Benim önceki kedim de smokin idi. Çok zeki oluyorlarŞapşik kızım survivor izliyorkonseyde yanan ateşe takıntılı onu bekliyor sonra ekranda alevleri kovalıyor, onun yüzünden kanal değiştiremiyoruz Eki Görüntüle 2659043 Eki Görüntüle 2659045
Benim önceki kedim de smokin idi. Çok zeki oluyorlar
Hem ne zekiiii kanal değiştirince çemkiriyor
Söylenenleri anlıyor, hadi kızım yatağa diyorum tın tın gidiyor, konserve vereyim mi kızıma diyorum mutfakta konservelerin durduğu çekmeye koşuyor, hadi diyorum balkona çıkalım güneşlensin kızım pat balkon kapısının önündegöz mimikleriyle de cevap veriyor; baban gelsin mi kızım diyorum kırp gözlerini gelsin kırpıyor. Dışarı çıksın mı anne diyorum tek gözünü kırpıp dudağını seyirtiyor bu hayır demek, kendi kendime abartıyor muyum dedim bir zaman ama yok defalarca denedim açıkça cevap veriyor
Yok öyle oluyorlat kesinlikle.Hem ne zekiiii kanal değiştirince çemkiriyor
Söylenenleri anlıyor, hadi kızım yatağa diyorum tın tın gidiyor, konserve vereyim mi kızıma diyorum mutfakta konservelerin durduğu çekmeye koşuyor, hadi diyorum balkona çıkalım güneşlensin kızım pat balkon kapısının önündegöz mimikleriyle de cevap veriyor; baban gelsin mi kızım diyorum kırp gözlerini gelsin kırpıyor. Dışarı çıksın mı anne diyorum tek gözünü kırpıp dudağını seyirtiyor bu hayır demek, kendi kendime abartıyor muyum dedim bir zaman ama yok defalarca denedim açıkça cevap veriyor
Yok öyle oluyorlat kesinlikle.
Zaten kedilerin en zeki türü imiş smokin
Benim de en büyük korkum kedime bişey olmasıBunlar benim ilk kedilerim
Beyaz olan oğlum, ömrümm on yıl oldu öleli
Diğeri dişi sadenazım, iki hafta önce 21 yaşında öldü
Bu ikisi bana ve aileme kedilerin büyülü dünyasının kapısını araladı. Onlarla birlikte dörtyüz kedi baktık ortalama, barınaklar, sokaklar cabası. Şimdi kızımı da çok seviyorum ama bu ikisi canımın parçası gibiydiler hayatımı değiştirdiler, onlardan sonra hep eksik kaldı gülüşlerim hiç bir zaman tam ağız dolusu bir kahkaha atamadım, oğlumla ilgili bir günlüğüm forumda burada, çok dayanamadığım zaman yazıp içimi döküyorum, onlarla hayat çok güzel ama ölümleri çok yıkıcıEki Görüntüle 2659048 Eki Görüntüle 2659049
YaaaAslında türü fark etmiyor, hepsi diyalog kurdukça insanlaşıyor, öğreniyorlar, çok gördüm öğrenen kedi sadece sürekli konuşmak gerekiyor
Benim de en büyük korkum kedime bişey olmasıküçüklüğümden beri kedi ile büyüdüm. Birsürü kedimiz oldu.
Bambaşka Bi sevgileri oluyor. Eşim kızıyor aşırı bağlısın diye ama ne yapabilirim
Kesinlikle bu ayarlanabilir Bi duygu değilki.. Eksiltip çoğaltabilsekAklım yerine gelmedi on yıldır, bir kaç gün önce dişi olan da gitti, normaldi 21 yaş bir kedi için çok uzun, yaşlılıkları zor, son bir yıldır çok çekti garibim ama yürek kabullenmiyor işte, yerine değil yanına bile hiç bir şeyi koyamıyorsun, eşimde kızıyor çok üzülüyorsun diye ama elinde olmuyor insanın
Kesinlikle bu ayarlanabilir Bi duygu değilki.. Eksiltip çoğaltabilsek
21 yaşında mıydı maşallah epeyce büyükmüş. Daha çok dokunmuştur bu yüzden. Uzun süre birliktelik, alışılmışlık..
Benim de küçükken kedim vardı şimdiki kedimin aynısı idi daha aylıkken çok feci Bi şekilde hastalandı öldü. Onu unutamıyorum
Şimdi bu kedime bişey olacak diye çok korkuyorum.
Çok üzüldüm insan alisiyor çok seviyor evlat gibiler gerçekten bende herzaman çok korkuyorum ya bir gün birsey olacak ozaman ne yapacağım diye ölüm hepimiz için var sabır gerektiriyorBunlar benim ilk kedilerim
Beyaz olan oğlum, ömrümm on yıl oldu öleli
Diğeri dişi sadenazım, iki hafta önce 21 yaşında öldü
Bu ikisi bana ve aileme kedilerin büyülü dünyasının kapısını araladı. Onlarla birlikte dörtyüz kedi baktık ortalama, barınaklar, sokaklar cabası. Şimdi kızımı da çok seviyorum ama bu ikisi canımın parçası gibiydiler hayatımı değiştirdiler, onlardan sonra hep eksik kaldı gülüşlerim hiç bir zaman tam ağız dolusu bir kahkaha atamadım, oğlumla ilgili bir günlüğüm forumda burada, çok dayanamadığım zaman yazıp içimi döküyorum, onlarla hayat çok güzel ama ölümleri çok yıkıcıEki Görüntüle 2659048 Eki Görüntüle 2659049
Teşekkür ederim canımİçe açılır ve çelik olanları tercih edin maliyeti biraz fazla oluyor ama diğerlerini yırtıyor kediler
Kim dedi. Yok öyle birsey.Evcillerde hep böyle oluyor ama:))) dişiler evin babasına, erkekler evin annesine aşık oluyor.
Erkek köpeğim vardı bana düşkündü, eşim yanıma yaklaşsın istemezdi, şimdi ki köpeğimiz dişi, eşimin yanına oturayım sinir krizi geçiriyor resmen, hemen aramıza giriyor, beni uzaklaştırmak için kolumdan çekiştirip koltuktan atmaya çalışıyor:)))
Ama ben bu serseriyi yerim:))) Curly erkek mi dişi mi bu sempatik suratlı? İstanbul'da elimize doğan kedimize çok benziyor, sağlıklı güzel bir ömrü olsunKim dedi. Yok öyle birsey. Eki Görüntüle 2659127
Erkek ama ehh. iste. Bi numarasi kalmadiAma ben bu serseriyi yerim:))) Curly erkek mi dişi mi bu sempatik suratlı? İstanbul'da elimize doğan kedimize çok benziyor, sağlıklı güzel bir ömrü olsun
Sıcaktan bezdi...Ama ben bu serseriyi yerim:))) Curly erkek mi dişi mi bu sempatik suratlı? İstanbul'da elimize doğan kedimize çok benziyor, sağlıklı güzel bir ömrü olsun
Biz yokken klimanin gazi bitmis galiba, Yarin birgun gelecekler servise
Bu ara hepsi bu halde, klima açın çocuğa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?