acaba ?
Sizin minnoşlar da öyle mi
Aşırı hassas ama ya:)Yawrum benim ya diyette zor iş çok iyi bilirim kedoş:))
Teşekkür ederiz efendimmmTüyleri sacimdan uzun masallah
Amin kimseyi ayirmasin yavrusundan.Kıyamam ya sahiden cok duygulandım
Allah ayırmasın
Beni de tanıyan biri varsa kesin çoktan ifşa oldum ama umrumda değil herkes kendi hayatına baksınBende oglumu göstermek istiyorumda sanki resmi gostersem ifsa olacakmisim gibi hissettim
Gelinin sana kurban olsunGüzel gelinim gel anana iki mıncırayimkuyruğa bak orası ayrı bir devlet olmus
Benimki beğenmeyince öyle yapıyorBizim kedinin mama kabını kumla üzerini örtüyormuş gibi harekleri var
Begenmedigi için mi yapiyor acaba ?
Sizin minnoşlar da öyle mi
Damadindan anlık attım bak boyuna posunaGelinin sana kurban olsun
Pek tanıdık geldiiNerde kiyafet varsa onu bulur üstünde uyur
Arada bev de konu açıyorum yada yorum yapıyorum oğlumu da 7/24 durum yapınca tanımıyordur artikBeni de tanıyan biri varsa kesin çoktan ifşa oldum ama umrumda değil herkes kendi hayatına baksıntabiki taninmak istemiyorsaniz riske atmayın
Yeni degil aslinda ben bizim kokumuz var diye yattığını dusunuyorum. Babasi evde yokken onun pijamasini bulup ustune yatarMuhtemeldirki oelbise yenidir ve ustune kendi kokusunu birakmak icin uyumayi tercih etmistir.
aynen oyle butun tuyunu ustune bırakırPek tanıdık geldiiözellikle giyeceğim kıyafetlerin üzerine yatmaya bayılır bizim kız. Kıyıp kaldıramıyorum da.
Yayilisa bak sen bazı ayri bacakları ayri cumhuriyetEki Görüntüle 2658117 bizimde anlık boyunu kadraja zor sığdırdımçok derin uyuyor gece uykusu
Çok duygusal olmuş oturup ağlardim kesinEn buyuk oglum ilk goz agrim evden kacti bizim yine kiyipta kisirlastiramadigimizdan.aylarca gezdim aradim.onu bulana kadar evdeki sayimiz 10 na cikti tabi.2 veya 3 sene sonra sokakta bi karanlik konteynir kosesinde bi kedinin poseti acip bisey yemeye calistigini farkettim eve giderken.esime yazik acta rahatca yesin dedim ve telefonun isigini tutmamla oglumla goz goze gelmemiz ve onunda bizi tanimasi anlatilamaz bi duygu.ecdekilere alistirasiya hemen eve alamadik tabi ama sonunda aldik ve icimizde kalan ukdemize kavusmus olduk.
Benimki eskiden nerde bisey ütüleyip koysam daha giymeme fırsat bırakmadan ustune oturuyorduaynen oyle butun tuyunu ustune bırakır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?