Nev-i şahsına münhasır kedigiller 😻

Sabah uyandığımda benimki bi kaç yers

Balkon kapısını açınca hep orda oturuyor zaten başka yere gitmiyor, bide giriş kat bizim, kedi arkadaşları da geliyor beraber takılıyorlar...
Ay çok iyi Hele kedi arkadaşlar meselesi çok tatlı ve can alıcı güzellikte ☺
Biz 5. Kattayız maalesef

Hamileyim riskli bir gebelik bu yüzden kedini başkasına ver bir süre dedi bende olmaz veremem dedim ama eskisi kadar burun buruna da değiliz onu anlatmaya çalıştım o yüzden kucak deliligi kalmadı
Haaa Anladim hamilelerinizi sağlıkla tamamlamak nasip olur inşallah

Kedicik icinde uzuldum artik bebiş gelince hep beraber tekrar kucaklasirsiniz

Bizim kedide öyle koltukları mahvetti cidden o konuda fenalar birde aşırı derecede masaj yapma huyu var Kedilerde genelde olur bilirsiniz. Fakat hiç insanları tırnaklama huyu yok bir kez bile tırnaklamamıştır beni en güzeli o

Haaa Anladim hamilelerinizi sağlıkla tamamlamak nasip olur inşallah

Kedicik icinde uzuldum artik bebiş gelince hep beraber tekrar kucaklasirsiniz
Çok sukut testlerim negatif çıktı arada bir sariliyoruz eşim bizi ayirana kadar
Tesekkur ederim allah razı olsun
Poffy nin sevgisi asla eksilmez hala annem annem diye peşinde dolaniyorum ❤❤

Tam uyuyacakken tipini yediğim, kilimi yemeye çalışması yüzünden uykumu kaçırdı. Kilim ya kilim yenir mi. Şu fotodaki gibi hiç masum fiil hiç:))

Eklentiler

• Screenshot_20200705_221133.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 56
O birakip gitme mecburyetlerini cok iyi bilirim. Ona da size de cok zor. Cok uzuldum. Aliniyor gonulleri merak etmyin. Yeter ki duzelsin..Kolayliklar diliyorum. Gecmis olsun..insallah saglikla evnze döner en kisa zamnda ..

Onlari cozmk zor maalesef.. bizimkinin de gorunumune bakan ay ne asil, saraylara layık der..ama aslnda sokak cocugu..yanina oynmya gelnlere hemn vurmya baslyo deli cocuk :) Allah eksikliklerini gostermesn ya hayatin sayılı guzel yanlarndan :)

Harika bi konu olmuş buda benim çirkinim, hergün sabaha karşı gelir gögsüme kurulur seviyim diye sevmezsem patiyi yerim kafama kendi isteyince sevdiren cinsten bi kere bile kucağıma alamamışımdır, zorla sevince ısırıyo, gece oynaması gelince kafamıza uçuyo falan manyak ama çok seviyoruz genede kendisini

Eklentiler

• IMG-20191206-WA0000-01.webp
    85,1 KB · Görüntüleme: 54
youtube kanali DoBiDa veteriner kanali izledim kedilere hayran kaldim
çildirmalari saldirmalara ah ah:)
igneyi hiç sevmezlerbütün kediler Aynidir.
evde kedim yok.
yemek götürüyorum hep.:)

Valla benimki genelde tirmaliyorveskiden yüzünde tırmık iziyle ise gitmeye utanırdım şimdi herkes biliyor kedim mi yaptı deyip geçiyorlar

Hatta oturma odasındaki koltuklar yine iyi salondaki koltuklar deri ve kollar perişan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…