Tuvaleti buluşma noktası zannediyorlar benceBenimki de ilgi arsızıZorla ellerime sürtünüp kendini sevdiriyor. Koridorda falan göz göze gelelim pat kendini yere atıp göbeğini açar Erkek arkadaşım evde bilgisayar oynarken bilgisayarın üstüne atlıyordu “onu bırak benimle ilgilen” diye. Kucağına alsa sabit durmaz sakallarını okşaya okşaya dudaklarını yalar
Sabahları uyandığımda göğsüme yatar mır mır mır dudaklarımı yalar elleriyle yanaklarımı okşayarak. Tuvalete gitsem gelir hemen, ellerini dizlerime koyar uzanıp dudaklarımı yalar yineAğlasam veya hasta olsam gelir ilgilenir yüzüme sürtünür yüzümü yalar. O şaşkın şaşkın bakışlarından ağlayamıyorum bile evde, güldürmeyi biliyor sıpa ❤
Her birisi çok kıymetli, çok değerli. Tüyleri kadar ömürleri olsun
Arada akrabalar geliyor eve ay ev hep tüylüKorkanlara, alerjisi olanlara saygı duyuyorum ama evcilli evler pistir tamamen bir önyargı, bizim bir tanıdık vardı Allah rahmet eylesin, gözümle görüp titizlikte top on listesinde 1. olur diyebileceğim kadar temizliği abartan bir kadındı, ki tükenmez kalemleri bile içini çıkarıp çamaşır sularıyla yıkayan, çamaşırları makineye atmadan sıcak suyla kaynatarak dezenfekte eden öyle acayip titiz bir kadın, evinde yalan olmasın ya 3 ya 4 kedisi vardı, bir tane kedi tüyü, biraz bile olsa evde farklı bir koku olmazdı, tek aldığınız koku çamaşır duyu kokusuydu:)))
Ben ki o kadar rahat biriyim titiz değilim, ki kediler kokmaz ama köpekler kokar, evimde köpek kokusu yok, bana öyle gelmiyor, titizlik abidesi kardeşime koklatıp test edip onaylattım
ya ne güzel düşünmüşsünüzbu da benim şekerim
Yaaa benimkide çok seviyor orda uyumayı bütün gün ya orda yada yatağın altında kutunun üzerinde uyuyor şapşik:)))
evet, bi de benim yatağımda uyuyacak illa. :)) peşimden ayrılmıyor, ben nerdeysem orda :))
3 ay önce ben de ilk defa tras ettirdim bir daha asla komple tras ettirmem. Makas trasi belki yaptırırım. Ben trasa karşı bir insanım ama aynı sizin gibi problemler oluştu tüyleri topaklanmaya basladi mecbur tras ettirdim. Furminator aldım o tüyleri çok güzel tarıyor. narkozla tras ediyolar ya öldüm öldüm dirildim ayilana kadar. Narkozdan sonraki haline ayrı bir kahroldum zatenKafası ve kuyruğunun ucu hariç her yerini tıraş yaptıracağım canım o kadar sıkı ki tüyleri tarak geçmiyor yumaklaşıyor
ALLAH IM MAŞALLAH AŞIK OLDUMMMNe kadar güzel bir topik olmuşiçim şenlendi benim 5 yıl baktığım kedim vardı Mırmır yavrum kızım doğduğunda birlikte büyütüyordum onları kızım 1 yaşına geldiğinde çok ciddi astım krizleri yaşamaya başlamıştı kediye yoktur alerjisi dedim hep ( gıdalara vardı ) ama yapılan testte ne yazık ki yüksek oranda kedi tüyüne alerjisi çıktı doktorla konuştuk her gün süpürüp sildiğin evde bile bu çocuk nefes alamıyorsa sahiplendirmek zorundasın dedi içim kan ağlaya ağlaya sahiplendirmek zorunda kaldım. Artık sokaktaki minnoşları besliyoruz hala içim acıyo
Eki Görüntüle 2658241
Eki Görüntüle 2658242
Eki Görüntüle 2658243
Eki Görüntüle 2658244
Yaaa maşallah ben çocuğa odaklanmaktan kediye bakamadım çok tatlı Allah bağışlasın
Tanıştırayım
Bunlarda benim kızlarım Şans(beyaz olan) ve Badem
Şans’ı 2 haftalıkken , bademi 2 aylıkken sokakta çocukların elinden aldım .
Şans 4 yaşında 7,5 kilo gördüğünüz gibi baya tontiş bi kedi ve öyle böyle değil inanılmaz tembel . Sadece yattığı yerden oynayabileceği oyunları oynar misaltontişliğine bakmayın , eğer kendi isteğiyle gelmezse asla sevdirmez . Öpmek için eğildiğimde osmanlı tokadı yemişliğim çoktur . Onun o psiko tarafını seviyorum ❤
Bademse suan 3 yaşında 5 kilo . Tam bir sevgi pıtırcığı . Kucağımdan inmez kendisi ve derdini konuşarak anlatır . istediği olana kadar bildiğiniz konuşuyor gibi sesler çıkarır3 yaşında olmasına rağmen hala yavru bir kedi kadar aktif ve oyuncu .
Nadiren kavga etselerde genel olarak çok iyi anlaşıyorlar . Onları çoook seviyorum
Herkesin bebişine sağlıklı upuzun ömürler dilerim.. benim oğlum, sarı papatyam, dört ayaklı yoncam şu an kliniktegözüme uyku girmiyor.. Çok üzgünüm. Umarım bizi affeder onu evinden ayırdığımız için döndüğünde. Her şey onların sağlığı iyiliği için..
Kardesimin kediside mama diyor acikincaBir gün gerçekten dile gelip yeter sıkıştırdığın derse şaşırma :)) köpeklerde hiç görüp şahit olmadım ama kedilerde gördüm, bir tanıdığın kedisi karnı acıkınca anne diye seslenip yemek istiyordu, öyle mırıltı anneye benzeyen sesler değil, çok net bir şekilde anne diyordu, onu ne zaman görsem küfür edip sopayla da kovalar mı acaba deyip salavat getiriyordum
benimki de öyle dokundurmaz pek ama yanıma gelir. kendi isteyince dokunmama izin veriyor. bütün kediler hemen hemen öyle kendi keyiflerine göre :))Yaaa ne güzel benim ki hiç gelmez yanımasadece eşimin yanına gider uyur sevdirir kendini
Merhaba kedi anneleriiibayıldım topiğe bunlar da benim bebeklerim
Neyi var?
Biz yeni bir şehre taşındık. Oğlum yeni evine alışamadı, kaşla göz arası evden kaçtı üst komşunun evine girmiş, onlar da kediden pek anlamıyorlarmış , bizi de tanımıyorlar, baya kovalamışlar iyice ürkmüş, balkon korkuluklarına tırmanmış oğlum, komşu da süpürgeyle dürtünce aşağı atmış kendini, dirsekte kırığı vardı, ameliyat oldu ama durmadı, hareket etmemesi lazımdı başa çıkamadık bandaja aldırdık kolunu 2 kere, ama her seferinde bandajını kopardı.. Dün de alçıya aldılar mecburen. Bu sıcakta çok da sağlıklı bir şey değil ama mecburuz dediler. Biz de bir hafta klinikte kafeste kalsın istedik. Çünkü evde bize çok fazla nazlanıyor ve kucağımıza gelmek istiyor, ya da bir fırsatını bulup sineklikleri açıp balkona çıkıyor, yatakların altına giriyor, durmuyor yani.. Az önce aradık iyiymiş, ama küsmüş tabi ki. Kafasını kaldırmıyormuş. İlk kez ayrı kalıyoruz.. Gerçekten Allah kimseye yaşatmasın insanın canından can gidiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?