İnşallah sadece sorun gazının bitmesidir, bizim klimaya da gazı bitmiş dediler gaz verildi hem de defalarca ama meğer borularda kaçak varmış, doğru dürüst tespitte edemediler, atıp yenisini aldık, benim adamla dört patili açıp keyif yapıyorlar :)))Biz yokken klimanin gazi bitmis galiba, Yarin birgun gelecekler servise
O tabi benim yorumum insallah oyledir. bi gelsinler bakacaz. Schero da bekliyor 4 gozleİnşallah sadece sorun gazının bitmesidir, bizim klimaya da gazı bitmiş dediler gaz verildi hem de defalarca ama meğer borularda kaçak varmış, doğru dürüst tespitte edemediler, atıp yenisini aldık, benim adamla dört patili açıp keyif yapıyorlar :)))
Umarım kolay bir arızadır da uğraştırmaz, zira bu sıcakta sizlere de yazık, Schero'ya da yazık, bunalmıştır garibim.O tabi benim yorumum insallah oyledir. bi gelsinler bakacaz. Schero da bekliyor 4 gozle
Eki Görüntüle 2659158
Benim de en büyük korkum kedime bişey olmasıküçüklüğümden beri kedi ile büyüdüm. Birsürü kedimiz oldu.
Bambaşka Bi sevgileri oluyor. Eşim kızıyor aşırı bağlısın diye ama ne yapabilirim
İnşallahO gün hiç gelmesin
Halsizlik yoksa barsak yangısı olabilir, fena bir durumdur,daha önce iki kedimde oldu, özel bir mamayla iki ay diyet yaptırdık sonra düzeldi, çok ot yemeyle ilgili değil o durum
Kendi yavrumu tanıtayım
Eki Görüntüle 2657880 bu yakışıklı poffy , et yemeye bayılır bana ve pembe battaniyesine aşıktır
Sabahları yalayarak uyandırmayı sever çünkü uyanıp mama vermemi istiyordur.
Istedigini yapmayınca gidip biryerlere işeme huyu vardı bıraktı çok Şükürdaha aklıma g ,eldikçe eklerim sizinde yavrularinizi bekliyorum
Erkek ama ehh. iste. Bi numarasi kalmadi
Eki Görüntüle 2659136 Eki Görüntüle 2659137 Eki Görüntüle 2659138
Nerdeyse 2 yaşına basacak ilk 6 aydan normaldi disariya çıkmaya başladıktan beri boyle
Paraziti varken sıkıntılıydı ama parazit tedavisinden sonra iyi
Bide soyle soyleyeyim kumu cok fazla kullanmadığı için ni süredir kalasından haberdar degilim kesilmişse bilmiyorum 2-3 haftadır sadece gece evdeyken kumunu vis için kullanıyor onun disinda tuvalet için disariya gidiyor
Onun yatağı kutuyu cok unutmayacağını zannetmiyorum.Kediler içgüdüsel olarak kendilerine hamilelikleri süresinde güvenli bölge ariyorlarBirşey sormak istiyorum ve yardımınıza baya ihtiyacım var. Kızım hamile 1 hafta sonra hamileliğinde 60 gün olacak yani doğuma az kaldı doğum yapmasi için ona kutu hazırladım fakat internette doğum yatağı hazırlamak için nelere dikkat etmeliyim pek bilgi bulamadim. Bu konuda bildiğiniz tecrübe ettiginiz ne varsa bilmek istiyorum ve aşırı korkuyorum kızıma birşey olursa diye
Evin en sessiz en kuytu köşesine koydum alışsın diye ara ara gidip kutusuna yatıyorum. Tabi o nereyi tercih ederse oraya taşırım. Fakat nelere dikkat etmeliyim bilmem gereken şeyler nelerOnun yatağı kutuyu cok unutmayacağını zannetmiyorum.Kediler içgüdüsel olarak kendilerine hamilelikleri süresinde güvenli bölge ariyorlar
Doğrusu benim disariya gönderme alıştırma gibi bi dusuncem yoktu 1 kere balkondan aşağı düşmüştü bir kerede disariya kaçmıştı ondan sonra kapı açılsa ışık hiziyla disariya kaçıyordu hatta o zamanlarda disarda elimizi yaklastirmamiz bile mucizeydi evde büyümüş kedi resmen sokak kedisi gibi tislayip saldirganlasiyorduNaçizane tavsiyem ya ev kedisi ya sokak kedisi olsun. İçeri dışarı yaşayan hayvanlar evde narinleştikleri için sokaktan çok fazla enfeksiyon kapıyorlar ilaveten yabancılara ve arabalara karşı savunmaları da azalıyor, refleksleri zayıflıyor o yüzden tek taraflı yaşamaları daha iyi
Kesinlikle bu düşünceye katılıyorum ev kedilerinin kırk yılda bir dışarı çıkartılmasına karşı değilim fakat sürekli ev -dışarısı yapmamalilarNaçizane tavsiyem ya ev kedisi ya sokak kedisi olsun. İçeri dışarı yaşayan hayvanlar evde narinleştikleri için sokaktan çok fazla enfeksiyon kapıyorlar ilaveten yabancılara ve arabalara karşı savunmaları da azalıyor, refleksleri zayıflıyor o yüzden tek taraflı yaşamaları daha iyi
Yerim yerimtotosunu , patisini , üçgen kulacıklarını yerim ! üpücüklerinle ye onu...
Kesinlikle bu düşünceye katılıyorum ev kedilerinin kırk yılda bir dışarı çıkartılmasına karşı değilim fakat sürekli ev -dışarısı yapmamalilar
Doğrusu benim disariya gönderme alıştırma gibi bi dusuncem yoktu 1 kere balkondan aşağı düşmüştü bir kerede disariya kaçmıştı ondan sonra kapı açılsa ışık hiziyla disariya kaçıyordu hatta o zamanlarda disarda elimizi yaklastirmamiz bile mucizeydi evde büyümüş kedi resmen sokak kedisi gibi tislayip saldirganlasiyordu
Disariya cok alisti cok seviyor disariyi evdende gaxgecemiyor bende onu oyle kabul ettim yani bilincli olarak yapilmis bi durum degil
Doğrusu benim disariya gönderme alıştırma gibi bi dusuncem yoktu 1 kere balkondan aşağı düşmüştü bir kerede disariya kaçmıştı ondan sonra kapı açılsa ışık hiziyla disariya kaçıyordu hatta o zamanlarda disarda elimizi yaklastirmamiz bile mucizeydi evde büyümüş kedi resmen sokak kedisi gibi tislayip saldirganlasiyordu
Disariya cok alisti cok seviyor disariyi evdende gaxgecemiyor bende onu oyle kabul ettim yani bilincli olarak yapilmis bi durum degil
EvetKediniz kısır mı?
Allah korusun yaa ödüm kopuyo fibden. Bu yüzden hayatını kaybeden kedicikleri gördükçe de kahroluyorumBu insan sağlığı için de iyi değil dışarıdan her şeyi getirebilirler
Diğer yandan FIP gibi aşısı ve tedavisi olmayan bir hastalıkta kapabilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?