Nev-i şahsına münhasır kedigiller 😻

Su gri yatağa başı ayri ayakları ayri cumhuriyet şeklinde uzanan değişimiydi swninki
Yok ilk sayfada benim ki
Yani herkes özgür tabiki üzüldüm sadece bu minnoslar nasıl begenilmez

bazı terimleri ona öğretin
hayır, evet, kızım, canım, aşağı, gel, git vb
bunları öğretirken ama tek kelime üzerinden gidin, cümle kurmayın. Cümleleri anlamıyorlar ama tek kelimeyi öyle güzel anlıyorlarki. Pörtlek mesela konuşuyor yeminle konuşuyor. Bişey isterken annemmm diyor, odasına veya mama kabına götürmek isterse annem diyor. Zilli de yok mesela konuşmak. Pörtlek bikaç sene geçsin geçicek karşıma dertleşiriz diyorum

Tipe gel nasılda asıl uyumuş hergele

Fırsat bulmuşken bende bir soru sorucam Kızlar ya.
Balkon kapısına sineklik yaptıran var mı?
İçe açılan bir sineklik yaptırsak diyorum var mı bu şekil kullanan?

Bizim içe açılan var ama kediden önce yaptırmıştık çok sağlam değil tırnaklarıyla açtı aralarını, çelik telli olanlar varmış kediler için özel.

Bizim içe açılan var ama kediden önce yaptırmıştık çok sağlam değil tırnaklarıyla açtı aralarını, çelik telli olanlar varmış kediler için özel.
Evet sağlam olması şart
Sıcaklardan dolayı balkondan hava gelsin diye yaptırmak istiyorum çünkü bende. Hayalim balkon camlarını açmak.
Normal pencerelerden doğru esmiyor rüzgar yönüne ters kalıyor galiba

Huyu nasıl onu cok merak ettim sarı kediler fena olur benimkide sari
Çok akıllı mesela biz yemek yerken oda sandalyeye oturuyor hiç masaya bulaşmıyor ama herkesi yaklaştırmıyor kendisine bazen sevecek olduğumda bana bile kızıyor anca o kendisini sevdirmek isterse öyle ama geceleri bana sarılarak yatıyor cidden evde tek bana düşkün

Sabah uyandığımda benimki bi kaç yers

Balkon kapısını açınca hep orda oturuyor zaten başka yere gitmiyor, bide giriş kat bizim, kedi arkadaşları da geliyor beraber takılıyorlar...

Bizimkininse düşkünlüğü anneme gündüz sıcak diye genelde gun icinde evde geceleri disariya çıkıyor ama gece evdeyse yatak yatak dolaşır uyumak için

Ama çok fena bi kedi hele birde sevinince koltuğun koluna koşup hunharca tirmalamasi yok mu cok farkli bi kumaşı var başka bi koltuk olsa parca parçaydı kolu suan

Anlamadim kedini ver derken
Hamileyim riskli bir gebelik bu yüzden kedini başkasına ver bir süre dedi bende olmaz veremem dedim ama eskisi kadar burun buruna da değiliz onu anlatmaya çalıştım o yüzden kucak deliligi kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…