Nerde yatacaklarını iyi biliyolarAllahım ya yünlerin üstüne yatmislar lavabo daha garip tabi anne kız yatmayi sevdikleri bellibenim ki de yerde yatmaz genelde koltuk yatak falan
Tüy yumaklari hiç belli olmaz onlara ben özenle yatak hazırladım bildiğin kedi evi hiç girmedi koltuk altında uyudu bir süreNerde yatacaklarını iyi biliyolar( lavabo hariç )
Rengi benim minigime benziyorTatlış birinin karanlikta yolu şaşırıp 3. kata çıkmışlığı var, adını Sürpriz koydu kızım.Eki Görüntüle 2659410 Eki Görüntüle 2659409
Hahaha hiç akıl sır ermiyo işlerine hazıe yatak dururken koltuğun altı nedirTüy yumaklari hiç belli olmaz onlara ben özenle yatak hazırladım bildiğin kedi evi hiç girmedi koltuk altında uyudu bir süre
Kediler kokmaz aslında. Bulundukları ortamın kokuları üzerine siner. Benim kızımda 3 gün başka evde kalmıştı kokusu inanılmaz değişmişti. Sürekli taze su koyuyorsunuz dimi ? Su içmeden kendini yeteri kadar temizleyemez cunku. Koktuğu için mi eve almıyorsunuz havalar çok sıcak yanar Yavrucuk balkondaMerhaba hayatımda hiç kedi beslemedim esimin arkadaşı tatile gittiği için 1 haftalığına kedisini bize bıraktı eve sokmuyorum balkonda besliyorum.Cisni kalasını kuma yapıyor asla kuru mama yemiyor ıslak yemek istiyor o da parazit yapıyormuş sanırım.Bir sorum daha olacak kedi inanılmaz pis kokuyor eşim kakasini yuvasını falan temizledi ama yok sanki ölmüş gibi kokuyor yanına yaklaşamıyorum hasta falan mi sizce?
Çok güzelmiş beeeBu da eski kedimiz hanımlarKöpeklere saldıran bir yarı sokak yarı ev kedisiydi. 10 yıl yaşadı bizimle. Ben üniversiteye başlayıp evden ayrıldıktan 1 yıl sonra ölmüş. Bir süre kedisiz kalıp Gece'yi sahiplendim sonra da
Maşallah ne kadar güzelmiş resmen kız güzelliği varmış yavrumdaBu da eski kedimiz hanımlarKöpeklere saldıran bir yarı sokak yarı ev kedisiydi. 10 yıl yaşadı bizimle. Ben üniversiteye başlayıp evden ayrıldıktan 1 yıl sonra ölmüş. Bir süre kedisiz kalıp Gece'yi sahiplendim sonra da
Güzel olduğu kadar psikopattı da rahmetli. Elimde izleri duruyorÇok güzelmiş beee
Kediler su içip kendini temizlediği sürece kokmaz aslında ama..Merhaba hayatımda hiç kedi beslemedim esimin arkadaşı tatile gittiği için 1 haftalığına kedisini bize bıraktı eve sokmuyorum balkonda besliyorum.Cisni kalasını kuma yapıyor asla kuru mama yemiyor ıslak yemek istiyor o da parazit yapıyormuş sanırım.Bir sorum daha olacak kedi inanılmaz pis kokuyor eşim kakasini yuvasını falan temizledi ama yok sanki ölmüş gibi kokuyor yanına yaklaşamıyorum hasta falan mi sizce?
Balkon açık zaten ama çok fena kokuyor yıkasam olur muKediler su içip kendini temizlediği sürece kokmaz aslında ama..
Balkonda bu sıcaklarda çok zor kedi içinKaçmasın diye cam da açamazsınız. Havasız daha çok boğulur pisicik. Yazık..
Evet inanılmaz kokuyor yıkanmayı düşünüyorum balkon gölgelik bu aradaKediler kokmaz aslında. Bulundukları ortamın kokuları üzerine siner. Benim kızımda 3 gün başka evde kalmıştı kokusu inanılmaz değişmişti. Sürekli taze su koyuyorsunuz dimi ? Su içmeden kendini yeteri kadar temizleyemez cunku. Koktuğu için mi eve almıyorsunuz havalar çok sıcak yanar Yavrucuk balkonda
Evet inanılmaz kokuyor yıkanmayı düşünüyorum balkon gölgelik bu arada
Yalıyor daha yavru 1.5 Aylin bir şey olmaz demi yikasamKendini yalıyor mu temizliyor mu sık sık. Bazı kediler depresyona girdiği zaman yalamazmış kendini. Öyleyse belki ondan kokuyor olabilir. Değilse de yıkayabilirsiniz iyice kurutun ama
1.5 aylıksa yikamayin bence birde korkudan heryere tuvaletini yapma ihtimali var suan ortamı değiştiği için farklı hissediyordurYalıyor daha yavru 1.5 Aylin bir şey olmaz demi yikasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?