Yok misafirleri sevmez tanıdığı kişileri kokar sürtünür annem , abim , kardeşim tanıdığı insanlara yaparEve gelen misafirleri de kokluyor mu?
İlk defa gelenlere mahçup oluyorum “bu kim len” edasında etrafında döne döne kokluyor
Sırf rengi siyah olduğu için uğursuz sayılıyor,çok kedi sevmem uzak uzak seslenirim fakat bu şekilde olumsuz konuşmaları da hiç sevmiyorum...üzülüyorum rabbim öyle sevmiş ,yaratmış...Bu benim minnak kızım. Adı Gece, 4 yaşını yeni doldurdu. 3 yıldır benimleBir yaşından beri 3-3.5 kilo civarı. 6-9 aylık kediler gibi görünüyor, annesi de minnak bir Calico’ymuş. Babası Bombay. Gözleri bazen yeşil bazen bal kabağı rengi oluyor Çok sevgi dolu bir minnak
Bu arada siyah olduğu için adı Gece değil. Adını Gece koyabilmek için kara kedi seçtik
Hepsi ayrı bi alem yaaYok misafirleri sevmez tanıdığı kişileri kokar sürtünür annem , abim , kardeşim tanıdığı insanlara yapar
O gene iyi Kayınvalidemgilin kedisi 3 aylık falan gelen kisilere merdivende pusu kuruyor ayaklarını yakalıyor
Poffy derin uyuyor rüya görüyor hattaHepsi ayrı bi alem yaa
Mıncırasım geldi az rahatsız edeyim bizimkini bari
Sırf rengi siyah olduğu için uğursuz sayılıyor,çok kedi sevmem uzak uzak seslenirim fakat bu şekilde olumsuz konuşmaları da hiç sevmiyorum...üzülüyorum rabbim öyle sevmiş ,yaratmış...
Bizimki de bazen ben eve gelirken yolda bahçede olur elimde poşet varsa eve kadar gelir bakmaya ne almışım cocuk gibiler yaBizim ki de akşam zil çalinca benden önce koşar kapıya bekler kapıyı açarım eşimin gelişini izler elinde poşet varsa koklar ona birsey alınmış mi diyeeve poşetli biri gelse merakla içine bakar maması poşetle geliyor çünkü
Kesinlikle çocuk gibilerBizimki de bazen ben eve gelirken yolda bahçede olur elimde poşet varsa eve kadar gelir bakmaya ne almışım cocuk gibiler ya
Kara kediler cok sevecen tam ev kedisi olmamın kediler aşırı uysal sevecen kediler balkona gelen bi kara kedi vardi yolsa gelen gece ne beni sevin diye sırnaşırdı sevmeyen pati çakardı görmeniz lazım resmen yerlere uzanıp karnını açardı beni sevin diyeBana çok uğurlu geldi kendisiBen de sevilmedikleri için özellikle istedim siyah olmasını. 3 arkadaşım daha var, 4 tane kara kedileri var toplamda. Biz seviyoruz karaları Her renk kedi çok asil, çok güzel ama çocukluğumdan beri siyahların çok ayrı bir yeri vardı bende. Minnak panterim o benim
Terbiyesiz ya yaptigina bak senKesinlikle çocuk gibilerbir ara 3 gün eve gelmedi bu aradım aradım yok
Etli birseyler yaptım kapıyı pencereyi açtım bunları bilincsiz yaptım tabi baktım kapıda deli gibi miyavliyor kokuyu almış da gelmiş 3 gün yoktu
Kara kediler cok sevecen tam ev kedisi olmamın kediler aşırı uysal sevecen kediler balkona gelen bi kara kedi vardi yolsa gelen gece ne beni sevin diye sırnaşırdı sevmeyen pati çakardı görmeniz lazım resmen yerlere uzanıp karnını açardı beni sevin diye
Şimdi bi tanede bahçede var öyle yemek götürüyorum yemek yemiyor beni sev diyor resmen
Hepsi çok güzeller ama benimde gönlümün efendisi koyu gri kediler, İstanbul'dayken annesi de elimizde büyüyen gri bir kedimiz vardı, yuvarlak yüzlü, kısacık tüylü pudra gibi kokan koyu gri bir kedi, diğer kardeşlerini de seviyordum ama o haydutu başka seviyordum, sanırım bizim kız mahallenin diğer kedileriyle cilveleşirken arada bir tane de cins bir kediyle koklaşmış :))) zira yavrularının arasında bir tek o koyu gri, yuvarlak yüzlü ve kısa tüylüydü.Bana çok uğurlu geldi kendisi ❤ Ben de sevilmedikleri için özellikle istedim siyah olmasını. 3 arkadaşım daha var, 4 tane kara kedileri var toplamda. Biz seviyoruz karalarıHer renk kedi çok asil, çok güzel ama çocukluğumdan beri siyahların çok ayrı bir yeri vardı bende. Minnak panterim o benim
Sevmeyen sevmez boşverCanim kedi sevmeyenleri linclemek cekti ya
Gecen bir konu vardi kedi olan evden tiksiniyormus ama ben yazamadan konu kapanmıştıSevmeyen sevmez boşverbir üye var aklımda kedi besleyenlere pek iyi şeyler demiyor ama sana demem sende tatlı kadınsin yapmazsin öyle linç falan
Bende uzun tüylü kedi hastasıyım yaHepsi çok güzeller ama benimde gönlümün efendisi koyu gri kediler, İstanbul'dayken annesi de elimizde büyüyen gri bir kedimiz vardı, yuvarlak yüzlü, kısacık tüylü pudra gibi kokan koyu gri bir kedi, diğer kardeşlerini de seviyordum ama o haydutu başka seviyordum, sanırım bizim kız mahallenin diğer kedileriyle cilveleşirken arada bir tane de cins bir kediyle koklaşmış :))) zira yavrularının arasında bir tek o koyu gri, yuvarlak yüzlü ve kısa tüylüydü.
Ne zaman ona birebir benzeyen kedi görsem alıp koklayasım geliyor, o pudra kokusu burnumdan gitmiyor hiç
Beslemedikleri için bilmemeleri çok normalGecen bir konu vardi kedi olan evden tiksiniyormus ama ben yazamadan konu kapanmıştıicimde kaldiii
Peki gelipte kedine laf edene napmak lazimBeslemedikleri için bilmemeleri çok normalbende yazdım oraya bir arkadaşım sırf bu yüzden gelmedi hiç evime nezaketen 1kere bile gelmedi kendi tercihi.
Ama ciddi kedi korkusu olan arkadaşım geldi
Tiksinen gelmiyorne yapalım
Evime geliyorsa kedime laf edemez ama rahatsiz olmasın diye kedimi bahçeye cikarabilirim sırf misafir olduğu içinPeki gelipte kedine laf edene napmak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?