- 13 Eylül 2018
- 1.745
- 2.741
- 133
Su gri yatağa başı ayri ayakları ayri cumhuriyet şeklinde uzanan değişimiydi swninki
Resmini göremedim
Yok ilk sayfada benim kiSu gri yatağa başı ayri ayakları ayri cumhuriyet şeklinde uzanan değişimiydi swninki
Resmi var goremediniz diye mi attnızResmini göremedim
Kıyamam ya neyseki gecmis
Masallah siz cok iyi yetişirmişsiniz
Aslında ben ailemle yaşıyorum kedinin bi hareketine biri kizarken oburu guluyor birde soyle birsey var babam kedilerden nefret ediyordu zar zor eve alınca bende gece sesini çıkarmasın diye gece oyun isteyince kalktım oynadım bisey yemek istedin verdim öyle öyle arsizlasti maalesef
Hatta aylarca deliksiz uyku uyuduğunu hatırlamıyorum anneler gibi gece 3-4 defa utandığım uykumun bölündüğü zamanlar olurdu
Tipe gelKendi yavrumu tanıtayım
Eki Görüntüle 2657880 bu yakışıklı poffy , et yemeye bayılır bana ve pembe battaniyesine aşıktır
Sabahları yalayarak uyandırmayı sever çünkü uyanıp mama vermemi istiyordur.
Istedigini yapmayınca gidip biryerlere işeme huyu vardı bıraktı çok Şükürdaha aklıma geldikçe eklerim sizinde yavrularinizi bekliyorum
Allahım ya yumuş yumuşBuda benim çocuğum olsun ❤Eki Görüntüle 2658446 Eki Görüntüle 2658447 Eki Görüntüle 2658448 Eki Görüntüle 2658449
Kucak delisiydi ozamanlarTipe gelnasılda asıl uyumuş hergele
SimdiKucak delisiydi ozamanlar
Huyu nasıl onu cok merak ettim sarı kediler fena olur benimkide sariBuda benim çocuğum olsunEki Görüntüle 2658446 Eki Görüntüle 2658447 Eki Görüntüle 2658448 Eki Görüntüle 2658449
Fırsat bulmuşken bende bir soru sorucam Kızlar ya.
Balkon kapısına sineklik yaptıran var mı?
İçe açılan bir sineklik yaptırsak diyorum var mı bu şekil kullanan?
Su sıralar çok yakın değiliz eskisi gibi değil yani doktorum kedini ver dedi bizde biraz mesafe koyduk ama hala beraber uyuduğumuz oluyor kaçamak yapıyoruz
Evet sağlam olması şartBizim içe açılan var ama kediden önce yaptırmıştık çok sağlam değil tırnaklarıyla açtı aralarını, çelik telli olanlar varmış kediler için özel.
Çok akıllı mesela biz yemek yerken oda sandalyeye oturuyor hiç masaya bulaşmıyor ama herkesi yaklaştırmıyor kendisine bazen sevecek olduğumda bana bile kızıyor anca o kendisini sevdirmek isterse öyle ama geceleri bana sarılarak yatıyor cidden evde tek bana düşkünHuyu nasıl onu cok merak ettim sarı kediler fena olur benimkide sari
Anlamadim kedini ver derkenSu sıralar çok yakın değiliz eskisi gibi değil yani doktorum kedini ver dedi bizde biraz mesafe koyduk ama hala beraber uyuduğumuz oluyor kaçamak yapıyoruz
Evet sağlam olması şart
Sıcaklardan dolayı balkondan hava gelsin diye yaptırmak istiyorum çünkü bende. Hayalim balkon camlarını açmak.
Normal pencerelerden doğru esmiyor rüzgar yönüne ters kalıyor galiba
Bizimkininse düşkünlüğü anneme gündüz sıcak diye genelde gun icinde evde geceleri disariya çıkıyor ama gece evdeyse yatak yatak dolaşır uyumak içinÇok akıllı mesela biz yemek yerken oda sandalyeye oturuyor hiç masaya bulaşmıyor ama herkesi yaklaştırmıyor kendisine bazen sevecek olduğumda bana bile kızıyor anca o kendisini sevdirmek isterse öyle ama geceleri bana sarılarak yatıyor cidden evde tek bana düşkün
Hamileyim riskli bir gebelik bu yüzden kedini başkasına ver bir süre dedi bende olmaz veremem dedim ama eskisi kadar burun buruna da değiliz onu anlatmaya çalıştımAnlamadim kedini ver derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?