Nev-i şahsına münhasır kedigiller 😻

Deli ya

Bizimkilerde bizim kedinin kendini insan sandığını zanmediyordular bi ara normalde dışarı çıkan bi kedi ama bi aralar yavru kediden bile korkuyordu normalde görseniz canavar gibi ama ger geldiğinde bi yerini yaralamis olarak geliyor kediler dövüyor ama arsız yinede bahçeye çıkmaktan vazgeçmiyor cikmaktan

Benim kedim de 3 ay kardeşleriyle büyümüş bir
kedi yani başka kediler gördü hatirliyor. Kardesinde olduğu gibi veteriner harici biz de hiç dışarıya çıkartmadik abla. Şimdi üst katimizda kedi var korkması için sesini duyması yeterli. Bir araya getirelim tanissinlar dedik dövüştüler. Sanırım ev kedilerinin ortak sorunu bu. Sürekli insan gördükleri için diğer hayvanlardan çok korkuyorlar.

Benimki de ayda 1.5 kg yiyor. Aboooow haftada 1 kg neymiş

Hay Allah çok üzüldüm ben ya kıyamam kuzucuk ne çok cekmis

Yaa sonunda bir ikizi :)) çok merak ediyorum seninkide kendini sevdirmiyormu:) yanına yaklaştığım an fotosunu sallaya sallaya kaçıyor :))
benim kız gerçekten şahsına münhasır:)
asla sevdirmez kendini ama öyle deli gibi kaçmaz,banu alkan gibi süzülerek uzaklaşır
ben yatarken üstüme gelir yatar o zaman severim o da mırlar
4 yaşında ama hiç kızgınlığa girmedi.7_24 uyur :)
asla tırmalamaz,evin içinde koşturmaz prenses sanıyor kendini :)
asla taranmayı sevmez hemen gider.
cam kapı hep açık hiç dışarıya çıkayım demez.
deli gibi kedi alerjim var.başka bir kediye dokununca temas ettiğim yerler kabarır,kaşınır.ama bizimkinde hiçbirşey olmuyor.

Kızgınlığa nasıl girmedi ya çok şaşırdım :) seninki canım tam prensesmiş:))))

Kızgınlığa nasıl girmedi ya çok şaşırdım :) seninki canım tam prensesmiş:))))
gerçekten şaka gibi :)
her sene ha şimdi girer ha şimdi diye diye yaşlandı
daha önce de çok kedilerim oldu,neler yaşadıklarını biliyorum ama bunda tık yok
o kadar üşengeç ki,üst kattan alt kata inerken 3 kere uyku molası veriyor :)
kızgınlığa da üşenmiştir bence

Ozaman tamamiyle üşengeçlikten :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…