Nev-i şahsına münhasır kedigiller 😻

Benim önceki kedim de smokin idi. Çok zeki oluyorlar

Hem ne zekiiii kanal değiştirince çemkiriyor
Söylenenleri anlıyor, hadi kızım yatağa diyorum tın tın gidiyor, konserve vereyim mi kızıma diyorum mutfakta konservelerin durduğu çekmeye koşuyor, hadi diyorum balkona çıkalım güneşlensin kızım pat balkon kapısının önünde göz mimikleriyle de cevap veriyor; baban gelsin mi kızım diyorum kırp gözlerini gelsin kırpıyor. Dışarı çıksın mı anne diyorum tek gözünü kırpıp dudağını seyirtiyor bu hayır demek, kendi kendime abartıyor muyum dedim bir zaman ama yok defalarca denedim açıkça cevap veriyor

Benimki de yaş mama vereyim mi sana deyince mama kabının başının gidiyor.. Şimdilik bunu öğrendi sadece... Kedilerin zeki olduğunu bilmezdim önceden...

Yok öyle oluyorlat kesinlikle.
Zaten kedilerin en zeki türü imiş smokin

Bunlar benim ilk kedilerim
Beyaz olan oğlum, ömrümm on yıl oldu öleli
Diğeri dişi sadenazım, iki hafta önce 21 yaşında öldü
Bu ikisi bana ve aileme kedilerin büyülü dünyasının kapısını araladı. Onlarla birlikte dörtyüz kedi baktık ortalama, barınaklar, sokaklar cabası. Şimdi kızımı da çok seviyorum ama bu ikisi canımın parçası gibiydiler hayatımı değiştirdiler, onlardan sonra hep eksik kaldı gülüşlerim hiç bir zaman tam ağız dolusu bir kahkaha atamadım, oğlumla ilgili bir günlüğüm forumda burada, çok dayanamadığım zaman yazıp içimi döküyorum, onlarla hayat çok güzel ama ölümleri çok yıkıcı

Benim de en büyük korkum kedime bişey olması küçüklüğümden beri kedi ile büyüdüm. Birsürü kedimiz oldu.
Bambaşka Bi sevgileri oluyor. Eşim kızıyor aşırı bağlısın diye ama ne yapabilirim

Aklım yerine gelmedi on yıldır, bir kaç gün önce dişi olan da gitti, normaldi 21 yaş bir kedi için çok uzun, yaşlılıkları zor, son bir yıldır çok çekti garibim ama yürek kabullenmiyor işte, yerine değil yanına bile hiç bir şeyi koyamıyorsun, eşimde kızıyor çok üzülüyorsun diye ama elinde olmuyor insanın

Kesinlikle bu ayarlanabilir Bi duygu değilki.. Eksiltip çoğaltabilsek
21 yaşında mıydı maşallah epeyce büyükmüş. Daha çok dokunmuştur bu yüzden. Uzun süre birliktelik, alışılmışlık..
Benim de küçükken kedim vardı şimdiki kedimin aynısı idi daha aylıkken çok feci Bi şekilde hastalandı öldü. Onu unutamıyorum
Şimdi bu kedime bişey olacak diye çok korkuyorum.

Korkunuzda çok haklısınız
Ama yine de dualarımda Rabbim kızımı benden sonraya bırakma diyorum, ben acıyı çekerim ama onu kimse bakamaz, ölürümde sefil olur diye korkuyorum. Rabbim bizlere kedilerimizle sağlıklı uzun yıllar nasip etsin

Çok üzüldüm insan alisiyor çok seviyor evlat gibiler gerçekten bende herzaman çok korkuyorum ya bir gün birsey olacak ozaman ne yapacağım diye ölüm hepimiz için var sabır gerektiriyor

Kim dedi. Yok öyle birsey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…