Benim kedim de çıkıyor dışarıya eğer cikarmazsam evde cildiriyor öyle alıştı maalesef kaçmayı öğrendi çok küçükken şimdi mecbur çıkarıyorum eve de yemek yemeye uyumaya geliyor kışın daha az çıkıyor gayet sağlıklı birşeyi yokDoğrusu benim disariya gönderme alıştırma gibi bi dusuncem yoktu 1 kere balkondan aşağı düşmüştü bir kerede disariya kaçmıştı ondan sonra kapı açılsa ışık hiziyla disariya kaçıyordu hatta o zamanlarda disarda elimizi yaklastirmamiz bile mucizeydi evde büyümüş kedi resmen sokak kedisi gibi tislayip saldirganlasiyordu
Disariya cok alisti cok seviyor disariyi evdende gaxgecemiyor bende onu oyle kabul ettim yani bilincli olarak yapilmis bi durum degil
Evin en sessiz en kuytu köşesine koydum alışsın diye ara ara gidip kutusuna yatıyorum. Tabi o nereyi tercih ederse oraya taşırım. Fakat nelere dikkat etmeliyim bilmem gereken şeyler neler ☺
Benimki bazen geceleri bile çıkmak istiyor kapıya tırmanıyorBenim kedim de çıkıyor dışarıya eğer cikarmazsam evde cildiriyor öyle alıştı maalesef kaçmayı öğrendi çok küçükken şimdi mecbur çıkarıyorum eve de yemek yemeye uyumaya geliyor kışın daha az çıkıyor gayet sağlıklı birşeyi yok
Hemde O biçim gecen komşunun penceresi acıkmış evine gitmisO zaman gezmeye alıştı hınzıryinede evde alıkoymaya çalışın allah korusun
Allah korusun yaa ödüm kopuyo fibden. Bu yüzden hayatını kaybeden kedicikleri gördükçe de kahroluyorum
Iceriye giriyor bazı besledigim kedilerBenimki bazen geceleri bile çıkmak istiyor kapıya tırmanıyor
Sanatlarında kapıya dayanıyor bağıra bağıra kapıyı açmamızı bekliyor
Görmeniz lazım bide iki patisiyle kapıyı itiyor
Önceleri cok üzülüyordum disariya çıkmasına hala araba falan çarparsa diye korkuyorum ama ölüm her turlu hak mutlu ölmesini isterim
Bu arada kediniz diğer kedilerle kavga ediyor mu benimki her gelişinde bi yerinde yara iziyle bi kavga yarasıyla geliyor
Bizim yavruda bu cins ay insalh birşey olmaz 1 hafta bizimle yaşadıktan sonra veteriner kabul etti o zaman herhalde aşısı yapılacak sizin kedi için inanın cok üzüldüm bağlanıyor insan bunlaraBritish shorthair sanırım Çok tatlı ❤ beyaz grisi vardı bende evimizde 1 ay anca durabildi bünyeleri çok zayıf oluyor aşı yaptırdıktan 2 gün sonra kaybettik maalesef
Ahh bir de tedavisi ne kadar pahalı ilaçlar dolarla satılıyor bildiğim kadarıylaBundan 8 yıl önce bizim semtte bir salgın oldu, üç erkek kedimiz içeri dışarı girip çıktığı için evde ki ve sokaktaki toplam 20 kediye test yaptırdık, evdekilerde şükür çıkmadı, sokağa çıkanları da bir daha salmadık ama dışarıda yaşayanlar öldüler, çok zor bir zamandı, doktorumuzdan da sağlam fırça yedik bu arada fıp testi inanılmaz pahalı kredi kullanmıştım o zaman
İnsan yaşadıkça öğreniyor, o zamana dek sokaktan gelir koynumda yatarlardı, salgından sonra içeri dışarı işini kapattık, çok üzüldüm ama içeridekilerin de sağlığını düşünmek zorundaydım
Bunlar uzaylı diye boşuna demiyoruzBnm kızlarda lavaboda yatmayı çok seviyolar
Sarı kediler ayrı bir tatlı geliyor küçükken Garfield izlerdim ondan sanırım çok tatlılar
Önceki gun muydi neydi, bahçede beslerken dayanamayip ailecek hepimiz öptük sarı miniş yavruyu@Nurov kedisini ağzına bile sokmayı hayal eden hemşom gelmezsen olmaz
Insan dayanamıyor tatliliklarinaÖnceki gun muydi neydi, bahçede beslerken dayanamayip ailecek hepimiz öptük sarı miniş yavruyu
Tabi ki daha nerelerde yatıyolar mesela annemin kabarttığı döşekde yattıklarını görmedim hiçBunlar uzaylı diye boşuna demiyoruztiplere bak ya aşırı tatlılar hicbirsey yokmuş gibi yatiyorlar
Allahım ya yünlerin üstüne yatmislar lavabo daha garip tabi anne kız yatmayi sevdikleri belliTabi ki daha nerelerde yatıyolar mesela annemin kabarttığı döşekde yattıklarını görmedim hiçbi de anne kız hep böyleler
Aynen. Sarılara ve beyazlara dayanamiyorum.Sarı kediler ayrı bir tatlı geliyor küçükken Garfield izlerdim ondan sanırım çok tatlılar
Bend öyle çok severdim poffy i sahiplendik boynu beyaz gömlek giymiş gibi birde arka patileri damat çorabı gibi beyaz bitiriyorumAynen. Sarılara ve beyazlara dayanamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?