- 23 Aralık 2014
- 1.104
- 1.908
- 133
Bu da bizim canavar :)
Masa var, onun üzerinden atlıyor. Çılgın ya sürekli yeni yeni yaramazliklar.Nasıl tırmanmış oraya ya, ağzını burnunu yerimbenimki de en son TV nin tepesindeydi de bu kadar yükseğe çıkamaz heralde
Ters yönden ırkçılık yapıcam şimdiNe güzel bir topic olmuş burası yahu, içim açıldı resmenEki Görüntüle 2658523 Oyun sonrası dinlenmeye çalışan kara kızımla merhaba diyeyim o zaman:)
Hayran kaldım o nasıl guzsl bi renk ya masallahNe güzel bir topic olmuş burası yahu, içim açıldı resmenEki Görüntüle 2658523 Oyun sonrası dinlenmeye çalışan kara kızımla merhaba diyeyim o zaman:)
Suna bak ya tam canavarBu da bizim canavar :)
3 kedi olunca tuvalet temizleme olayı sıkıntı olmuyor mu ayda ne kadar kum kullaniyorsunuzBenim ergenler bunlar
Her gün sabah akşam temizliyorum, bir hafta içinde tamamını döküp yenisini koyuyorum bu şekilde yapınca aylık 15 kg yetiyor bize.3 kedi olunca tuvalet temizleme olayı sıkıntı olmuyor mu ayda ne kadar kum kullaniyorsunuz
Bende tek kedi var evdeyken sabah aksam değilken her akşam temizliyordum bazen haftada 1 bazen 2 haftada komple yıkayıp temizliyorum ayda 20 kg gidiyordu ama havalar isindigindan beri genelde disarda o yuzden pek kum gitmiyorHer gün sabah akşam temizliyorum, bir hafta içinde tamamını döküp yenisini koyuyorum bu şekilde yapınca aylık 15 kg yetiyor bize.
Dediğim gibi bizde günlük sabah aksam, haftada bir de komple döküp taze koyuyoruz yalnız kumun markası da önemli bazı kumlarla normal ayda 20 kg gitmesi.Bende tek kedi var evdeyken sabah aksam değilken her akşam temizliyordum bazen haftada 1 bazen 2 haftada komple yıkayıp temizliyorum ayda 20 kg gidiyordu ama havalar isindigindan beri genelde disarda o yuzden pek kum gitmiyor
Benim kedinin kakası afedersiniz aktif olarak ishal yani veteriner hekime falanda geçmedi rutini o sanirim disarda hep ot yediği içinDediğim gibi bizde günlük sabah aksam, haftada bir de komple döküp taze koyuyoruz yalnız kumun markası da önemli bazı kumlarla normal ayda 20 kg gitmesi.
Bizde tek kedi varken 20 kg kum 2 ay rahat yeterdi.
Sürekli izlediğim bir kanal bayiliyorum izlemeyeyoutube kanali DoBiDa veteriner kanali izledim kedilere hayran kaldim
çildirmalari saldirmalara ah ah:)
igneyi hiç sevmezlerbütün kediler Aynidir.
evde kedim yok.
yemek götürüyorum hep.:)
Benim ki boyunlugunu hep çıkarıyor ya kaç tasma kaybetti öyleTam uyuyacakken tipini yediğim, kilimi yemeye çalışması yüzünden uykumu kaçırdı. Kilim ya kilim yenir mi. Şu fotodaki gibi hiç masum fiil hiç:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?