Evet bana düşkün eskiden nefes dahi alamiyordum 3. Ayağımdi gerçekten ilgiden bunaliyordum şimdi büyüyünce bıraktı az çok o huyunuTabi seninki erkek olunca sana düşkündür. Bizimki eşime aşık. Beni gözü görmüyor
Ya yiyecem totiskosunuKarşıma alıp konuşuyorum mirlayip gelip surtunuyor ne edem nerelere Gidem bacim
Ya yiyecem totiskosunu
Serseri ya dışarı gidiyor birdeşimdi dışarıya çıktı gelince ben severim senin yerine
Kirmizi çok yakışmışAnlık ❤
Babasi beğenip almis teyzesi❤ milyon tane kedi yatagi oldu evde neyseki hepsinde yatıyor sıraylaKirmizi çok yakışmış
Bunlardan bende istiyorumBabasi beğenip almis teyzesi❤ milyon tane kedi yatagi oldu evde neyseki hepsinde yatıyor sırayla
Bizimki konu kizi olunca gozu bir sey gormezBunlardan bende istiyorum
Ama bizimkinin babası almaz
Bizimki de istemiyorum diyorduBizimki konu kizi olunca gozu bir sey gormezbirde istemiyorum diyordu
Ah kuzum benim ne güzel onların sevgisiEvet bana düşkün eskiden nefes dahi alamiyordum 3. Ayağımdi gerçekten ilgiden bunaliyordum şimdi büyüyünce bıraktı az çok o huyunu
Al kız catlasinAh kuzum benim ne güzel onların sevgisi ❤ ben de bebekten ise gittiğimde aklım hep onda kalıyordu napıyor acaba diye düşünüp duruyordum şimdi benle hiç işi kalmadı. Ama bir de erkek kedi sahiplenicem görsün gününü
Sevgisi bile yeterMerhaba kedisevergiller.
Bir kedim bile yok ama içimde tutkulu bir biçimde kedi sevgisi var. Evlenmeden önce ailemde bir kedimiz vardı ismi Şakir rahmetli oldu. Şu an kedi sahiplenemiyorum eşim istemiyor. İkimiz de öğretmeniz tatillerde onu mağdur etmeye hakkımız yok diyor yoksa o da seviyor.
Bu sayfada kedilerinizi görüp mutlu oldum. Çok tatlılar, sağlıkla büyüsünler. Şu hayatta en sevdiğim çok değer verdiğim canlılar: Çiçekler, çocuklar ve kedilerdir.
Uyumlu bir kedi kolay alisacagini düşünüyorum fakat hiç belli olmaz üst kattakinin kedisinden hiç hoslanmiyor . O arkadaş olalım diyor bizimki dövüyorAl kız catlasinalışması zor olabilir
Tabiki hosgeldinizKediseverler başlığına bakmıştım.
Benim de güzeller güzeli bir kızım var 2.5 yaşında. Aranıza katılabilir miyim?
AminBu da bizim güzeller güzeli bal küpü Bihter. Daha 5 aylık ama kocaman bir tosuncuk kendilerievde peşimden ayrılmaz. 15 dakika ayrı kalsak, bana söylene söylene gelip kucağıma çıkar. Evimize şans ve neşe getirmiştir kendileri.
hepsinin tüyü kadar sağlıklı bir ömrü olsun
Kedicikler muazzam yaratıklar ve bence uzaylılarMerhaba arkadaşlar kedi severler olarak burada sevimli dostlarımızla ilgili konuşabilir .
fikir alışverişi yapabilir .
Resimlerini paylaşabiliriz.
Sizde benim gibi kedigiller hayranıysanız buyurun bu şahsına münhasır pati evlatlarımızı biraz cekiştirelim
Leonardo da Vinci’ye göre kediler tabiatın şaheserleridirler. Bir kediyle birkaç saat geçiren kişi bunu zaten fark eder. Kedilerin insanlarla olan ilişkileri de özeldir. Evde beslediğimiz kedinin sahibi olduğumuzu sanırız mesela, ama bu ilişkide aslında kedi insanın efendisidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?