Nev-i şahsına münhasır kedigiller 😻

Abla inan bende hic kizamam arada bi azarlayacağım tutar oda beni asla sallamaz ama babasi hot dese oturur yerine adamina gore muamele yapıyor
Ben kızıyorum bazen ama yalandan :))) eşim kızınca panter oluyorum analık içgüdüsü demek ki
İstanbul'da oturduğum evlerden birinin bahçesi çok büyüktü, evde müstakildi bir sürü kedi köpeği beslemek kolaydı, zaten sokak hayvanları sığınma evi gibi olmuştu:) yaralanan, kışı geçirecek yer bulamayan bizim kapıya dayanıyordu:))
Kedilerimiz hariç bir de köpek ailemiz vardı, anaları bizim bahçede hamile kaldı mikrop, toplamış mahallenin erkeklerini, neyse bir doğurdu 7 yavru:))
Bir de soğukta barınacak yer arayan köpek geldi mi, 1 dişi kedimiz 4 yavrusu, kızımda sokakta 2 yavru kedi bulmuş onlarda geldi, kedi köpeklerden arta kalan yemekleri yemek için gelen kirpileri saymıyorum, onlar ayrı bir maceraydı, bahçe kapının demirlerine sıkışırlar kurtarma timi gibi operasyon düzenlerdik, benim bahçe Ali babanın çiftliğine dönmüştü
Köpeklerden 2'si erkekti, yaramazlık yaptıklarında ne zaman kızsam benim kıyafetlerimi sürükleyip kıl tüy içinde bırakır benden intikam alırlardı:))

Özledim
o kalabalık aile hayatımızı.

Tanıştırayım
Bunlarda benim kızlarım Şans(beyaz olan) ve Badem

Şans’ı 2 haftalıkken , bademi 2 aylıkken sokakta çocukların elinden aldım .
Şans 4 yaşında 7,5 kilo gördüğünüz gibi baya tontiş bi kedi ve öyle böyle değil inanılmaz tembel . Sadece yattığı yerden oynayabileceği oyunları oynar misal tontişliğine bakmayın , eğer kendi isteğiyle gelmezse asla sevdirmez . Öpmek için eğildiğimde osmanlı tokadı yemişliğim çoktur . Onun o psiko tarafını seviyorum
Bademse suan 3 yaşında 5 kilo . Tam bir sevgi pıtırcığı . Kucağımdan inmez kendisi ve derdini konuşarak anlatır . istediği olana kadar bildiğiniz konuşuyor gibi sesler çıkarır 3 yaşında olmasına rağmen hala yavru bir kedi kadar aktif ve oyuncu .
Nadiren kavga etselerde genel olarak çok iyi anlaşıyorlar . Onları çoook seviyorum

Eklentiler

• 1B8F61A8-FFB0-444A-BF38-19F53AB03496.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 49
  • E34BB599-CC69-40C3-A9DB-54E0C3BD5695.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 53
  • D01FBCBE-E29A-4AF6-98BD-4799214D19D5.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 52
  • 30BD8BFA-E2BD-4A4A-8A06-427BF46327F7.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 57
  • D8BCFA43-351F-485F-8A66-4CDCD3979D49.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 54
Herkesin bebişine sağlıklı upuzun ömürler dilerim.. benim oğlum, sarı papatyam, dört ayaklı yoncam şu an klinikte gözüme uyku girmiyor.. Çok üzgünüm. Umarım bizi affeder onu evinden ayırdığımız için döndüğünde. Her şey onların sağlığı iyiliği için..

Eklentiler

• 20200306_214623.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 61
Yaa ikisi beraber ne kadar güzeller
çok güzel Anlaşıyor gibi gözüküyorlar resimlere bayıldım ❤❤

Çabucak evine döner inşallah sağlıklı bir şekilde üzülmeyin ❤ onun sağlığı için

Yaa ikisi beraber ne kadar güzeller
çok güzel Anlaşıyor gibi gözüküyorlar resimlere bayıldım ❤❤
Genel olarak çok iyi anlaşıyorlar feminas , nadiren yaşıyoruz resimdeki gibi kız kavgalarını onlar adına teşekkür ediyorum bu arada topiğine bayıldım

Genel olarak çok iyi anlaşıyorlar feminas , nadiren yaşıyoruz resimdeki gibi kız kavgalarını onlar adına teşekkür ediyorum bu arada topiğine bayıldım ❤
Çok teşekkür ederim
Şans ayrı bir tatlı geldi göbeğinden dolayi sanırım mimikleri çok komik badem de gercekten gözleri badem gibi ❤ çok sevdim

Bir gün gerçekten dile gelip yeter sıkıştırdığın derse şaşırma :)) köpeklerde hiç görüp şahit olmadım ama kedilerde gördüm, bir tanıdığın kedisi karnı acıkınca anne diye seslenip yemek istiyordu, öyle mırıltı anneye benzeyen sesler değil, çok net bir şekilde anne diyordu, onu ne zaman görsem küfür edip sopayla da kovalar mı acaba deyip salavat getiriyordum

Inşallah.. Allahım hepsini korusun. Melek hepsi..
Inşallah Rabbim hepsini korusun
Senin meleginde çabucak iyileşsin bilirim zor bir süreç ancak iyilesince hepsi geçiyor sarılıp çok Şükür diyor insan ❤

Benim kedim de sürekli annem diye sevmem den dolayi sanırım bildiginiz anne diyor birsey istediği zaman çoğu kişi şahit oldu videosu bile var

Çok teşekkür ederim
Şans ayrı bir tatlı geldi göbeğinden dolayi sanırım mimikleri çok komik badem de gercekten gözleri badem gibi ❤ çok sevdim
Öyleyse bir şans fotosu daha bonus olsun
Teşekkür ederizz

Eklentiler

• C8F4D8CB-E97F-4ED6-AF4F-376727F4056D.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 55
Benim kedim de sürekli annem diye sevmem den dolayi sanırım bildiginiz anne diyor birsey istediği zaman çoğu kişi şahit oldu videosu bile var
İnanırım çünkü bahsettiğim tanıdığın kedisi de net bir şekilde anne diyordu, o kadar kedilerle yaşamışlığım var ama hiçbiri konuşmadı :))
Bazen bizim köpeğe anne dedirtmeye çalışıyorum, eşim hemen baba de kızım diyor çocuğun aklını karıştırıyor
Konuşamıyor ama artistik yönü güçlü, ağlayarak acayip sesler çıkararak ne istediğini anlatır, umuyorum bir gün babasına inat anne demeyi de öğrenecek:)))

Kulağına fısıldamak lazım
Aklını Çelen varken zor hangisini desin güzelim köpecik

Kulağına fısıldamak lazım
Aklını Çelen varken zor hangisini desin güzelim köpecik
Kızları söz konusu olunca eşim çok fenadır, büyük kızım annem desin evin neresinde olursa olsun duyar babam da de deyip araya kendini de sokar, 4 patili kızımıza anne dedirtmeye çalışsam yine araya kendini sokuyor, çocuklarımla aramdaki sevgiyi çekemediğinden yediklerin yaramıyor, dünyayı yiyorsun hala kurusun diyorum
Tırt bir aileyiz maalesef:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…