- 26 Aralık 2019
- 356
- 535
- 103
- 54
Bence rahat olun sahiden kediler bakımları kolay canlılar sadece su koltuk tırmalama huyları olmasa:)kızlarım kedi almışlar dun geldi ismi yok bulamadılar daha doğrusu yakışanı bulamıyorlarmış minicik 2 aylık yavru resim yüklemeyi bilmiyorum o yüzden yükleyemiyorum neler yaşanacak hiç bir fikrim yok gözüm korkuyor acikcasi
British shorthair sanırım Çok tatlı
Evet bünyeleri çok zayıf kaybetmenize üzüldümBritish shorthair sanırım Çok tatlı ❤ beyaz grisi vardı bende evimizde 1 ay anca durabildi bünyeleri çok zayıf oluyor aşı yaptırdıktan 2 gün sonra kaybettik maalesef
Siz bence bir an evvel veterinere götürün kedinizi. Kedilerde ishal tehlikeli bir durum.Benim kedinin kakası afedersiniz aktif olarak ishal yani veteriner hekime falanda geçmedi rutini o sanirim disarda hep ot yediği için
O yuzden kumu cok cabuk kirleniyor sık sık temizlesem bile yani öyle olunca dağılıyor yoksa kullandigimnkumdan genel olarak memnunum
izledikçe veteriner olasim geldi.. çok zor bir meslek.. tutamiyorsun kaçiyor.:)Sürekli izlediğim bir kanal bayiliyorum izlemeye
Götürdüm hatta cok korkuyordum durumundan ama soyle bi tuhaflık var normalde insanlarda bile ishalden dolayı vücut sıvisizliktan dolayı halsiz bitkin düşer ama benimki hoplamalar zıplamazlar devam görürdüm o zaman bi kaç kere parazit vardi o çözümlendi ama ishali hic geçmedi ilaç falanda kullandım muhtemelen disariya gidiyor gun icinde cok ot bitki falan yediğini dusunuyorum ondan olabilirSiz bence bir an evvel veterinere götürün kedinizi. Kedilerde ishal tehlikeli bir durum.
Bende özendim gerçektenizledikçe veteriner olasim geldi.. çok zor bir meslek.. tutamiyorsun kaçiyor.:)
sabrimi zorlama metinnnnnbu repligi altyazi kısmına bayılıyorum valla
Hmm mamasını değiştirin o zaman hangi marka kullanıyorsunuz bilmiyorum ama özelden önerebilirim size.Götürdüm hatta cok korkuyordum durumundan ama soyle bi tuhaflık var normalde insanlarda bile ishalden dolayı vücut sıvisizliktan dolayı halsiz bitkin düşer ama benimki hoplamalar zıplamazlar devam görürdüm o zaman bi kaç kere parazit vardi o çözümlendi ama ishali hic geçmedi ilaç falanda kullandım muhtemelen disariya gidiyor gun icinde cok ot bitki falan yediğini dusunuyorum ondan olabilir
Çünkü bi kere veterinere götürmüştüm gelirken taşıma çantasına yapmıştı yıkayayım dedim ama afedersiniz dışkıda hep otlar var ama öyle böyle değil sanki hic çiğnenmeden yutulmuş yzunbuzun otlar
Kızlar bende bi soru sorayımbenim kedim erkek n&d kullanıyorum ama kullananlar bilir protein oranı yüksek bi mama ilerde idrarda tıkanma, böbreklerde sorun falan olurmu, ev kedilerine protein oranı yüksek mama vermeyin diyolar ama diğer mamaların daiçeriğini hiç beğenmiyorum
Götürdüm hatta cok korkuyordum durumundan ama soyle bi tuhaflık var normalde insanlarda bile ishalden dolayı vücut sıvisizliktan dolayı halsiz bitkin düşer ama benimki hoplamalar zıplamazlar devam görürdüm o zaman bi kaç kere parazit vardi o çözümlendi ama ishali hic geçmedi ilaç falanda kullandım muhtemelen disariya gidiyor gun icinde cok ot bitki falan yediğini dusunuyorum ondan olabilir
Çünkü bi kere veterinere götürmüştüm gelirken taşıma çantasına yapmıştı yıkayayım dedim ama afedersiniz dışkıda hep otlar var ama öyle böyle değil sanki hic çiğnenmeden yutulmuş yzunbuzun otlar
Yaa çok iyi. Peki içe açılır mı yoksa yan kaydırmalı mı?
Sıcaklardan durulmuyor balkon önemliymiş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?