Ponponu rahat etsin diye ayırıyorYayilisa bak sen bazı ayri bacakları ayri cumhuriyet
Kiz bizimki esimin köyünde kayboldu muhtemelen çalmak istediler 10 gun bulamadık camiden anons ettirmistik herkes seferber olmuştu sonra baska bir koyde bulup getirdiler 10 gun ölüp ölüp dirilmistimÇok duygusal olmuş oturup ağlardim kesin
Birkaç kere kesim evden gitti ilk buldugum da baya ağladım sarılıp çok uzulmustum
Bazen yapıyor ama neden çözemedimBizim kedinin mama kabını kumla üzerini örtüyormuş gibi harekleri var
Begenmedigi için mi yapiyor acaba ?
Sizin minnoşlar da öyle mi
YarabbiiiimmmmmmDamadindan anlık attım bak boyuna posuna
Bir başka koyde miKiz bizimki esimin köyünde kayboldu muhtemelen çalmak istediler 10 gun bulamadık camiden anons ettirmistik herkes seferber olmuştu sonra baska bir koyde bulup getirdiler 10 gun ölüp ölüp dirilmistim
Bende çok mutlu oldumYarabbiiiimmmmmmAllah im ne güzel yaratmış ya. Böyle bir topik açman mükemmel olmuş teşekkür ederim bebeğim kendi adıma ❤
Benim kızımda eşimin kıyafetlerinin üzerinde uyur. Tam bir baba aşığı bir isveler bir cilveler görmeniz lazımYeni degil aslinda ben bizim kokumuz var diye yattığını dusunuyorum. Babasi evde yokken onun pijamasini bulup ustune yatar
Korku olunca yapacak birsey yok hepimizin farklı Korkuları var ❤Çok seviyorum ama korkuyorum keşke korkumu yenebilsem
Bizimki yemeden önceBazen yapıyor ama neden çözemedim
Aynı mamayı kullanıyoruz beğenmese arada yapmaz sanırım.
Bazen hemen yemiyor belki kabında bayatladığında yapıyordur
Bir komşu da bizim Bahçeden yavru kedilerimizi çalmisti koca kadın zorla aldık anneleri evdeydi .Benim evlenmeden önce kedilerim hep oldu bahçeliydi evimiz
Annem yavrular büyüyünce onlari götürürdü cok uzaga
Nasil aglardim niye yaptin diye
Bahcede duran hayvanin ne zararı var sana :'(
Yavrulardan bazilari bir hafta sonra bile evi bulup gelirdi kuzularım
Bizim kedinin mama kabını kumla üzerini örtüyormuş gibi harekleri var
Begenmedigi için mi yapiyor acaba ?
Sizin minnoşlar da öyle mi
Bizim ki de akşam zil çalinca benden önce koşar kapıya bekler kapıyı açarım eşimin gelişini izler elinde poşet varsa koklar ona birsey alınmış mi diyeKızım babasının geleceği saatte kapıya gider gelene kadar miyavlar. Baktı gelmiyor dinlenir, sonra yine devam. (Her zaman aynı saatte gelmediği için tabi)
Asansör her zaman çalışır ama sadece eşimin geldiğini anladığı zamanlar koşa koşa kapıya gider. Hayatımda böyle kedi ilk defa gördüm
Böyle baba düşkünü başka var mı?
O ilginçmiş belki gerçekten mamayı sevmiyorBizimki yemeden önce
Yemeden sonra
Açken tokken
Hep yapiyor
Hatta suyuna da yapıyor aynı şeyi
Bide kumunun içine gidip oynamayı çok seviyor degişik biraz
Evet galiba sürekli yapiyor çünküYa onu refleks olarak yapıyorlar bence. Benimkiler de bazen yapar.
Ben seni yerim yerim yerim haaaaAy şahane bir topluluk çok sevindim
herkese merhaba
benim minnoşlar
Annesi Coco
Oğlu Bold
Eki Görüntüle 2658003
Eki Görüntüle 2658008
Eve gelen misafirleri de kokluyor mu?Bizim ki de akşam zil çalinca benden önce koşar kapıya bekler kapıyı açarım eşimin gelişini izler elinde poşet varsa koklar ona birsey alınmış mi diyeeve poşetli biri gelse merakla içine bakar maması poşetle geliyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?