Nev-i şahsına münhasır kedigiller 😻

Tabi seninki erkek olunca sana düşkündür. Bizimki eşime aşık. Beni gözü görmüyor
Evet bana düşkün eskiden nefes dahi alamiyordum 3. Ayağımdi gerçekten ilgiden bunaliyordum şimdi büyüyünce bıraktı az çok o huyunu

Evet bana düşkün eskiden nefes dahi alamiyordum 3. Ayağımdi gerçekten ilgiden bunaliyordum şimdi büyüyünce bıraktı az çok o huyunu
Ah kuzum benim ne güzel onların sevgisi ben de bebekten ise gittiğimde aklım hep onda kalıyordu napıyor acaba diye düşünüp duruyordum şimdi benle hiç işi kalmadı. Ama bir de erkek kedi sahiplenicem görsün gününü

Merhaba kedisevergiller.
Bir kedim bile yok ama içimde tutkulu bir biçimde kedi sevgisi var. Evlenmeden önce ailemde bir kedimiz vardı ismi Şakir rahmetli oldu. Şu an kedi sahiplenemiyorum eşim istemiyor. İkimiz de öğretmeniz tatillerde onu mağdur etmeye hakkımız yok diyor yoksa o da seviyor.
Bu sayfada kedilerinizi görüp mutlu oldum. Çok tatlılar, sağlıkla büyüsünler. Şu hayatta en sevdiğim çok değer verdiğim canlılar: Çiçekler, çocuklar ve kedilerdir.

Al kız catlasin alışması zor olabilir

Sevgisi bile yeter

Bu da bizim güzeller güzeli bal küpü Bihter. Daha 5 aylık ama kocaman bir tosuncuk kendileri evde peşimden ayrılmaz. 15 dakika ayrı kalsak, bana söylene söylene gelip kucağıma çıkar. Evimize şans ve neşe getirmiştir kendileri.
hepsinin tüyü kadar sağlıklı bir ömrü olsun

Eklentiler

• C813161F-8991-4DA8-89E7-A4881B9C6888.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 51
  • 58F0180F-06B7-4F4D-AAC0-FA3820BCABA8.webp
    50 KB · Görüntüleme: 51
Amin
Tipine bittim aşırı tatlı

Kedicikler muazzam yaratıklar ve bence uzaylılar yaklaşık 1 bucuk yaşında bir kedi benim sahibim ve beni gecelerce uyutmasada onsuz bir hayat düşünemem ismi çokomelllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…