- 13 Eylül 2018
- 1.745
- 2.741
- 133
Deli yaBizmki de asansore biniyo inip gezyolar eşimle..cunku onlar kanka..bni takan yok..tasma bile gerekmyordu uygun bahce oldgnda..kendsini kedi olarak gormuyo zaten .pisi pisi dyoruz etrafina bakyo.. herhlde buralarda bir kedi var diye dusunyor muhtemelen :)
Benim kedim de 3 ay kardeşleriyle büyümüş birValla bilmiyorum, kızımı bırakamıyorum, bırakabilsem benim adamı ve 4 patili çocuğumu alıp dağ taş doğanın içinde ağaçlara yaban hayvanlarına adayacağım kendimi, kuş sesleri derelerin o şarıl şarıl sesleri vs beni çok mutlu ediyor, daha samimi ve güzel geliyor.
Bu arada hazır tüm kedili hatunlar buradayken sorayım, kardeşimin kedisi var 2 yaşında ama hiç evden çıkmadığı için köpek nedir onu bile bilmiyor, geçenlerde başka bir kedili arkadaşına gitmiş kedisini de alıp ve bizim 2 yaşındaki delikanlı çok korkmuş başka kedileri görünce, oysa evde bildiğiniz panter.
Başka hayvanlarla haşır neşir olmayınca bu kadar ürkek mi oluyorlar?
Çoğunlukla köpek baktığımdan, baktığım kedilerde aşırı atılgan dışa dönük ve sokak hayatı nedir bildiklerinden, kardeşimin kedisinin o kadar korkması üzdü beni, normal midir bu?
Benimki de ayda 1.5 kg yiyor. Aboooow haftada 1 kg neymişBir soru da ben sormuş olayım. Ayda kaç kilogram mama tüketiyor kedileriniz? Gece’ye 1-1.5 kilo kadar bir ay gidiyor. Ayda en az iki paket de yaş mama veriyorum. Bir arkadaşımın kedisi haftada 1 kilo yiyordu da merak ettim, benimki mi anormal diye
Hay Allah çok üzüldüm ben yaBilmiyoruz, 4 tane veteriner teşhis koyamadı. Sonradan öğrendim ki bir tanesi kafasına göre kortizonlu iğne yapıyormuş, üç ayda bir oraya gidiyorduk. Aşırı paragöz bir adamdı ama o dönem en iyisinin o olduğunu düşünüp ona gidiyorduk. Fip ama kurtaracağız dedi (fipli hayvan maksimum 4 ay yaşar) sonra böbrek yetmezliği dedi yok yok kan paraziti vs. En son gittiğimiz klinikte, karaciğerinin bittiğini öğrendik, buna bağlı çok ağır anemisi vardı. Başka bir kediden kan nakli yapıldı ama olmadı işte. Hayvan artık dünyanın çilesini çekmiyor mutludur diye avutuyorum kendimi ben de.
Ya bu neeeeeeeeeeeeeeeeeSosyal medya kullanmayı bilmeyen dayı profil fotosu
benim kızımın ikiziBenim kedoşun ismide zeus erkek die verdiler dişi çıktı fjejejskwsj uyumayı çok sever. kendisini sevdirmeyi hiç sevmez. Bütün gün gözü camlarda kuşun konması bekler:))
Komple mi tras ettiriyorsunuz yoksa makasla tüylerini mi kisalttiriyorsunuz ?Taratmayı hiç sevmiyor o yüzden tüyleri yumaklaşıyor dolaşıyor.Salı günü kırptıracağım sıcaklarda iyi olur
Tü tü tü maşallah
Teşekkür ederiiizzzÇok tatlırengi çok guzel
benim kız gerçekten şahsına münhasır:)Yaa sonunda bir ikizi :)) çok merak ediyorum seninkide kendini sevdirmiyormu:) yanına yaklaştığım an fotosunu sallaya sallaya kaçıyor :))
benim kız gerçekten şahsına münhasır:)
asla sevdirmez kendini ama öyle deli gibi kaçmaz,banu alkan gibi süzülerek uzaklaşır
ben yatarken üstüme gelir yatar o zaman severim o da mırlar
4 yaşında ama hiç kızgınlığa girmedi.7_24 uyur :)
asla tırmalamaz,evin içinde koşturmaz prenses sanıyor kendini :)
asla taranmayı sevmez hemen gider.
cam kapı hep açık hiç dışarıya çıkayım demez.
deli gibi kedi alerjim var.başka bir kediye dokununca temas ettiğim yerler kabarır,kaşınır.ama bizimkinde hiçbirşey olmuyor.
gerçekten şaka gibi :)Kızgınlığa nasıl girmedi ya çok şaşırdım :) seninki canım tam prensesmiş:))))
yaaa yerim ben bunuBuda benim pamukheryerim çizik içinde ama napalım seviyoruz merkez
gerçekten şaka gibi :)
her sene ha şimdi girer ha şimdi diye diye yaşlandı
daha önce de çok kedilerim oldu,neler yaşadıklarını biliyorum ama bunda tık yok
o kadar üşengeç ki,üst kattan alt kata inerken 3 kere uyku molası veriyor :)
kızgınlığa da üşenmiştir bence
Kafası ve kuyruğunun ucu hariç her yerini tıraş yaptıracağım canım o kadar sıkı ki tüyleri tarak geçmiyor yumaklaşıyorKomple mi tras ettiriyorsunuz yoksa makasla tüylerini mi kisalttiriyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?