Nev-i şahsına münhasır kedigiller 😻

Bu da benim asil oğlum Dumaniks 1,5 yaşında
Dediğim dedik , beni hizmetçisi sanan tam bir oyuncu kedoş. Et türevi şeylerin kokusuna dayanamaz ister, uykudan uyanır yemekten tattırmam için bas bas bağırır
Bu aralar komşunun dişi kedisiyle camdan cama bakışıyorlar, kara sevdaya tutuldu yavrum bi çare dostlarrr❤❤❤

Ne güzel bir topic olmuş burası yahu, içim açıldı resmenEki Görüntüle 2658523 Oyun sonrası dinlenmeye çalışan kara kızımla merhaba diyeyim o zaman:)
Ters yönden ırkçılık yapıcam şimdi
Gözüme çok datlu geldi bu minnoş yaaa.
Başka resimler isteriz kendine has bi güzelliği var

Her gün sabah akşam temizliyorum, bir hafta içinde tamamını döküp yenisini koyuyorum bu şekilde yapınca aylık 15 kg yetiyor bize.
Bende tek kedi var evdeyken sabah aksam değilken her akşam temizliyordum bazen haftada 1 bazen 2 haftada komple yıkayıp temizliyorum ayda 20 kg gidiyordu ama havalar isindigindan beri genelde disarda o yuzden pek kum gitmiyor

Bende tek kedi var evdeyken sabah aksam değilken her akşam temizliyordum bazen haftada 1 bazen 2 haftada komple yıkayıp temizliyorum ayda 20 kg gidiyordu ama havalar isindigindan beri genelde disarda o yuzden pek kum gitmiyor
Dediğim gibi bizde günlük sabah aksam, haftada bir de komple döküp taze koyuyoruz yalnız kumun markası da önemli bazı kumlarla normal ayda 20 kg gitmesi.
Bizde tek kedi varken 20 kg kum 2 ay rahat yeterdi.

Dediğim gibi bizde günlük sabah aksam, haftada bir de komple döküp taze koyuyoruz yalnız kumun markası da önemli bazı kumlarla normal ayda 20 kg gitmesi.
Bizde tek kedi varken 20 kg kum 2 ay rahat yeterdi.
Benim kedinin kakası afedersiniz aktif olarak ishal yani veteriner hekime falanda geçmedi rutini o sanirim disarda hep ot yediği için

O yuzden kumu cok cabuk kirleniyor sık sık temizlesem bile yani öyle olunca dağılıyor yoksa kullandigimnkumdan genel olarak memnunum

Kedileriniz çok tatlı. Keşke ben de besleyebilsem. Yıllardır istiyorum evdekilere kabullendirtemedim malesef. Sokakta gördüğüm her kedinin yanına çömüyorum resmen

youtube kanali DoBiDa veteriner kanali izledim kedilere hayran kaldim
çildirmalari saldirmalara ah ah:)
igneyi hiç sevmezlerbütün kediler Aynidir.
evde kedim yok.
yemek götürüyorum hep.:)
Sürekli izlediğim bir kanal bayiliyorum izlemeye

Tam uyuyacakken tipini yediğim, kilimi yemeye çalışması yüzünden uykumu kaçırdı. Kilim ya kilim yenir mi. Şu fotodaki gibi hiç masum fiil hiç:))
Benim ki boyunlugunu hep çıkarıyor ya kaç tasma kaybetti öyle bir türlü alisamadi

Nekadar güzel bir topik olmuşbenim hayvanım yok ama severim hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…