- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.943
- 598
Ben beslerdim ama ban yedin manyagin biri yuzunden degdimi beeeSelamün aleyküm hanımlar...
Kedim yok ama kendim de kedi gibiyimdir kafamı eteklerinize sürtsem biraz miyavlasam bana da bir kap süt verirsiniz dimi
valla sessizce köşede otururum hiç yaramazlık etmem hırsız gelirse miyavlar haber veririm size deprem olursa dürterim... Beni besleyecek sahibeye şimdiden teşekkür ediyorum
Hey masallah güzelliğe bakin❤Kedicikler muazzam yaratıklar ve bence uzaylılaryaklaşık 1 bucuk yaşında bir kedi benim sahibim ve beni gecelerce uyutmasada onsuz bir hayat düşünemem ismi çokomelllllEki Görüntüle 2658327
Bu da bizim güzeller güzeli bal küpü Bihter. Daha 5 aylık ama kocaman bir tosuncuk kendilerievde peşimden ayrılmaz. 15 dakika ayrı kalsak, bana söylene söylene gelip kucağıma çıkar. Evimize şans ve neşe getirmiştir kendileri.
hepsinin tüyü kadar sağlıklı bir ömrü olsun
Oyy maşallah adı gibi tatlıKedicikler muazzam yaratıklar ve bence uzaylılaryaklaşık 1 bucuk yaşında bir kedi benim sahibim ve beni gecelerce uyutmasada onsuz bir hayat düşünemem ismi çokomelllllEki Görüntüle 2658327
Kedicikler muazzam yaratıklar ve bence uzaylılaryaklaşık 1 bucuk yaşında bir kedi benim sahibim ve beni gecelerce uyutmasada onsuz bir hayat düşünemem ismi çokomelllllEki Görüntüle 2658327
Bu da bizim güzeller güzeli bal küpü Bihter. Daha 5 aylık ama kocaman bir tosuncuk kendilerievde peşimden ayrılmaz. 15 dakika ayrı kalsak, bana söylene söylene gelip kucağıma çıkar. Evimize şans ve neşe getirmiştir kendileri.
hepsinin tüyü kadar sağlıklı bir ömrü olsun
Aman Tanrım burası ÇokomelliKedicikler muazzam yaratıklar ve bence uzaylılaryaklaşık 1 bucuk yaşında bir kedi benim sahibim ve beni gecelerce uyutmasada onsuz bir hayat düşünemem ismi çokomelllllEki Görüntüle 2658327
O ağız ne ya ağzını avuclayarak sevesi gelir insanınŞu tipe bakar mısınız yaa
Bence benimki boğa burcu sadece yemek ve uyumak istiyorOnu ben de çok yaşıyorum ya sürekli uyuduğu yeri değiştiriyor. Geceleri bizimle uyurdu artık hiç uyumuyor koltukta yatardı sonra banyoda uyumaya başladı simdi.koltugun altında uyuyor ve dediğin gibi bu aralar sevdirmekten hiç hoslanmiyor. Bütün kediler ikizler burcu bence
Kardeşim aldı benimkine yüzüne bakmadı oylece durdu orda sonra balkona yerleşen iki kedi vardi onlar için bıraktık bu sefer kavga etmeye başladılar benim benim diyeBabasi beğenip almis teyzesi❤ milyon tane kedi yatagi oldu evde neyseki hepsinde yatıyor sırayla
Baskasi kullanınca kiymete biniyor tabiKardeşim aldı benimkine yüzüne bakmadı oylece durdu orda sonra balkona yerleşen iki kedi vardi onlar için bıraktık bu sefer kavga etmeye başladılar benim benim diye
Aynen öyle oldu yoksa normalde yüzüne bakmıyorduBaskasi kullanınca kiymete biniyor tabi
Sokaktan almıştım kaçtı bulamadım sonrakediniz yokmuş : ) o başka bir insan bulmuş.
benim kedimde gardıropta yatardı bir gün kapağını açmayı unutmuşum miyavlamıyor inliyor sonra kapağı açtım oraya yattı şimdi eşimin ayağının ucuna yatıyorGarip garip huylari var poffy nin şimdi de sevdirmiyor sabah pati tokat yedimnormalde istediğin kadar mincir hoşuna gider ama yeni huylari edindi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?