- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.943
- 598
Bizimde var oyle bir kac kedimiz acıkınca balkonun altina gelip miyavliyorlarEvde mama olduğunu bilen tüm kediler eve giriyor bir bakıyorum sarı kedi bir bakıyorum siyah kedi poffy yemiyor onlar yemeye geliyor hepsi birer uzaylımivya gezenli dostlar
Sabah poffy dayak yiyordu salonun ortasında döven de bay mirmir sürekli konuşuyor gibi aynı ayırmak bana düşüyor ama aklım çıktı her sabah kedi kavgası pencerenin sinekligini nasıl olduysa acmislar oradan geliyorlarmis yeni fark ettimBizimde var oyle bir kac kedimiz acıkınca balkonun altina gelip miyavliyorlarzeka küpleri
NeeeeSabah poffy dayak yiyordu salonun ortasında döven de bay mirmir sürekli konuşuyor gibi aynı ayırmak bana düşüyor ama aklım çıktı her sabah kedi kavgası pencerenin sinekligini nasıl olduysa acmislar oradan geliyorlarmis yeni fark ettim
Poffy süreli dayak yiyor geçen annemgil köpeklere hirlarken yakalamışNeeeebiri gelip premses kizimi dovse evde sinir krizi geçiririm
Hayvanlardan ne istiyorlar ya çok sinirleniyorumGüzel bir gün geçiriyordum taa ki Twitter’da sudeakdastutuklansın tagini görene kadar. Başıma ağrı girdi gerçekten çok üzgünüm. Kedilere yaptığı işkenceleri kaydetmiş, buraya yazamayacağım kadar kötü şeyler gördüm. Bir rivayete göre olay 2017’de olmuş ama kimine göre de bu insan diyemeyeceğim mahluk halen işkencelerine devam ediyormuş. Başım çatlıyor gördüğümden beri.
Hayvanlardan ne istiyorlar ya çok sinirleniyorumallah bildiği gibi yapsın inşallah hak ettiği cezayı verirler
Sürekli söyleniyor meclise taşımıyorlar bir türlü bu konuyu para cezası ceza değilCeza almıyorlar sorun da orada zaten.
Ay ben çok sansliymisim benim kızım mama kabının dibini bile yalarBaya az kalmıştı dün et vardı ondan verdim bugün sabah mama verdim tabagin dibi gözükünce yemiyor isterse açlıktan ölsün gene yemiyor inat bir iki birseyler yedirdim yeni maması gelene kadar idare eder artık
Garip garip huylari var poffy nin şimdi de sevdirmiyor sabah pati tokat yedimAy ben çok sansliymisim benim kızım mama kabının dibini bile yalar
Evet ondan ondan. Benim kızım da eşime aşık o eve geldiği an isveler cilveler başlıyor. Ben umrunda değilimYaaa benimkide anneme düşkün acaba erkek olduğu için mi annem nereye gitse pesinde dolanıyor
Poffy yi karateye yazdirPoffy süreli dayak yiyor geçen annemgil köpeklere hirlarken yakalamışeve geldi kuyruğu yaralanmış akillanmiyor dayak yiyor artık önüne gecemiyorum tirnaklarini kesmiyoruz kendini savunsun diye alisacak doğası bu yavru kediden bile dayak yiyecek halde yani anlamıyorum
Onu ben de çok yaşıyorum ya sürekli uyuduğu yeri değiştiriyor. Geceleri bizimle uyurdu artık hiç uyumuyor koltukta yatardı sonra banyoda uyumaya başladı simdi.koltugun altında uyuyor ve dediğin gibi bu aralar sevdirmekten hiç hoslanmiyor. Bütün kediler ikizler burcu benceGarip garip huylari var poffy nin şimdi de sevdirmiyor sabah pati tokat yedimnormalde istediğin kadar mincir hoşuna gider ama yeni huylari edindi
Medeni bir poffy kültürel olarak ileri seviyede konuşarak halletmeyi isterken tam düşünürken o anda dayak yemiş oluyorPoffy yi karateye yazdir
Allah belasını versin onunGüzel bir gün geçiriyordum taa ki Twitter’da sudeakdastutuklansın tagini görene kadar. Başıma ağrı girdi gerçekten çok üzgünüm. Kedilere yaptığı işkenceleri kaydetmiş, buraya yazamayacağım kadar kötü şeyler gördüm. Bir rivayete göre olay 2017’de olmuş ama kimine göre de bu insan diyemeyeceğim mahluk halen işkencelerine devam ediyormuş. Başım çatlıyor gördüğümden beri.
Poffy sen uzaylisin kendine gel koçumMedeni bir poffy kültürel olarak ileri seviyede konuşarak halletmeyi isterken tam düşünürken o anda dayak yemiş oluyor
Bebekken ne güzeldi kayinvalideme gidip 3 aylık kedilerini mincirip geliyorum çaktırmadan poffy de yata dursunOnu ben de çok yaşıyorum ya sürekli uyuduğu yeri değiştiriyor. Geceleri bizimle uyurdu artık hiç uyumuyor koltukta yatardı sonra banyoda uyumaya başladı simdi.koltugun altında uyuyor ve dediğin gibi bu aralar sevdirmekten hiç hoslanmiyor. Bütün kediler ikizler burcu bence
Karşıma alıp konuşuyorum mirlayip gelip surtunuyor ne edem nerelere Gidem bacimPoffy sen uzaylisin kendine gel koçum
Tabi seninki erkek olunca sana düşkündür. Bizimki eşime aşık. Beni gözü görmüyorBebekken ne güzeldi kayinvalideme gidip 3 aylık kedilerini mincirip geliyorum çaktırmadan poffy de yata dursungerçi sabah baya aşk yaşadık kendi istegiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?