Nev-i şahsına münhasır kedigiller 😻

Yaaa o izlediğim videolardaki gibi denesene. Çok tatlı görünüyorlar :) ama bizdeki durum biraz farklı ben kıskanıyorum. Eşime kızıyorum hep ona ilgi gösteriyorsun bana da göster diye ahahahahaha

Yaaa o izlediğim videolardaki gibi denesene. Çok tatlı görünüyorlar :) ama bizdeki durum biraz farklı ben kıskanıyorum. Eşime kızıyorum hep ona ilgi gösteriyorsun bana da göster diye ahahahahaha

Sizinle benzer durumu büyük kızımla yaşıyoruz, bizim 4 patili eşime aşırı düşkün, resmen babasına aşık, büyük kızım da baba aşığıdır, küçük babasının ayağının dibinde yatarken benim 25 yaşındaki büyük cadım koşa koşa geliyor gitttt o benim babam diyor, bir çekişme bir baba kavgası ve küçük kızım edepsizce havlayarak rakibi olan ablasını uzaklaştırarak zaferini ilan ediyor :)))

Ben kızların baba aşkına alıştığımdan kıskanmak nedir unuttum hahahahaha

Bu da benim uyku delisi şımarığım. Erkek olduğu için anneme çok düşkün onun her sözünü dinliyor. Fakat beni kendisi gibi kedi sanıyor sanırım evde sadece benimle oynayıp beni ısırıyor.

Eklentiler

• IMG_20200704_101019.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 51
Bu da benim uyku delisi şımarığım. Erkek olduğu için anneme çok düşkün onun her sözünü dinliyor. Fakat beni kendisi gibi kedi sanıyor sanırım evde sadece benimle oynayıp beni ısırıyor.
Oyy çok tatlı maşallah benim kedim de beni baya annesi sanıyordu

Herkese gü-nay-dın! Size bir soru sormak istedim. Kediler de insanlar gibi doğuştan kısır olabilir mi?
Arka bahcede baktigim bir kedi var. Istisnasiz butun yavrulari dolasim problemi ile dogup 1 hafta içinde ölüyor. Veteriner anne kedide genetik bir rahatsizlik oldugunu dusunuyor.

Burdan yola cikarsak olabilir bence.

Yaaa benimkide anneme düşkün acaba erkek olduğu için mi annem nereye gitse pesinde dolanıyor

Ya bu gevezelikleri birde açgözlülukleri beni bitiriyor
Evde mama olduğunu bilen tüm kediler eve giriyor bir bakıyorum sarı kedi bir bakıyorum siyah kedi poffy yemiyor onlar yemeye geliyor hepsi birer uzaylı mivya gezenli dostlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…