Yaaa ne güzel benim ki hiç gelmez yanımasadece eşimin yanına gider uyur sevdirir kendini
Dişi mi bebişiniz? Bizimki erkek o da bana çok düşkün, babası çok pis kıskanıyor, mamanı suyunu ben veriyorum bana kedilik yapacaksın ulan diyor, hiç takmıyor bile =))
Of çok kötü yaa kıyamam. Neler yaşamış kuzum süpürgeyle dürtmek nedir yaTravmatik şeyler yaşamış birde veterinere bırakınca üzgündür tabi. Ama iyiliği için bırakmışsınız sonuçta. İnş bir an önce iyileşir size kavuşur❤
Zaten ev taşınırken, uçağa binerken, eşyalar yerleşirken ciddi anlamda psikolojisi bozuldu.. Biz de kendi telaşemize daldık.. Benim atama işlemlerim, eşimin işe başlaması derken çocukla ilgilenemedik doğru düzgün.. sabah eşim ekmek almaya gitti, dış kapıdan arkasından fırlamış.. sonra işte bunlar oldu. bana ders olsun artık gözümü ayırmayacağım..
Çok sağ olun, inşallah evine döner sağ salim, yeniden sinek kovalar çiçeklerimi devirir koca kafalı oğlum benim.. hiç kızmayacağım artık..
Dün bıraktık kliniğe..Benimki de bir kaç defa denedi ama. Son anda yakaladık. Peki gidip görüyor musunuz arada
Dün bıraktık kliniğe..
Bugün uğrarız ama ben ille eve götürelim diye tuttururum kesin. Doktorları duygusal olmayın diyor ben fazla hassas davranıyorum oturup başında ağlıyorum sürekli.
TunaydinHerkese gü-nay-dın! Size bir soru sormak istedim. Kediler de insanlar gibi doğuştan kısır olabilir mi?
Hoşgeldin canım bizde senin bebeklerine bayildik gelmenize çok sevindimMerhaba kedi anneleriiibayıldım topiğe bunlar da benim bebeklerim
Canım o dediğinden de var biz de ama yok her türlü topaklaşıyor etleri iç içe sıkışıyor.ve oralar bir süre sonra havasız kalıp enfeksiyon oluşturuyor evdeki dışarı çıkmayan kedi de bit gördüm doktor havasız kalıyor o yüzden dedi.mecburen böyle yapcam.ben de çok üzülüyorum ama kendi iyiliği için yapmak zorundayım.kedim öyle yabani ki tarak sevmiyor dokunulmayı sevmiyor.3 ay önce ben de ilk defa tras ettirdim bir daha asla komple tras ettirmem. Makas trasi belki yaptırırım. Ben trasa karşı bir insanım ama aynı sizin gibi problemler oluştu tüyleri topaklanmaya basladi mecbur tras ettirdim. Furminator aldım o tüyleri çok güzel tarıyor. narkozla tras ediyolar ya öldüm öldüm dirildim ayilana kadar. Narkozdan sonraki haline ayrı bir kahroldum zaten
Açıkçası ben de çıkarmayı düşünüyorum ama boynundaki zille oynuyor, hopluyor, seviyor gibi geldi bana ama bunalıyor mu bu sıcaklarda diye de aklıma takılıyor.Çok tatlıııı
Ama naçizane tavsiyem o tasmayı takmayın
Kediler yaramaz hayvanlar bazen patilerini o tasmaya sokup sonra çıkartamıyorlar, öyle boğulma tehlikesi geçiren iki kedim oldu, yıllardır takmıyorum o yüzden süs tasması
Yalnız değilsinEvet dişi ondan benimkine gidiyor sanırım. Hayır bütün işlerini ben yapıyorum sevdirmeye ona gidiyor ayıp ama:))
Ahhh kiyamam yaaaaCanım o dediğinden de var biz de ama yok her türlü topaklaşıyor etleri iç içe sıkışıyor.ve oralar bir süre sonra havasız kalıp enfeksiyon oluşturuyor evdeki dışarı çıkmayan kedi de bit gördüm doktor havasız kalıyor o yüzden dedi.mecburen böyle yapcam.ben de çok üzülüyorum ama kendi iyiliği için yapmak zorundayım.kedim öyle yabani ki tarak sevmiyor dokunulmayı sevmiyor.
Bizim ki de maması az kaldı sırf az diye yemiyor eşim mama almaya gitti miyav miyav oturtmadiCok sukur sabah azarimizida yedik
Bizim ki de maması az kaldı sırf az diye yemiyor eşim mama almaya gitti miyav miyav oturtmadi
Baya az kalmıştı dün et vardı ondan verdim bugün sabah mama verdim tabagin dibi gözükünce yemiyor isterse açlıktan ölsün gene yemiyor inat bir iki birseyler yedirdim yeni maması gelene kadar idare eder artıkEvet birde az diye yemiyorlar. Bunu bulamayanlar var diyorum ama nerdee. İllaa doldurucan kabını:)))
Evcillerde hep böyle oluyor ama:))) dişiler evin babasına, erkekler evin annesine aşık oluyor.Evet dişi ondan benimkine gidiyor sanırım. Hayır bütün işlerini ben yapıyorum sevdirmeye ona gidiyor ayıp ama:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?