Ayy ama olmazki bukadarda ne kadar tatlilar bole gordukce cok severim fotodan ama cokda korkarim bi hayvani ellemeye sadece uzakdan sevmeyi becerebiliyom keske korkmasamda sevsem brde sole kucuk minnacik köpüşler oluyo allahim sahiplerinin ellerinde gordukce uzakdan seviyom bana yaklasinca korkudan kaciyom bu sorunumu yenemedim birturluKizimin bebekleriii
Olmazmi hicc.bizimkilerden biri kucagindan inmez.yanaklarina bisurtunmesi vardir gormeniz lazim.resmen ask yasiyor esimle.kucaginda gobegini acmalar.cogu zaman bacaklari uyusur esimin kiyip kaldiramazda.Kızım babasının geleceği saatte kapıya gider gelene kadar miyavlar. Baktı gelmiyor dinlenir, sonra yine devam. (Her zaman aynı saatte gelmediği için tabi)
Asansör her zaman çalışır ama sadece eşimin geldiğini anladığı zamanlar koşa koşa kapıya gider. Hayatımda böyle kedi ilk defa gördüm
Böyle baba düşkünü başka var mı?
Allahım mutlulugunuzu huzurunuzu bozmasinKızları söz konusu olunca eşim çok fenadır, büyük kızım annem desin evin neresinde olursa olsun duyar babam da de deyip araya kendini de sokar, 4 patili kızımıza anne dedirtmeye çalışsam yine araya kendini sokuyor, çocuklarımla aramdaki sevgiyi çekemediğinden yediklerin yaramıyor, dünyayı yiyorsun hala kurusun diyorum
Tırt bir aileyiz maalesef:)
Amin hepimizin inşaallahAllahım mutlulugunuzu huzurunuzu bozmasin
Yaaa kıyamam bizimkinin de en çok sevdiği oyuncak lastik tokaTokayıda tabiki çok sever:))
Hayalimi yasamissiniz resmenBen kızıyorum bazen ama yalandan :))) eşim kızınca panter oluyorum analık içgüdüsü demek ki
İstanbul'da oturduğum evlerden birinin bahçesi çok büyüktü, evde müstakildi bir sürü kedi köpeği beslemek kolaydı, zaten sokak hayvanları sığınma evi gibi olmuştu:) yaralanan, kışı geçirecek yer bulamayan bizim kapıya dayanıyordu:))
Kedilerimiz hariç bir de köpek ailemiz vardı, anaları bizim bahçede hamile kaldı mikrop, toplamış mahallenin erkeklerini, neyse bir doğurdu 7 yavru:))
Bir de soğukta barınacak yer arayan köpek geldi mi, 1 dişi kedimiz 4 yavrusu, kızımda sokakta 2 yavru kedi bulmuş onlarda geldi, kedi köpeklerden arta kalan yemekleri yemek için gelen kirpileri saymıyorum, onlar ayrı bir maceraydı, bahçe kapının demirlerine sıkışırlar kurtarma timi gibi operasyon düzenlerdik, benim bahçe Ali babanın çiftliğine dönmüştü
Köpeklerden 2'si erkekti, yaramazlık yaptıklarında ne zaman kızsam benim kıyafetlerimi sürükleyip kıl tüy içinde bırakır benden intikam alırlardı:))
Özledim o kalabalık aile hayatımızı.
Dilerim bir gün hayallerinize kavuşursunuzHayalimi yasamissiniz resmen
Karga besleyen bir abi vardi baya viral olmuştu kargasi eve 1tl getirmistiDilerim bir gün hayallerinize kavuşursunuzbiz o evimizde birçok hayvanı barındırmanın keyfini yaşadık, eşimi annesi sanan kara paşa adında bir karga yavrumuz dahi vardı, yüksek bir ağaçta olan yuvasından düştü, bizim köpekler buldu, ağacın konumu ve yüksekliği yüzünden yuvaya koyamadık uzun süre eşim baktı uçmayı öğrenince gitti, kargalar muhteşem canlılar, müthiş bir hafızaları ve zekaları var.
Bizmkine cok benzyo..gorse aşık olur kesin.cunku kendisine de aşık bnce beyfendi :)Benim kedoşun ismide zeus erkek die verdiler dişi çıktı fjejejskwsj uyumayı çok sever. kendisini sevdirmeyi hiç sevmez. Bütün gün gözü camlarda kuşun konması bekler:))
Hepsine maşallahKarga besleyen bir abi vardi baya viral olmuştu kargasi eve 1tl getirmistibizim evimizdede suan 1 kedi 4 sultan papagani (4 tane de yumurtalari) 20yi geckinde balığımız var hepsi aşırı dogurgan surekli çoğalıyorlar baligimiz bile dogurdu
Ev tam bir curcunaHepsine maşallahBalık da ayrı bir keyif değil mi? Evde her kafadan bir ses çıkıyordur ne güzel:)))
Akvaryumu bir ara düşündük, eşimde benim gibi evcil müptelası olduğundan çocukluğu hayvanlarla geçmiş, akvaryum da yapmış zamanında ama balıklar çok narin canlılar, su sıcaklığı, akvaryum temizliği vb gözüm korktu, sonra bir ara jako düşündüm fakat bizim evde herkes çok geveze, aramıza bir de jako katılırsa çenesinden bize fırsat vermez, çenemize rakip olur diye vazgeçtim:)))Ev tam bir curcunabirde bizim kedi aşırı kıskanç sultan yavrularindan birini ayirip oturduğumuz odaya getirdik egitelim diye kucagimizdan inmiyor kusada yaklasamiyor korkusundan buyuk akvaryumu asiri tavsiye ederim isiklandirmada yapilinca cok hos oluyor ❤
Bizmki de asansore biniyo inip gezyolar eşimle..cunku onlar kanka..bni takan yok..tasma bile gerekmyordu uygun bahce oldgnda..kendsini kedi olarak gormuyo zaten .pisi pisi dyoruz etrafina bakyo.. herhlde buralarda bir kedi var diye dusunyor muhtemelen :)bizimde bir kedimiz var. kendini köpek sanıyor, daha doğrusu ben köpek gibi yetiştirdim. 6 kelimeyi anladığına eminiz, cinsi sokak kedisi bizim gibi halkın içinden gelme.
Fotoğraf bir ara paylaşırım, çok güzel videoları var. Evden sepete biniyor bahçeye iniyor gezip dolaşıp yine sepete binip sepetle eve geliyor. Yani bu kediyi ben bildiğiniz sivas kangal gibi eğittim.
Yan tarafımızda butik bir otel var asla bir müşterinin masasına gidip yemek istemez, hatta dışarıda dünyaları verseniz dönüp bakmaz. Biz yemek yerken de asla masaya yavşamaz.
Cok uzuldum..dusuncesi bile beni mahvedyo..zordur..Allah sabir versinKalpsiz veterinerlerin elinde ölen Yaniş imi de paylaşayım. İnşaallah gittiği yerde mutludur
Neyi var?Herkesin bebişine sağlıklı upuzun ömürler dilerim.. benim oğlum, sarı papatyam, dört ayaklı yoncam şu an kliniktegözüme uyku girmiyor.. Çok üzgünüm. Umarım bizi affeder onu evinden ayırdığımız için döndüğünde. Her şey onların sağlığı iyiliği için..
Ya ne güzel renkli bi yuvanız varmis Mune mutluluğun daim olsunDilerim bir gün hayallerinize kavuşursunuzbiz o evimizde birçok hayvanı barındırmanın keyfini yaşadık, eşimi annesi sanan kara paşa adında bir karga yavrumuz dahi vardı, yüksek bir ağaçta olan yuvasından düştü, bizim köpekler buldu, ağacın konumu ve yüksekliği yüzünden yuvaya koyamadık uzun süre eşim baktı uçmayı öğrenince gitti, kargalar muhteşem canlılar, müthiş bir hafızaları ve zekaları var.
Bilmez miyim çocukken o kazlar beni ellerinin ayaklarının icinde evire çevire dövmüşler yüzüm gözüm kan içindeydi 32 yaşındayım hala kaz gordugum yerde arkama bakmadan kaçıyorumAkvaryumu bir ara düşündük, eşimde benim gibi evcil müptelası olduğundan çocukluğu hayvanlarla geçmiş, akvaryum da yapmış zamanında ama balıklar çok narin canlılar, su sıcaklığı, akvaryum temizliği vb gözüm korktu, sonra bir ara jako düşündüm fakat bizim evde herkes çok geveze, aramıza bir de jako katılırsa çenesinden bize fırsat vermez, çenemize rakip olur diye vazgeçtim:)))
Evde yaşama imkanı olsa kaz bile istiyorum, bildiğiniz güvenlik bodyguard gibi oluyorlar, köpekten fena kovalayıp ısırmaları hahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?