- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Ay çok iyiSabah uyandığımda benimki bi kaç yers
Balkon kapısını açınca hep orda oturuyor zaten başka yere gitmiyor, bide giriş kat bizim, kedi arkadaşları da geliyor beraber takılıyorlar...
Haaa Anladim hamilelerinizi sağlıkla tamamlamak nasip olur inşallahHamileyim riskli bir gebelik bu yüzden kedini başkasına ver bir süre dedi bende olmaz veremem dedim ama eskisi kadar burun buruna da değiliz onu anlatmaya çalıştımo yüzden kucak deliligi kalmadı
Bizim kedide öyle koltukları mahvettiBizimkininse düşkünlüğü anneme gündüz sıcak diye genelde gun icinde evde geceleri disariya çıkıyor ama gece evdeyse yatak yatak dolaşır uyumak için
Ama çok fena bi kedi hele birde sevinince koltuğun koluna koşup hunharca tirmalamasi yok mu cok farkli bi kumaşı var başka bi koltuk olsa parca parçaydı kolu suan
Çok sukut testlerim negatif çıktı arada bir sariliyoruz eşim bizi ayirana kadarHaaa Anladim hamilelerinizi sağlıkla tamamlamak nasip olur inşallah
Kedicik icinde uzuldum artik bebiş gelince hep beraber tekrar kucaklasirsiniz
Ay çok iyiHele kedi arkadaşlar meselesi çok tatlı ve can alıcı güzellikte ☺
Biz 5. Kattayız maalesef
Göbeğine bir tane yumuşak avuç içi lazımBenim ki pireler uçuşturuyor, yaydı yineEki Görüntüle 2658465
Göbeğine bir tane yumuşak avuç içi lazım
Tirnaklarini kesince agzini yüzünü isirmak olmaz mıYa hiç elletmiyor, ısıra ısıra yicem de, bi kere kucağıma çıkmış bile değil sevmiyor
Tırmalama huyu yok ta kaçıyor işte, kedilerin yüz karasıTirnaklarini kesince agzini yüzünü isirmak olmaz mı
Oy Kıyamam yaTırmalama huyu yok ta kaçıyor işte, kedilerin yüz karası
Tam uyuyacakken tipini yediğim, kilimi yemeye çalışması yüzünden uykumu kaçırdı. Kilim ya kilim yenir mi. Şu fotodaki gibi hiç masum fiil hiç:))
O birakip gitme mecburyetlerini cok iyi bilirim. Ona da size de cok zor. Cok uzuldum. Aliniyor gonulleri merak etmyin. Yeter ki duzelsin..Kolayliklar diliyorum. Gecmis olsun..insallah saglikla evnze döner en kisa zamnda ..Biz yeni bir şehre taşındık. Oğlum yeni evine alışamadı, kaşla göz arası evden kaçtı üst komşunun evine girmiş, onlar da kediden pek anlamıyorlarmış , bizi de tanımıyorlar, baya kovalamışlar iyice ürkmüş, balkon korkuluklarına tırmanmış oğlum, komşu da süpürgeyle dürtünce aşağı atmış kendini, dirsekte kırığı vardı, ameliyat oldu ama durmadı, hareket etmemesi lazımdı başa çıkamadık bandaja aldırdık kolunu 2 kere, ama her seferinde bandajını kopardı.. Dün de alçıya aldılar mecburen. Bu sıcakta çok da sağlıklı bir şey değil ama mecburuz dediler. Biz de bir hafta klinikte kafeste kalsın istedik. Çünkü evde bize çok fazla nazlanıyor ve kucağımıza gelmek istiyor, ya da bir fırsatını bulup sineklikleri açıp balkona çıkıyor, yatakların altına giriyor, durmuyor yani.. Az önce aradık iyiymiş, ama küsmüş tabi ki. Kafasını kaldırmıyormuş. İlk kez ayrı kalıyoruz.. Gerçekten Allah kimseye yaşatmasın insanın canından can gidiyor..
Onlari cozmk zor maalesef..Deli ya
Bizimkilerde bizim kedinin kendini insan sandığını zanmediyordular bi ara normalde dışarı çıkan bi kedi ama bi aralar yavru kediden bile korkuyordu normalde görseniz canavar gibi ama ger geldiğinde bi yerini yaralamis olarak geliyor kediler dövüyor ama arsız yinede bahçeye çıkmaktan vazgeçmiyor cikmaktan
Oyyy Oyyy, sıcakta üstünü örtme annesi terler
Onlari cozmk zor maalesef..bizimkinin de gorunumune bakan ay ne asil, saraylara layık der..ama aslnda sokak cocugu..yanina oynmya gelnlere hemn vurmya baslyo deli cocuk :) Allah eksikliklerini gostermesn ya hayatin sayılı guzel yanlarndan :)
Valla benimki genelde tirmaliyorveskiden yüzünde tırmık iziyle ise gitmeye utanırdım şimdi herkes biliyor kedim mi yaptı deyip geçiyorlarBizim kedide öyle koltukları mahvetticidden o konuda fenalar birde aşırı derecede masaj yapma huyu var Kedilerde genelde olur bilirsiniz. Fakat hiç insanları tırnaklama huyu yok bir kez bile tırnaklamamıştır beni en güzeli o
Hatta oturma odasındaki koltuklar yine iyi salondaki koltuklar deri ve kollar perişanBizim kedide öyle koltukları mahvetticidden o konuda fenalar birde aşırı derecede masaj yapma huyu var Kedilerde genelde olur bilirsiniz. Fakat hiç insanları tırnaklama huyu yok bir kez bile tırnaklamamıştır beni en güzeli o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?