Nev-i şahsına münhasır kedigiller 😻

Biz yokken klimanin gazi bitmis galiba, Yarin birgun gelecekler servise
İnşallah sadece sorun gazının bitmesidir, bizim klimaya da gazı bitmiş dediler gaz verildi hem de defalarca ama meğer borularda kaçak varmış, doğru dürüst tespitte edemediler, atıp yenisini aldık, benim adamla dört patili açıp keyif yapıyorlar :)))

O tabi benim yorumum insallah oyledir. bi gelsinler bakacaz. Schero da bekliyor 4 gozle

O gün hiç gelmesin

Halsizlik yoksa barsak yangısı olabilir, fena bir durumdur,daha önce iki kedimde oldu, özel bir mamayla iki ay diyet yaptırdık sonra düzeldi, çok ot yemeyle ilgili değil o durum

Nerdeyse 2 yaşına basacak ilk 6 aydan normaldi disariya çıkmaya başladıktan beri boyle
Paraziti varken sıkıntılıydı ama parazit tedavisinden sonra iyi

Bide soyle soyleyeyim kumu cok fazla kullanmadığı için ni süredir kalasından haberdar degilim kesilmişse bilmiyorum 2-3 haftadır sadece gece evdeyken kumunu vis için kullanıyor onun disinda tuvalet için disariya gidiyor

totosunu , patisini , üçgen kulacıklarını yerim ! üpücüklerinle ye onu...

Naçizane tavsiyem ya ev kedisi ya sokak kedisi olsun. İçeri dışarı yaşayan hayvanlar evde narinleştikleri için sokaktan çok fazla enfeksiyon kapıyorlar ilaveten yabancılara ve arabalara karşı savunmaları da azalıyor, refleksleri zayıflıyor o yüzden tek taraflı yaşamaları daha iyi

Birşey sormak istiyorum ve yardımınıza baya ihtiyacım var. Kızım hamile 1 hafta sonra hamileliğinde 60 gün olacak yani doğuma az kaldı doğum yapmasi için ona kutu hazırladım fakat internette doğum yatağı hazırlamak için nelere dikkat etmeliyim pek bilgi bulamadim. Bu konuda bildiğiniz tecrübe ettiginiz ne varsa bilmek istiyorum ve aşırı korkuyorum kızıma birşey olursa diye

Onun yatağı kutuyu cok unutmayacağını zannetmiyorum.Kediler içgüdüsel olarak kendilerine hamilelikleri süresinde güvenli bölge ariyorlar

Onun yatağı kutuyu cok unutmayacağını zannetmiyorum.Kediler içgüdüsel olarak kendilerine hamilelikleri süresinde güvenli bölge ariyorlar
Evin en sessiz en kuytu köşesine koydum alışsın diye ara ara gidip kutusuna yatıyorum. Tabi o nereyi tercih ederse oraya taşırım. Fakat nelere dikkat etmeliyim bilmem gereken şeyler neler

Doğrusu benim disariya gönderme alıştırma gibi bi dusuncem yoktu 1 kere balkondan aşağı düşmüştü bir kerede disariya kaçmıştı ondan sonra kapı açılsa ışık hiziyla disariya kaçıyordu hatta o zamanlarda disarda elimizi yaklastirmamiz bile mucizeydi evde büyümüş kedi resmen sokak kedisi gibi tislayip saldirganlasiyordu

Disariya cok alisti cok seviyor disariyi evdende gaxgecemiyor bende onu oyle kabul ettim yani bilincli olarak yapilmis bi durum degil

Kesinlikle bu düşünceye katılıyorum ev kedilerinin kırk yılda bir dışarı çıkartılmasına karşı değilim fakat sürekli ev -dışarısı yapmamalilar

Kesinlikle bu düşünceye katılıyorum ev kedilerinin kırk yılda bir dışarı çıkartılmasına karşı değilim fakat sürekli ev -dışarısı yapmamalilar

Bu insan sağlığı için de iyi değil dışarıdan her şeyi getirebilirler
Diğer yandan FIP gibi aşısı ve tedavisi olmayan bir hastalıkta kapabilirler

Bu insan sağlığı için de iyi değil dışarıdan her şeyi getirebilirler özellikle şimdi virüs zamanında

Kediniz kısır mı?

Bu insan sağlığı için de iyi değil dışarıdan her şeyi getirebilirler
Allah korusun yaa ödüm kopuyo fibden. Bu yüzden hayatını kaybeden kedicikleri gördükçe de kahroluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…