HahahaaaBence benimki boğa burcu sadece yemek ve uyumak istiyor
Kedi bakılan evde camlarda mutlaka koruma olmalı. İnstagramda Bir sayfa var orada çok güzel örnekler var reklama girer diye sayfayı yazamıyorumFırsat bulmuşken bende bir soru sorucam Kızlar ya.
Balkon kapısına sineklik yaptıran var mı?
İçe açılan bir sineklik yaptırsak diyorum var mı bu şekil kullanan?
Camlarda var ama balkonda yok canım ondan sordum kullanan var mı diye.Kedi bakılan evde camlarda mutlaka koruma olmalı. İnstagramda Bir sayfa var orada çok güzel örnekler var reklama girer diye sayfayı yazamıyorum
Annemlerin balkon kapisinda var cok memnun canim. Balkondan aşırı sinek geliyor eve hem kedi icin hemde sinek icin iyi olurFırsat bulmuşken bende bir soru sorucam Kızlar ya.
Yaa çok iyi. Peki içe açılır mı yoksa yan kaydırmalı mı?Annemlerin balkon kapisinda var cok memnun canim. Balkondan aşırı sinek geliyor eve hem kedi icin hemde sinek icin iyi olur
Ice acilir canimYaa çok iyi. Peki içe açılır mı yoksa yan kaydırmalı mı?
Sıcaklardan durulmuyor balkon önemliymiş ya
Fırsat bulmuşken bende bir soru sorucam Kızlar ya.
Kaydırmalı bana daha güzel geliyorCamlarda var ama balkonda yok canım ondan sordum kullanan var mı diye.
Eşim camcı arkadaşıyla konuştu az evvel, ayarlayacak sanırım
Tam olarak nasıl bir şey nasıl monte ettiniz acaba mantıklı geldi. Bir kaç kişiden daha böyle yaptığını duymuştum fakat araştırma ve bakınma fırsatım olmamıştı.Selamlar,
Profil resmimdeki meleğim 11 yaşında
bir de pörtlek var 6 yaşında.
İkisi de benim şansım, uğurum, dostum minnak yaramaz çocukum.
Hepsine upuzun sağlıklı ömür olsun
Kedileriniz için teli büyük inşaat malzemeleri satan yerlerden almanızı tavsiye ederim.
Çelik tel olarak geçiyor.
Benim evimde camlarımda tak çıkart telim vardı ama her sene değiştirmek zorunda kalıyordum. Sonra bu çelik telleri keşfettim. 4 senedir değiştirmedim, taş gibiler.
Eski teli söktüm, sonra bu teli tak çıkart pimapenlerime monte ettim. Normalde 1 tanesi diyelim 200 liraysa bana 100liraya bile gelmedi.
Sağol canımIce acilir canim
Evet maalesef bir kere başıma geldiBiz yaptırdık ve benim oğlum ameliyatlı ayağıyla açtı, sonra balkona geçip ordakini de açıp çekyatın altına girip yattı. Sabah sineklikleri açık görünce hırsız girdi sandım.. İhtimal veremedim açabileceğine, çünkü ayağını kırmadan önce denemişti ama açamıyordu.
Çok hırslı olduklarını unutmamak lazım, yaptıracaksanız açamayacağı bir sistemi olması lazım.
Ya insallah bizimkilerde o yaşları görür oğlum hep disariya çıkıyor korkuyorum başına bisey gelecek diye ya o yaşlarını göremezsem diyeSelamlar,
Profil resmimdeki meleğim 11 yaşında
bir de pörtlek var 6 yaşında.
İkisi de benim şansım, uğurum, dostum minnak yaramaz çocukum.
Hepsine upuzun sağlıklı ömür olsun
Kedileriniz için teli büyük inşaat malzemeleri satan yerlerden almanızı tavsiye ederim.
Çelik tel olarak geçiyor.
Benim evimde camlarımda tak çıkart telim vardı ama her sene değiştirmek zorunda kalıyordum. Sonra bu çelik telleri keşfettim. 4 senedir değiştirmedim, taş gibiler.
Eski teli söktüm, sonra bu teli tak çıkart pimapenlerime monte ettim. Normalde 1 tanesi diyelim 200 liraysa bana 100liraya bile gelmedi.
Ya insallah bizimkilerde o yaşları görür oğlum hep disariya çıkıyor korkuyorum başına bisey gelecek diye ya o yaşlarını göremezsem diye
Merak ediyorum o yaşlarda karakterlerindecdegisiklik oluyor mu gençken nasıldı yaşlanınca nasıl oldu
Allah uzun ömürler versin bende sokaktan sahiplendim geldiğinde en fazla 1 ay 45 günlük falandı küçüklük zamanları cok tatlıydı ama sokaktan geçici olarak yanina alan kişi kucuk diye yas mamaya alıştırmış kuru mamayı basta yemek istemedi güç bela kuru mamaya alıştırdımBenim kızlar hiç dışarı çıkmadı. Patileri hala bebek patisi gibi
Zilli, büyük kızın karakteri hiç değişmedi. hala bebek gibi gelir kucağıma, karnını açar ben karnını mıncıklarım uyur bir süre. Her sabah beraber uyanırız, pike altına kolumu sokarım, o pike üzerinden gelir elimi kemirmeye çalışır.
Şu oldu sadece, gündüz hiç doğru düzgün (şu anki ağır sıcaklar hariç) uyumamaya başladı. Camın önünde geleni geçeni seyreder, ben çalışırken (home ofis, pandemiden dolayı evden çalışıyorum) geçer karşıma gözlerini dikip bakar.
Hala aynı, 12 senedir ne rutinimiz varsa birebir devam ediyor. Mamasını değiştirdim sadece, pörtlek küçük kızda egzama çıktı, o yüzden küçük kıza hipoalerjenik mama veriyorum. Veterinere sordum büyük kıza ne yapalım diye, ona da aynısını geçir dedi, yaşlılığında faydası olur.
Benim kızların öyle mama ayırma, ev yemeğine saldırma, et, tavuk balık aşkları yok şükür. Pörtlek geldiğinde ev yemeklerine saldırıyordu. Sonra zilli onu eğitti, ev yemeği veya et vs yemez oldu. Süt vermedim ikisine de asla bununda çok faydasını gördüm. İkisinde de ağır bağırsak enfeksiyonları vardı (ikisini de sokaktan evime yoldaş aldım minnacıktılar) Anne sütünden ikiside ağır parazit almıştı. Zilli de 3 ay pörtlek de 5 aya yakın parazitleriyle uğraştık. veteriner sakın süt verme, sulandırarak bile verme demişti.
Allah uzun ömürler versin bende sokaktan sahiplendim geldiğinde en fazla 1 ay 45 günlük falandı küçüklük zamanları cok tatlıydı ama sokaktan geçici olarak yanina alan kişi kucuk diye yas mamaya alıştırmış kuru mamayı basta yemek istemedi güç bela kuru mamaya alıştırdım
Ama cani ister diye kıyamadım ara ara yas mama verdim değişiklik olsun diye abur cubur niyetine şimdilik sık sık yas mama istiyor
Küçükken degil ama 1 yaş civarında bende paraşüt sorunuyla karşılaştım ama hic süt falan vermedim ben aşılarla kullandığım ilaç vs o sorunu bitti ama parazit sorunu varken eve yapmaya falan başladı cok agresiflesti sıkıntılı dönem yaşadık sukur gecti bu arada
Benimki disarda dolaşmaktan patilerinin altı kuo kuru nasir bağlamış gibi geçen toplu taşımada kizin birinin kedisi vardi yaninda seveyim dedim bi baktim patiler pamuk gibi dışarı çıkmaktan benimkinin patilervkosele gibi olmus
Kıyamam ya neyseki gecmisYaş mama bizim ödülümüzdür, eğer gece yaramazlık yapmazlarsa sabah 1 çay kaşığı yaş mama hakları var. Bunu öğrendi ikisi de, şimdi gece diyelim pörtlek yaramazlık yapıyor biz uyurken, zilli onu durdurur, veya tam tersi olur. Çünkü bilirler ses yaparlarsa ben uyurken sabah yaş mama hakları olmaz.
Parazitte çok üzülüyordum yavrucaklara bebekler bide. Verdiğim herşeyi kusuyorlardı, pörtlekte daha deneyimliydim şükür, zilli de ama çok üzüldük, gece gelirdi koynuma karnını ovdururdu ağrıdığında
Gormedim canim
Gormedim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?