Nev-i şahsına münhasır kedigiller 😻

Bizimde var oyle bir kac kedimiz acıkınca balkonun altina gelip miyavliyorlar zeka küpleri
Sabah poffy dayak yiyordu salonun ortasında döven de bay mirmir sürekli konuşuyor gibi aynı ayırmak bana düşüyor ama aklım çıktı her sabah kedi kavgası pencerenin sinekligini nasıl olduysa acmislar oradan geliyorlarmis yeni fark ettim

Neeee biri gelip premses kizimi dovse evde sinir krizi geçiririm

Neeee biri gelip premses kizimi dovse evde sinir krizi geçiririm
Poffy süreli dayak yiyor geçen annemgil köpeklere hirlarken yakalamış eve geldi kuyruğu yaralanmış akillanmiyor dayak yiyor artık önüne gecemiyorum tirnaklarini kesmiyoruz kendini savunsun diye alisacak doğası bu yavru kediden bile dayak yiyecek halde yani anlamıyorum

Güzel bir gün geçiriyordum taa ki Twitter’da sudeakdastutuklansın tagini görene kadar. Başıma ağrı girdi gerçekten çok üzgünüm. Kedilere yaptığı işkenceleri kaydetmiş, buraya yazamayacağım kadar kötü şeyler gördüm. Bir rivayete göre olay 2017’de olmuş ama kimine göre de bu insan diyemeyeceğim mahluk halen işkencelerine devam ediyormuş. Başım çatlıyor gördüğümden beri.

Hayvanlardan ne istiyorlar ya çok sinirleniyorum allah bildiği gibi yapsın inşallah hak ettiği cezayı verirler

Ay ben çok sansliymisim benim kızım mama kabının dibini bile yalar

Ay ben çok sansliymisim benim kızım mama kabının dibini bile yalar
Garip garip huylari var poffy nin şimdi de sevdirmiyor sabah pati tokat yedim normalde istediğin kadar mincir hoşuna gider ama yeni huylari edindi

Poffy yi karateye yazdir

Garip garip huylari var poffy nin şimdi de sevdirmiyor sabah pati tokat yedim normalde istediğin kadar mincir hoşuna gider ama yeni huylari edindi
Onu ben de çok yaşıyorum ya sürekli uyuduğu yeri değiştiriyor. Geceleri bizimle uyurdu artık hiç uyumuyor koltukta yatardı sonra banyoda uyumaya başladı simdi.koltugun altında uyuyor ve dediğin gibi bu aralar sevdirmekten hiç hoslanmiyor. Bütün kediler ikizler burcu bence

Allah belasını versin onun maalesef ki ben de görmüştüm o görüntüleri. Söylenecek çok söz var fakat dilimizi bağlıyorlar. Bu ülkede kadının, hayvanın değeri yok

Bebekken ne güzeldi kayinvalideme gidip 3 aylık kedilerini mincirip geliyorum çaktırmadan poffy de yata dursun gerçi sabah baya aşk yaşadık kendi istegiyle

Bebekken ne güzeldi kayinvalideme gidip 3 aylık kedilerini mincirip geliyorum çaktırmadan poffy de yata dursun gerçi sabah baya aşk yaşadık kendi istegiyle
Tabi seninki erkek olunca sana düşkündür. Bizimki eşime aşık. Beni gözü görmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…