Nev-i şahsına münhasır kedigiller 😻

Tuvaleti buluşma noktası zannediyorlar bence

Arada akrabalar geliyor eve ay ev hep tüylü eşimle bakışıyoruz daha yeni süprülmüş evde tüy filan yok yani göz kırpıyoruz birbirirmize o akrabalar içinde tabiki kedi diye tutturanlar isteyenler çıkıyor bende dönüp ay naapıcaksın kediyi baksana her yer tüy ayakalrınız elbiseleriniz her yerinde şu an senin tüy var görmüyor musun diyorum tüylü bir evde mi oturacaksın boşver sen kedi isteme diyorum

Herkese gü-nay-dın! Size bir soru sormak istedim. Kediler de insanlar gibi doğuştan kısır olabilir mi?

ya ne güzel düşünmüşsünüz bu da benim şekerim

Yaaa benimkide çok seviyor orda uyumayı bütün gün ya orda yada yatağın altında kutunun üzerinde uyuyor şapşik:)))

evet, bi de benim yatağımda uyuyacak illa. :)) peşimden ayrılmıyor, ben nerdeysem orda :))

Yaaa ne güzel benim ki hiç gelmez yanıma sadece eşimin yanına gider uyur sevdirir kendini

Ne kadar güzel bir topik olmuş içim şenlendi benim 5 yıl baktığım kedim vardı Mırmır yavrum kızım doğduğunda birlikte büyütüyordum onları kızım 1 yaşına geldiğinde çok ciddi astım krizleri yaşamaya başlamıştı kediye yoktur alerjisi dedim hep ( gıdalara vardı ) ama yapılan testte ne yazık ki yüksek oranda kedi tüyüne alerjisi çıktı doktorla konuştuk her gün süpürüp sildiğin evde bile bu çocuk nefes alamıyorsa sahiplendirmek zorundasın dedi içim kan ağlaya ağlaya sahiplendirmek zorunda kaldım. Artık sokaktaki minnoşları besliyoruz hala içim acıyo

Kafası ve kuyruğunun ucu hariç her yerini tıraş yaptıracağım canım o kadar sıkı ki tüyleri tarak geçmiyor yumaklaşıyor
3 ay önce ben de ilk defa tras ettirdim bir daha asla komple tras ettirmem. Makas trasi belki yaptırırım. Ben trasa karşı bir insanım ama aynı sizin gibi problemler oluştu tüyleri topaklanmaya basladi mecbur tras ettirdim. Furminator aldım o tüyleri çok güzel tarıyor. narkozla tras ediyolar ya öldüm öldüm dirildim ayilana kadar. Narkozdan sonraki haline ayrı bir kahroldum zaten

ALLAH IM MAŞALLAH AŞIK OLDUMMM

Yaaa maşallah ben çocuğa odaklanmaktan kediye bakamadım çok tatlı Allah bağışlasın

Cok tesekkur ederim ❤

Ahahah 4. Resme bayildim. Efsane olmus.

Oyyy. Umarim kisa zamanda doner.
Kardesimin kediside mama diyor acikinca

Yaaa ne güzel benim ki hiç gelmez yanıma sadece eşimin yanına gider uyur sevdirir kendini
benimki de öyle dokundurmaz pek ama yanıma gelir. kendi isteyince dokunmama izin veriyor. bütün kediler hemen hemen öyle kendi keyiflerine göre :))

Biz yeni bir şehre taşındık. Oğlum yeni evine alışamadı, kaşla göz arası evden kaçtı üst komşunun evine girmiş, onlar da kediden pek anlamıyorlarmış , bizi de tanımıyorlar, baya kovalamışlar iyice ürkmüş, balkon korkuluklarına tırmanmış oğlum, komşu da süpürgeyle dürtünce aşağı atmış kendini, dirsekte kırığı vardı, ameliyat oldu ama durmadı, hareket etmemesi lazımdı başa çıkamadık bandaja aldırdık kolunu 2 kere, ama her seferinde bandajını kopardı.. Dün de alçıya aldılar mecburen. Bu sıcakta çok da sağlıklı bir şey değil ama mecburuz dediler. Biz de bir hafta klinikte kafeste kalsın istedik. Çünkü evde bize çok fazla nazlanıyor ve kucağımıza gelmek istiyor, ya da bir fırsatını bulup sineklikleri açıp balkona çıkıyor, yatakların altına giriyor, durmuyor yani.. Az önce aradık iyiymiş, ama küsmüş tabi ki. Kafasını kaldırmıyormuş. İlk kez ayrı kalıyoruz.. Gerçekten Allah kimseye yaşatmasın insanın canından can gidiyor..

Of çok kötü yaa kıyamam. Neler yaşamış kuzum süpürgeyle dürtmek nedir ya Travmatik şeyler yaşamış birde veterinere bırakınca üzgündür tabi. Ama iyiliği için bırakmışsınız sonuçta. İnş bir an önce iyileşir size kavuşur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…