Nev-i şahsına münhasır kedigiller 😻

Ben beslerdim ama ban yedin manyagin biri yuzunden degdimi beee

Ay maşallah ne kadar güzel

Kedicikler muazzam yaratıklar ve bence uzaylılar yaklaşık 1 bucuk yaşında bir kedi benim sahibim ve beni gecelerce uyutmasada onsuz bir hayat düşünemem ismi çokomelllllEki Görüntüle 2658327

Ben bunu yeriiimmmm.. Her tarafını mıncıklarım sonra yine yerimmm:))) çok tatlı maşallah

Aahhh o masum bakışları beni benden alıyor

Bence benimki boğa burcu sadece yemek ve uyumak istiyor

Babasi beğenip almis teyzesi❤ milyon tane kedi yatagi oldu evde neyseki hepsinde yatıyor sırayla
Kardeşim aldı benimkine yüzüne bakmadı oylece durdu orda sonra balkona yerleşen iki kedi vardi onlar için bıraktık bu sefer kavga etmeye başladılar benim benim diye

Eklentiler

• Screenshot_20200705-151621_Gallery.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 46
Garip garip huylari var poffy nin şimdi de sevdirmiyor sabah pati tokat yedim normalde istediğin kadar mincir hoşuna gider ama yeni huylari edindi
benim kedimde gardıropta yatardı bir gün kapağını açmayı unutmuşum miyavlamıyor inliyor sonra kapağı açtım oraya yattı şimdi eşimin ayağının ucuna yatıyor

Bu minnakların hepsi ne kadar tatlı MaşAllah yaaa Allahım ne güzel şeyler yaratmış.. bende çok istiyorum sahiplenmeyi ama benim minnaklardan rahat edemez ki yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…