Çok güzellerEki Görüntüle 2658133 anne kedi yavru kedi
Ayırt etmem uzun tüylü kısa tüylü siyah beyaz ama o kedimiz beni nasıl tavlayacağını biliyordu:))) anası danası koltuklarımı perişan ederlerdi hepsine kızacakken bu çıkar bir cilve bir artistik pozlar, kapı koluna tırmanıp bir iki hünerle tam parmağımı sallayarak bağırıp hesap soracakken hevesimi kursağımda bırakırdıBende uzun tüylü kedi hastasıyım ya
Ben cikarmam çocuğumu vallaEvime geliyorsa kedime laf edemez ama rahatsiz olmasın diye kedimi bahçeye cikarabilirim sırf misafir olduğu için
Misafire saygım var ev benim evim hizmetimi yaparım begenmezse tekrar gelmez bukadar basit
Bizim ki dünden razi bahçeye çıkmak için o yüzde sorun olmazBen cikarmam çocuğumu valla
Abla inan bende hic kizamam arada bi azarlayacağım tutar oda beni asla sallamazAyırt etmem uzun tüylü kısa tüylü siyah beyaz ama o kedimiz beni nasıl tavlayacağını biliyordu:))) anası danası koltuklarımı perişan ederlerdi hepsine kızacakken bu çıkar bir cilve bir artistik pozlar, kapı koluna tırmanıp bir iki hünerle tam parmağımı sallayarak bağırıp hesap soracakken hevesimi kursağımda bırakırdı
Bir yoğuruyorum mest oluyo varya hiç normal yatmaz insan gibi bişeyBenimki de böyle yatıyor arada hiç oynatmadan izliyorum uzun uzunkarnını yogurmak lazım
Bizimkini çalarlar diye korkuyorum ben☹Bizim ki dünden razi bahçeye çıkmak için o yüzde sorun olmaz
Ama çok tatlıBir yoğuruyorum mest oluyo varya hiç normal yatmaz insan gibi bişeyama sevmekten uyuyamıyo hayvan huzur vermiyorum ki
Calarlar valla Salma kedini Güzelligini yaratan kurban gören evine götürurBizimkini çalarlar diye korkuyorum ben☹
Mart ayinda guzellik yarismasina gidecek hanim kızımızCalarlar valla Salma kedini Güzelligini yaratan kurban gören evine götürur
Cidden miMart ayinda guzellik yarismasina gidecek hanim kızımız
Ayy emoji gözüktügü gibi çıkmadı Bu ne beCidden mi
EvvetCidden mi
Kazanır net.Evvetdoktorumuz 1 ay onceden suslemeye baslayacak bakalim
Korkanlara, alerjisi olanlara saygı duyuyorum ama evcilli evler pistir tamamen bir önyargı, bizim bir tanıdık vardı Allah rahmet eylesin, gözümle görüp titizlikte top on listesinde 1. olur diyebileceğim kadar temizliği abartan bir kadındı, ki tükenmez kalemleri bile içini çıkarıp çamaşır sularıyla yıkayan, çamaşırları makineye atmadan sıcak suyla kaynatarak dezenfekte eden öyle acayip titiz bir kadın, evinde yalan olmasın ya 3 ya 4 kedisi vardı, bir tane kedi tüyü, biraz bile olsa evde farklı bir koku olmazdı, tek aldığınız koku çamaşır duyu kokusuydu:)))Evime geliyorsa kedime laf edemez ama rahatsiz olmasın diye kedimi bahçeye cikarabilirim sırf misafir olduğu için
Misafire saygım var ev benim evim hizmetimi yaparım begenmezse tekrar gelmez bukadar basit
Merhaba arkadaşlar kedi severler olarak burada sevimli dostlarımızla ilgili konuşabilir .
fikir alışverişi yapabilir .
Resimlerini paylaşabiliriz.
Sizde benim gibi kedigiller hayranıysanız buyurun bu şahsına münhasır pati evlatlarımızı biraz cekiştirelim
Leonardo da Vinci’ye göre kediler tabiatın şaheserleridirler. Bir kediyle birkaç saat geçiren kişi bunu zaten fark eder. Kedilerin insanlarla olan ilişkileri de özeldir. Evde beslediğimiz kedinin sahibi olduğumuzu sanırız mesela, ama bu ilişkide aslında kedi insanın efendisidir.
Bizimde en fazla kıyafetler ve koltuklar tüy oluyor onları da temizliyoruz sürekli ablaKorkanlara, alerjisi olanlara saygı duyuyorum ama evcilli evler pistir tamamen bir önyargı, bizim bir tanıdık vardı Allah rahmet eylesin, gözümle görüp titizlikte top on listesinde 1. olur diyebileceğim kadar temizliği abartan bir kadındı, ki tükenmez kalemleri bile içini çıkarıp çamaşır sularıyla yıkayan, çamaşırları makineye atmadan sıcak suyla kaynatarak dezenfekte eden öyle acayip titiz bir kadın, evinde yalan olmasın ya 3 ya 4 kedisi vardı, bir tane kedi tüyü, biraz bile olsa evde farklı bir koku olmazdı, tek aldığınız koku çamaşır duyu kokusuydu:)))
Ben ki o kadar rahat biriyim titiz değilim, ki kediler kokmaz ama köpekler kokar, evimde köpek kokusu yok, bana öyle gelmiyor, titizlik abidesi kardeşime koklatıp test edip onaylattım
Uzaylı kısmına kesinlikle katılıyorumAtıyorum tokayı geri bana getiriyor:))) bazen gelip saçımdan da almaya çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?