Ben kızıyorum bazen ama yalandan :))) eşim kızınca panter oluyorum analık içgüdüsü demek kiAbla inan bende hic kizamam arada bi azarlayacağım tutar oda beni asla sallamazama babasi hot dese oturur yerine adamina gore muamele yapıyor
Calarlar valla Salma kedini Güzelligini yaratan kurban gören evine götürur
Yaaa maşallah ben çocuğa odaklanmaktan kediye bakamadım çok tatlı Allah bağışlasınHerkes sahane resimler koymus. Bende kelebek ve kizimin ilk tanisma videosunu koyayim :) erkek kedi ama adi kelebekkk :)
Yaa ikisi beraber ne kadar güzellerTanıştırayım
Bunlarda benim kızlarım Şans(beyaz olan) ve Badem
Şans’ı 2 haftalıkken , bademi 2 aylıkken sokakta çocukların elinden aldım .
Şans 4 yaşında 7,5 kilo gördüğünüz gibi baya tontiş bi kedi ve öyle böyle değil inanılmaz tembel . Sadece yattığı yerden oynayabileceği oyunları oynar misaltontişliğine bakmayın , eğer kendi isteğiyle gelmezse asla sevdirmez . Öpmek için eğildiğimde osmanlı tokadı yemişliğim çoktur . Onun o psiko tarafını seviyorum ❤
Bademse suan 3 yaşında 5 kilo . Tam bir sevgi pıtırcığı . Kucağımdan inmez kendisi ve derdini konuşarak anlatır . istediği olana kadar bildiğiniz konuşuyor gibi sesler çıkarır3 yaşında olmasına rağmen hala yavru bir kedi kadar aktif ve oyuncu .
Nadiren kavga etselerde genel olarak çok iyi anlaşıyorlar . Onları çoook seviyorum
Çabucak evine döner inşallah sağlıklı bir şekilde üzülmeyin ❤ onun sağlığı içinHerkesin bebişine sağlıklı upuzun ömürler dilerim.. benim oğlum, sarı papatyam, dört ayaklı yoncam şu an kliniktegözüme uyku girmiyor.. Çok üzgünüm. Umarım bizi affeder onu evinden ayırdığımız için döndüğünde. Her şey onların sağlığı iyiliği için..
Genel olarak çok iyi anlaşıyorlar feminas , nadiren yaşıyoruz resimdeki gibi kız kavgalarınıYaa ikisi beraber ne kadar güzeller
çok güzel Anlaşıyor gibi gözüküyorlarresimlere bayıldım ❤❤
Çabucak evine döner inşallah sağlıklı bir şekilde üzülmeyin ❤ onun sağlığı için
Çok teşekkür ederimGenel olarak çok iyi anlaşıyorlar feminas , nadiren yaşıyoruz resimdeki gibi kız kavgalarınıonlar adına teşekkür ediyorum bu arada topiğine bayıldım ❤
Bir gün gerçekten dile gelip yeter sıkıştırdığın derse şaşırma :)) köpeklerde hiç görüp şahit olmadım ama kedilerde gördüm, bir tanıdığın kedisi karnı acıkınca anne diye seslenip yemek istiyordu, öyle mırıltı anneye benzeyen sesler değil, çok net bir şekilde anne diyordu, onu ne zaman görsem küfür edip sopayla da kovalar mı acaba deyip salavat getiriyordumanaaa bende bizim ki bilerek yapıyor sanıyordum.
ama bilerek yaptığına eminim it yüzüme bakarak aşağı itiyor her şeyi.
evde su yok sanki vazoda duran ortancaların suyuna elini bir sokuşu var birde benim buna tekmeyi sallayışım.
bu arada çok kedi seviyorsanız beni sevmeye bilirsiniz. zira ben acı çektirmeye bayılıyorum. Kolunu bacağını sıkıp vır vır insan gibi konuşturacam diye uğraşıyorum
Inşallah Rabbim hepsini korusunInşallah.. Allahım hepsini korusun. Melek hepsi..
Allah'ım koltukla aynı renkAy şahane bir topluluk çok sevindim
herkese merhaba
benim minnoşlar
Annesi Coco
Oğlu Bold
Eki Görüntüle 2658003
Eki Görüntüle 2658008
Benim kedim de sürekli annem diye sevmem den dolayi sanırım bildiginiz anne diyor birsey istediği zamanBir gün gerçekten dile gelip yeter sıkıştırdığını derse şaşırma :)) köpeklerde hiç görüp şahit olmadım ama kedilerde gördüm, bir tanıdığın kedisi karnı acıkınca anne diye seslenip yemek istiyordu, öyle mırıltı anneye benzeyen sesler değil, çok net bir şekilde anne diyordu, onu ne zaman görsem küfür edip sopayla da kovalar mı acaba deyip salavat getiriyordum
Öyleyse bir şans fotosu daha bonus olsunÇok teşekkür ederim
Şans ayrı bir tatlı geldi göbeğinden dolayi sanırımmimikleri çok komik badem de gercekten gözleri badem gibi ❤ çok sevdim
Ben teşekkür ederimÖyleyse bir şans fotosu daha bonus olsun
Teşekkür ederizz ❤
İnanırım çünkü bahsettiğim tanıdığın kedisi de net bir şekilde anne diyordu, o kadar kedilerle yaşamışlığım var ama hiçbiri konuşmadı :))Benim kedim de sürekli annem diye sevmem den dolayi sanırım bildiginiz anne diyor birsey istediği zamançoğu kişi şahit oldu videosu bile var
Kulağına fısıldamak lazımİnanırım çünkü bahsettiğim tanıdığın kedisi de net bir şekilde anne diyordu, o kadar kedilerle yaşamışlığım var ama hiçbiri konuşmadı :))
Bazen bizim köpeğe anne dedirtmeye çalışıyorum, eşim hemen baba de kızım diyor çocuğun aklını karıştırıyor
Konuşamıyor ama artistik yönü güçlü, ağlayarak acayip sesler çıkararak ne istediğini anlatır, umuyorum bir gün babasına inat anne demeyi de öğrenecek:)))
Kızları söz konusu olunca eşim çok fenadır, büyük kızım annem desin evin neresinde olursa olsun duyar babam da de deyip araya kendini de sokar, 4 patili kızımıza anne dedirtmeye çalışsam yine araya kendini sokuyor, çocuklarımla aramdaki sevgiyi çekemediğinden yediklerin yaramıyor, dünyayı yiyorsun hala kurusun diyorumKulağına fısıldamak lazım
Aklını Çelen varken zor hangisini desin güzelim köpecik
O şapşik bakışlar ..Öyleyse bir şans fotosu daha bonus olsun
Teşekkür ederizz ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?