Nev-i şahsına münhasır kedigiller 😻

Bende uzun tüylü kedi hastasıyım ya
Ayırt etmem uzun tüylü kısa tüylü siyah beyaz ama o kedimiz beni nasıl tavlayacağını biliyordu:))) anası danası koltuklarımı perişan ederlerdi hepsine kızacakken bu çıkar bir cilve bir artistik pozlar, kapı koluna tırmanıp bir iki hünerle tam parmağımı sallayarak bağırıp hesap soracakken hevesimi kursağımda bırakırdı

Abla inan bende hic kizamam arada bi azarlayacağım tutar oda beni asla sallamaz ama babasi hot dese oturur yerine adamina gore muamele yapıyor

Evime geliyorsa kedime laf edemez ama rahatsiz olmasın diye kedimi bahçeye cikarabilirim sırf misafir olduğu için
Misafire saygım var ev benim evim hizmetimi yaparım begenmezse tekrar gelmez bukadar basit
Korkanlara, alerjisi olanlara saygı duyuyorum ama evcilli evler pistir tamamen bir önyargı, bizim bir tanıdık vardı Allah rahmet eylesin, gözümle görüp titizlikte top on listesinde 1. olur diyebileceğim kadar temizliği abartan bir kadındı, ki tükenmez kalemleri bile içini çıkarıp çamaşır sularıyla yıkayan, çamaşırları makineye atmadan sıcak suyla kaynatarak dezenfekte eden öyle acayip titiz bir kadın, evinde yalan olmasın ya 3 ya 4 kedisi vardı, bir tane kedi tüyü, biraz bile olsa evde farklı bir koku olmazdı, tek aldığınız koku çamaşır duyu kokusuydu:)))
Ben ki o kadar rahat biriyim titiz değilim, ki kediler kokmaz ama köpekler kokar, evimde köpek kokusu yok, bana öyle gelmiyor, titizlik abidesi kardeşime koklatıp test edip onaylattım

Bizimde en fazla kıyafetler ve koltuklar tüy oluyor onları da temizliyoruz sürekli abla
Ama sırf kedim var evim pistir diye evime gelmeyen kişiye bende gitmiyorum insan kırılıyor .
Ki ben misafir geleceği zaman çıldırıp duvarları bile silen bir insanım.
Insan nezaketen bir kere gelir korkmuyor tiksiniyor sadece ben kaç kere gittim sonra anlayınca gitmedim birdaha üzücü bir durum benim kuzum pis değil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…