Nev-i şahsına münhasır kedigiller 😻

Yaaa ne güzel benim ki hiç gelmez yanıma sadece eşimin yanına gider uyur sevdirir kendini

Dişi mi bebişiniz? Bizimki erkek o da bana çok düşkün, babası çok pis kıskanıyor, mamanı suyunu ben veriyorum bana kedilik yapacaksın ulan diyor, hiç takmıyor bile =))

Dişi mi bebişiniz? Bizimki erkek o da bana çok düşkün, babası çok pis kıskanıyor, mamanı suyunu ben veriyorum bana kedilik yapacaksın ulan diyor, hiç takmıyor bile =))

Evet dişi ondan benimkine gidiyor sanırım. Hayır bütün işlerini ben yapıyorum sevdirmeye ona gidiyor ayıp ama:))

Zaten ev taşınırken, uçağa binerken, eşyalar yerleşirken ciddi anlamda psikolojisi bozuldu.. Biz de kendi telaşemize daldık.. Benim atama işlemlerim, eşimin işe başlaması derken çocukla ilgilenemedik doğru düzgün.. sabah eşim ekmek almaya gitti, dış kapıdan arkasından fırlamış.. sonra işte bunlar oldu. bana ders olsun artık gözümü ayırmayacağım..
Çok sağ olun, inşallah evine döner sağ salim, yeniden sinek kovalar çiçeklerimi devirir koca kafalı oğlum benim.. hiç kızmayacağım artık..

Benimki de bir kaç defa denedi ama. Son anda yakaladık. Peki gidip görüyor musunuz arada

Benimki de bir kaç defa denedi ama. Son anda yakaladık. Peki gidip görüyor musunuz arada
Dün bıraktık kliniğe..
Bugün uğrarız ama ben ille eve götürelim diye tuttururum kesin. Doktorları duygusal olmayın diyor ben fazla hassas davranıyorum oturup başında ağlıyorum sürekli.

Dün bıraktık kliniğe..
Bugün uğrarız ama ben ille eve götürelim diye tuttururum kesin. Doktorları duygusal olmayın diyor ben fazla hassas davranıyorum oturup başında ağlıyorum sürekli.

Çok iyi anlıyorum seni. Kısırlaştırdığımız dönem yanımda iğne vurup sakinleşmesini beklediler üzerine örtü örtüler birde hiç sesi çıkmaz mı o an. Aklıma geldikçe hala ağlarım. Eve ggetirdiğimizde de yakalığı vardı ve çok mutsuzdu o haline bakıp bakıp sabaha kadar uyumayıp ağlamıştım. Sonra ona elbise dikip yakalığı çıkarmıştım:) Ah bizi çok duygusal yapıyorlar ya.

Herkese gü-nay-dın! Size bir soru sormak istedim. Kediler de insanlar gibi doğuştan kısır olabilir mi?
Tunaydin bu soruyu bende çok merak ediyorum olabilir diye düşünüyorum mesela Tavuklar da da böyle yumurtlamayani kesiyorlar araştırayim bunu

Canım o dediğinden de var biz de ama yok her türlü topaklaşıyor etleri iç içe sıkışıyor.ve oralar bir süre sonra havasız kalıp enfeksiyon oluşturuyor evdeki dışarı çıkmayan kedi de bit gördüm doktor havasız kalıyor o yüzden dedi.mecburen böyle yapcam.ben de çok üzülüyorum ama kendi iyiliği için yapmak zorundayım.kedim öyle yabani ki tarak sevmiyor dokunulmayı sevmiyor.

Açıkçası ben de çıkarmayı düşünüyorum ama boynundaki zille oynuyor, hopluyor, seviyor gibi geldi bana ama bunalıyor mu bu sıcaklarda diye de aklıma takılıyor.

Ahhh kiyamam yaaaa Allah tan bizimki taratmayi seviyor. Benim kullandığım tarak dandikti tüylerini pek açmıyordu inşallah bundan sonra böyle bir sorun yaşamam. İnşallah sizde yaşamazsınız ya

Evet birde az diye yemiyorlar. Bunu bulamayanlar var diyorum ama nerdee. İllaa doldurucan kabını:)))
Baya az kalmıştı dün et vardı ondan verdim bugün sabah mama verdim tabagin dibi gözükünce yemiyor isterse açlıktan ölsün gene yemiyor inat bir iki birseyler yedirdim yeni maması gelene kadar idare eder artık

Evet dişi ondan benimkine gidiyor sanırım. Hayır bütün işlerini ben yapıyorum sevdirmeye ona gidiyor ayıp ama:))
Evcillerde hep böyle oluyor ama:))) dişiler evin babasına, erkekler evin annesine aşık oluyor.
Erkek köpeğim vardı bana düşkündü, eşim yanıma yaklaşsın istemezdi, şimdi ki köpeğimiz dişi, eşimin yanına oturayım sinir krizi geçiriyor resmen, hemen aramıza giriyor, beni uzaklaştırmak için kolumdan çekiştirip koltuktan atmaya çalışıyor:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…