Evcillerde hep böyle oluyor ama:))) dişiler evin babasına, erkekler evin annesine aşık oluyor.
Erkek köpeğim vardı bana düşkündü, eşim yanıma yaklaşsın istemezdi, şimdi ki köpeğimiz dişi, eşimin yanına oturayım sinir krizi geçiriyor resmen, hemen aramıza giriyor, beni uzaklaştırmak için kolumdan çekiştirip koltuktan atmaya çalışıyor:)))
Ya benim anneminTunaydinbu soruyu bende çok merak ediyorum olabilir diye düşünüyorum mesela Tavuklar da da böyle yumurtlamayani kesiyorlar araştırayim bunu
Yaaa o izlediğim videolardaki gibi denesene. Çok tatlı görünüyorlar :) ama bizdeki durum biraz farklı ben kıskanıyorum. Eşime kızıyorum hep ona ilgi gösteriyorsun bana da göster diye ahahahahaha
Evet okudum hiç veterinere sordunuz mu acaba bende merak ettim annen miYa benim anneminElalis kedisi 4 yaşında ve hiç kızgınlığa girmedi, ben de acaba doğuştan kısır mı dedim
Oyy çok tatlı maşallahBu da benim uyku delisi şımarığım. Erkek olduğu için anneme çok düşkün onun her sözünü dinliyor. Fakat beni kendisi gibi kedi sanıyor sanırım evde sadece benimle oynayıp beni ısırıyor.
Arka bahcede baktigim bir kedi var. Istisnasiz butun yavrulari dolasim problemi ile dogup 1 hafta içinde ölüyor. Veteriner anne kedide genetik bir rahatsizlik oldugunu dusunuyor.Herkese gü-nay-dın! Size bir soru sormak istedim. Kediler de insanlar gibi doğuştan kısır olabilir mi?
Hiç sormadık ya yeni aklımıza geldi vallaEvet okudum hiç veterinere sordunuz mu acaba bende merak ettim annen miElalis
Hadi ya üzüldüm bi veterinere sormak lazım evetArka bahcede baktigim bir kedi var. Istisnasiz butun yavrulari dolasim problemi ile dogup 1 hafta içinde ölüyor. Veteriner anne kedide genetik bir rahatsizlik oldugunu dusunuyor.
Burdan yola cikarsak olabilir bence.
Ya bu gevezelikleri birde açgözlülukleri beni bitiriyorBizim ki de maması az kaldı sırf az diye yemiyor eşim mama almaya gitti miyav miyav oturtmadi
Yaaa benimkide anneme düşkün acaba erkek olduğu için mi annem nereye gitse pesinde dolanıyorBu da benim uyku delisi şımarığım. Erkek olduğu için anneme çok düşkün onun her sözünü dinliyor. Fakat beni kendisi gibi kedi sanıyor sanırım evde sadece benimle oynayıp beni ısırıyor.
Mutlu çünkü çocuklar gittiYaa nasil mutlu uyuyor
Hahaha benim bebegimde cocuklari sever ama bazi cocuklar var binamizda onlari gorunce tabanlari yagliyorMutlu çünkü çocuklar gitti
Huzur buldu yavrum
Belki bu konuyla ilgili kalıtsal bir problemi olabilir ya da hormonları ile alakali en iyisi veterinerle bir istişare etmekHiç sormadık ya yeni aklımıza geldi vallaevet annem
Evde mama olduğunu bilen tüm kediler eve giriyor bir bakıyorum sarı kedi bir bakıyorum siyah kedi poffy yemiyor onlar yemeye geliyor hepsi birer uzaylıYa bu gevezelikleri birde açgözlülukleri beni bitiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?