Nev-i şahsına münhasır kedigiller 😻

Eve gelen misafirleri de kokluyor mu?
İlk defa gelenlere mahçup oluyorum “bu kim len” edasında etrafında döne döne kokluyor
Yok misafirleri sevmez tanıdığı kişileri kokar sürtünür annem , abim , kardeşim tanıdığı insanlara yapar
O gene iyi Kayınvalidemgilin kedisi 3 aylık falan gelen kisilere merdivende pusu kuruyor ayaklarını yakalıyor

Sırf rengi siyah olduğu için uğursuz sayılıyor,çok kedi sevmem uzak uzak seslenirim fakat bu şekilde olumsuz konuşmaları da hiç sevmiyorum...üzülüyorum rabbim öyle sevmiş ,yaratmış...

Hepsi ayrı bi alem yaa
Mıncırasım geldi az rahatsız edeyim bizimkini bari

Sırf rengi siyah olduğu için uğursuz sayılıyor,çok kedi sevmem uzak uzak seslenirim fakat bu şekilde olumsuz konuşmaları da hiç sevmiyorum...üzülüyorum rabbim öyle sevmiş ,yaratmış...

Bana çok uğurlu geldi kendisi Ben de sevilmedikleri için özellikle istedim siyah olmasını. 3 arkadaşım daha var, 4 tane kara kedileri var toplamda. Biz seviyoruz karaları Her renk kedi çok asil, çok güzel ama çocukluğumdan beri siyahların çok ayrı bir yeri vardı bende. Minnak panterim o benim

Bizimki de bazen ben eve gelirken yolda bahçede olur elimde poşet varsa eve kadar gelir bakmaya ne almışım cocuk gibiler ya

Bizimki de bazen ben eve gelirken yolda bahçede olur elimde poşet varsa eve kadar gelir bakmaya ne almışım cocuk gibiler ya
Kesinlikle çocuk gibiler bir ara 3 gün eve gelmedi bu aradım aradım yok
Etli birseyler yaptım kapıyı pencereyi açtım bunları bilincsiz yaptım tabi baktım kapıda deli gibi miyavliyor kokuyu almış da gelmiş 3 gün yoktu

Kara kediler cok sevecen tam ev kedisi olmamın kediler aşırı uysal sevecen kediler balkona gelen bi kara kedi vardi yolsa gelen gece ne beni sevin diye sırnaşırdı sevmeyen pati çakardı görmeniz lazım resmen yerlere uzanıp karnını açardı beni sevin diye

Şimdi bi tanede bahçede var öyle yemek götürüyorum yemek yemiyor beni sev diyor resmen

Terbiyesiz ya yaptigina bak sen

Benimki de ilgi arsızı Zorla ellerime sürtünüp kendini sevdiriyor. Koridorda falan göz göze gelelim pat kendini yere atıp göbeğini açar Erkek arkadaşım evde bilgisayar oynarken bilgisayarın üstüne atlıyordu “onu bırak benimle ilgilen” diye. Kucağına alsa sabit durmaz sakallarını okşaya okşaya dudaklarını yalar

Sabahları uyandığımda göğsüme yatar mır mır mır dudaklarımı yalar elleriyle yanaklarımı okşayarak. Tuvalete gitsem gelir hemen, ellerini dizlerime koyar uzanıp dudaklarımı yalar yine Ağlasam veya hasta olsam gelir ilgilenir yüzüme sürtünür yüzümü yalar. O şaşkın şaşkın bakışlarından ağlayamıyorum bile evde, güldürmeyi biliyor sıpa ❤

Her birisi çok kıymetli, çok değerli. Tüyleri kadar ömürleri olsun

Hepsi çok güzeller ama benimde gönlümün efendisi koyu gri kediler, İstanbul'dayken annesi de elimizde büyüyen gri bir kedimiz vardı, yuvarlak yüzlü, kısacık tüylü pudra gibi kokan koyu gri bir kedi, diğer kardeşlerini de seviyordum ama o haydutu başka seviyordum, sanırım bizim kız mahallenin diğer kedileriyle cilveleşirken arada bir tane de cins bir kediyle koklaşmış :))) zira yavrularının arasında bir tek o koyu gri, yuvarlak yüzlü ve kısa tüylüydü.
Ne zaman ona birebir benzeyen kedi görsem alıp koklayasım geliyor, o pudra kokusu burnumdan gitmiyor hiç

Bende uzun tüylü kedi hastasıyım ya

Gecen bir konu vardi kedi olan evden tiksiniyormus ama ben yazamadan konu kapanmıştı icimde kaldiii
Beslemedikleri için bilmemeleri çok normal bende yazdım oraya bir arkadaşım sırf bu yüzden gelmedi hiç evime nezaketen 1kere bile gelmedi kendi tercihi.
Ama ciddi kedi korkusu olan arkadaşım geldi
Tiksinen gelmiyor ne yapalım

Peki gelipte kedine laf edene napmak lazim
Evime geliyorsa kedime laf edemez ama rahatsiz olmasın diye kedimi bahçeye cikarabilirim sırf misafir olduğu için
Misafire saygım var ev benim evim hizmetimi yaparım begenmezse tekrar gelmez bukadar basit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…