Nev-i şahsına münhasır kedigiller 😻

Kizimin bebekleriii
Ayy ama olmazki bukadarda ne kadar tatlilar bole gordukce cok severim fotodan ama cokda korkarim bi hayvani ellemeye sadece uzakdan sevmeyi becerebiliyom keske korkmasamda sevsem brde sole kucuk minnacik köpüşler oluyo allahim sahiplerinin ellerinde gordukce uzakdan seviyom bana yaklasinca korkudan kaciyom bu sorunumu yenemedim birturlu

Olmazmi hicc.bizimkilerden biri kucagindan inmez.yanaklarina bisurtunmesi vardir gormeniz lazim.resmen ask yasiyor esimle.kucaginda gobegini acmalar.cogu zaman bacaklari uyusur esimin kiyip kaldiramazda.

Allahım mutlulugunuzu huzurunuzu bozmasin

Ayy ne güzel bir topic olmuş burası
Benim 5 tane miniğim var hepsi terk edilmiş kaza geçirmiş, insan faktörlü canları yanmış travmalı bebekler hikayelerini bir ara anlatmayi cok isterim.

Hepinize evlatlarinizla uzun ve sağlıklı ömürler dilerim

Hayalimi yasamissiniz resmen

Hayalimi yasamissiniz resmen
Dilerim bir gün hayallerinize kavuşursunuz biz o evimizde birçok hayvanı barındırmanın keyfini yaşadık, eşimi annesi sanan kara paşa adında bir karga yavrumuz dahi vardı, yüksek bir ağaçta olan yuvasından düştü, bizim köpekler buldu, ağacın konumu ve yüksekliği yüzünden yuvaya koyamadık uzun süre eşim baktı uçmayı öğrenince gitti, kargalar muhteşem canlılar, müthiş bir hafızaları ve zekaları var.

Karga besleyen bir abi vardi baya viral olmuştu kargasi eve 1tl getirmisti bizim evimizdede suan 1 kedi 4 sultan papagani (4 tane de yumurtalari) 20yi geckinde balığımız var hepsi aşırı dogurgan surekli çoğalıyorlar baligimiz bile dogurdu

Hepsine maşallah Balık da ayrı bir keyif değil mi? Evde her kafadan bir ses çıkıyordur ne güzel:)))

Hepsine maşallah Balık da ayrı bir keyif değil mi? Evde her kafadan bir ses çıkıyordur ne güzel:)))
Ev tam bir curcuna birde bizim kedi aşırı kıskanç sultan yavrularindan birini ayirip oturduğumuz odaya getirdik egitelim diye kucagimizdan inmiyorkusada yaklasamiyor korkusundan buyuk akvaryumu asiri tavsiye ederim isiklandirmada yapilinca cok hos oluyor ❤

Akvaryumu bir ara düşündük, eşimde benim gibi evcil müptelası olduğundan çocukluğu hayvanlarla geçmiş, akvaryum da yapmış zamanında ama balıklar çok narin canlılar, su sıcaklığı, akvaryum temizliği vb gözüm korktu, sonra bir ara jako düşündüm fakat bizim evde herkes çok geveze, aramıza bir de jako katılırsa çenesinden bize fırsat vermez, çenemize rakip olur diye vazgeçtim:)))
Evde yaşama imkanı olsa kaz bile istiyorum, bildiğiniz güvenlik bodyguard gibi oluyorlar, köpekten fena kovalayıp ısırmaları hahahahaha

Bizmki de asansore biniyo inip gezyolar eşimle..cunku onlar kanka..bni takan yok..tasma bile gerekmyordu uygun bahce oldgnda..kendsini kedi olarak gormuyo zaten .pisi pisi dyoruz etrafina bakyo.. herhlde buralarda bir kedi var diye dusunyor muhtemelen :)

Neyi var?

Ay bende iki tane geveze siyam kedisi var. Biri 14 aylık, biri 4.5 aylık. Minik olan kızgınlığa girmiş Oğlan tepesinde dolanıp duruyordu. Ama Allahtan beceriksiz çıktı sabahki ‘beni sevin’ gevezeliği dışında miyavlamadığı için kızgınlığa girdiğini anlamadık tabii sabah 6.30da miyavlamasına kalktık ve uyumak ne mümkün Dahası oğlumu da uyandırıyorlar her sabah Bu ara çok zor oluyor, çoook

Ya ne güzel renkli bi yuvanız varmis Mune mutluluğun daim olsun
Bizimde ev müstakil bahçede bi sürü kedi var yemeklerini unutunca terörist gibi evi basıyorlar ama bizim ev altlı üstlü alt kattakiler bu durumdan cok rahatsiz bi kaç aya bir kedilerden mütevellit sorunlar yaşıyoruz

Hepsi birbirinden sevimli insan bu el kadar yavrulardan nasıl rahatsiz olur anlamıyorum

Bilmez miyim çocukken o kazlar beni ellerinin ayaklarının icinde evire çevire dövmüşler yüzüm gözüm kan içindeydi 32 yaşındayım hala kaz gordugum yerde arkama bakmadan kaçıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…