Nev-i şahsına münhasır kedigiller 😻

kızlarım kedi almışlar dun geldi ismi yok bulamadılar daha doğrusu yakışanı bulamıyorlarmış minicik 2 aylık yavru resim yüklemeyi bilmiyorum o yüzden yükleyemiyorum neler yaşanacak hiç bir fikrim yok gözüm korkuyor acikcasi

Bence rahat olun sahiden kediler bakımları kolay canlılar sadece su koltuk tırmalama huyları olmasa:)

Umarim sana getirir anlasirsiniz

Kucağımda ninnilerle uyuttuğum kedim bana mesafe koydu. Sebebi kıskançlık. Bir arabanın motor kısmından kurtarma operasyonu sonrası yavru kediyi sokağa bırakacaklardı ve o kedinin annesi nerede kimse bilmiyor. Arabanın içinde kilometrelerce yol gelmiş, çok şükür ölmemiş minik kızın sokağa bırakılmasına gönlümüz razı olmadı eve aldık. Ama büyük kedim bu yavruya sahip çıksa da bana mesafe koydu. Kucağıma aldığımda kaçıyor hemen. Bunu nasıl aşabiliriz? İki aydır aramız kötü..

Siz bence bir an evvel veterinere götürün kedinizi. Kedilerde ishal tehlikeli bir durum.

Siz bence bir an evvel veterinere götürün kedinizi. Kedilerde ishal tehlikeli bir durum.
Götürdüm hatta cok korkuyordum durumundan ama soyle bi tuhaflık var normalde insanlarda bile ishalden dolayı vücut sıvisizliktan dolayı halsiz bitkin düşer ama benimki hoplamalar zıplamazlar devam görürdüm o zaman bi kaç kere parazit vardi o çözümlendi ama ishali hic geçmedi ilaç falanda kullandım muhtemelen disariya gidiyor gun icinde cok ot bitki falan yediğini dusunuyorum ondan olabilir

Çünkü bi kere veterinere götürmüştüm gelirken taşıma çantasına yapmıştı yıkayayım dedim ama afedersiniz dışkıda hep otlar var ama öyle böyle değil sanki hic çiğnenmeden yutulmuş yzunbuzun otlar

Hmm mamasını değiştirin o zaman hangi marka kullanıyorsunuz bilmiyorum ama özelden önerebilirim size.

Kızlar bende bi soru sorayım benim kedim erkek n&d kullanıyorum ama kullananlar bilir protein oranı yüksek bi mama ilerde idrarda tıkanma, böbreklerde sorun falan olurmu, ev kedilerine protein oranı yüksek mama vermeyin diyolar ama diğer mamaların daiçeriğini hiç beğenmiyorum

Benim erkek kısır kedime veteriner nd tavsiye etti ama daha başlamadım henüz. Tavsiye edilen mamalar genelde 0 tahıl ürünü olanlar.

Halsizlik yoksa barsak yangısı olabilir, fena bir durumdur,daha önce iki kedimde oldu, özel bir mamayla iki ay diyet yaptırdık sonra düzeldi, çok ot yemeyle ilgili değil o durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…