Nev-i şahsına münhasır kedigiller 😻

Çok duygusal olmuş oturup ağlardim kesin
Birkaç kere kesim evden gitti ilk buldugum da baya ağladım sarılıp çok uzulmustum
Kiz bizimki esimin köyünde kayboldu muhtemelen çalmak istediler 10 gun bulamadık camiden anons ettirmistik herkes seferber olmuştu sonra baska bir koyde bulup getirdiler 10 gun ölüp ölüp dirilmistim

Bizim kedinin mama kabını kumla üzerini örtüyormuş gibi harekleri var
Begenmedigi için mi yapiyor acaba ?
Sizin minnoşlar da öyle mi
Bazen yapıyor ama neden çözemedim
Aynı mamayı kullanıyoruz beğenmese arada yapmaz sanırım.
Bazen hemen yemiyor belki kabında bayatladığında yapıyordur

Kiz bizimki esimin köyünde kayboldu muhtemelen çalmak istediler 10 gun bulamadık camiden anons ettirmistik herkes seferber olmuştu sonra baska bir koyde bulup getirdiler 10 gun ölüp ölüp dirilmistim
Bir başka koyde mi ay insan umudu keser 10 günde iyi ki bulmussunuz ya benim de kedimin kardeşi kayboldu hatta konuş acmistim bulunamadi tekrar yavrum çok üzücü oluyor

Benim evlenmeden önce kedilerim hep oldu bahçeliydi evimiz
Annem yavrular büyüyünce onlari götürürdü cok uzaga
Nasil aglardim niye yaptin diye
Bahcede duran hayvanin ne zararı var sana :'(
Yavrulardan bazilari bir hafta sonra bile evi bulup gelirdi kuzularım

Bazen yapıyor ama neden çözemedim
Aynı mamayı kullanıyoruz beğenmese arada yapmaz sanırım.
Bazen hemen yemiyor belki kabında bayatladığında yapıyordur
Bizimki yemeden önce
Yemeden sonra
Açken tokken
Hep yapiyor
Hatta suyuna da yapıyor aynı şeyi

Bide kumunun içine gidip oynamayı çok seviyor degişik biraz

Bir komşu da bizim Bahçeden yavru kedilerimizi çalmisti koca kadın zorla aldık anneleri evdeydi .
Kediler onunmus sözde

Kızım babasının geleceği saatte kapıya gider gelene kadar miyavlar. Baktı gelmiyor dinlenir, sonra yine devam. (Her zaman aynı saatte gelmediği için tabi)
Asansör her zaman çalışır ama sadece eşimin geldiğini anladığı zamanlar koşa koşa kapıya gider. Hayatımda böyle kedi ilk defa gördüm
Böyle baba düşkünü başka var mı?

Bizim ki de akşam zil çalinca benden önce koşar kapıya bekler kapıyı açarım eşimin gelişini izler elinde poşet varsa koklar ona birsey alınmış mi diye eve poşetli biri gelse merakla içine bakar maması poşetle geliyor çünkü

Bizimki yemeden önce
Yemeden sonra
Açken tokken
Hep yapiyor
Hatta suyuna da yapıyor aynı şeyi

Bide kumunun içine gidip oynamayı çok seviyor degişik biraz
O ilginçmiş belki gerçekten mamayı sevmiyor Gerçi suyuna da yapıyormuş
Bizim öyle huylarımız yok ama suyunu her daim deviriyor yere silikonladık Bir de temizlemek için onunla uğraşıyoruz sök tak tazele

Ya onu refleks olarak yapıyorlar bence. Benimkiler de bazen yapar.
Evet galiba sürekli yapiyor çünkü
Sadece yaş mamaya yapmıyor
Onu hemen yiyip bitirme derdinde oluyor çünkü
Sanki yiycez alıp
Gerçi 3 yaşında ki kızım biz görmeden alıp yemiş sonra da bana gelip bi tane daha alabilirmiyim dedi

Eve gelen misafirleri de kokluyor mu?
İlk defa gelenlere mahçup oluyorum “bu kim len” edasında etrafında döne döne kokluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…