Nev-i şahsına münhasır kedigiller 😻

Nerde yatacaklarını iyi biliyolar ( lavabo hariç )
Tüy yumaklari hiç belli olmaz onlara ben özenle yatak hazırladım bildiğin kedi evi hiç girmedi koltuk altında uyudu bir süre

Tüy yumaklari hiç belli olmaz onlara ben özenle yatak hazırladım bildiğin kedi evi hiç girmedi koltuk altında uyudu bir süre
Hahaha hiç akıl sır ermiyo işlerine hazıe yatak dururken koltuğun altı nedir yakaladığı kelebekleri ayağımın dibine koyuyodu bi ara sanırım seviliyorum

Merhaba hayatımda hiç kedi beslemedim esimin arkadaşı tatile gittiği için 1 haftalığına kedisini bize bıraktı eve sokmuyorum balkonda besliyorum.Cisni kalasını kuma yapıyor asla kuru mama yemiyor ıslak yemek istiyor o da parazit yapıyormuş sanırım.Bir sorum daha olacak kedi inanılmaz pis kokuyor eşim kakasini yuvasını falan temizledi ama yok sanki ölmüş gibi kokuyor yanına yaklaşamıyorum hasta falan mi sizce?

Bu da eski kedimiz hanımlar Köpeklere saldıran bir yarı sokak yarı ev kedisiydi. 10 yıl yaşadı bizimle. Ben üniversiteye başlayıp evden ayrıldıktan 1 yıl sonra ölmüş. Bir süre kedisiz kalıp Gece'yi sahiplendim sonra da

Eklentiler

• IMG-20150806-WA0005.webp
    21 KB · Görüntüleme: 41
  • 20160127_180546.webp
    72 KB · Görüntüleme: 41
Kediler kokmaz aslında. Bulundukları ortamın kokuları üzerine siner. Benim kızımda 3 gün başka evde kalmıştı kokusu inanılmaz değişmişti. Sürekli taze su koyuyorsunuz dimi ? Su içmeden kendini yeteri kadar temizleyemez cunku. Koktuğu için mi eve almıyorsunuz havalar çok sıcak yanar Yavrucuk balkonda

Maşallah ne kadar güzelmiş resmen kız güzelliği varmış yavrumda

Kediler su içip kendini temizlediği sürece kokmaz aslında ama..
Balkonda bu sıcaklarda çok zor kedi için Kaçmasın diye cam da açamazsınız. Havasız daha çok boğulur pisicik. Yazık..

Son düzenleme:
Kediler su içip kendini temizlediği sürece kokmaz aslında ama..
Balkonda bu sıcaklarda çok zor kedi için Kaçmasın diye cam da açamazsınız. Havasız daha çok boğulur pisicik. Yazık..
Balkon açık zaten ama çok fena kokuyor yıkasam olur mu

Evet inanılmaz kokuyor yıkanmayı düşünüyorum balkon gölgelik bu arada

Evet inanılmaz kokuyor yıkanmayı düşünüyorum balkon gölgelik bu arada

Kendini yalıyor mu temizliyor mu sık sık. Bazı kediler depresyona girdiği zaman yalamazmış kendini. Öyleyse belki ondan kokuyor olabilir. Değilse de yıkayabilirsiniz iyice kurutun ama

Kendini yalıyor mu temizliyor mu sık sık. Bazı kediler depresyona girdiği zaman yalamazmış kendini. Öyleyse belki ondan kokuyor olabilir. Değilse de yıkayabilirsiniz iyice kurutun ama
Yalıyor daha yavru 1.5 Aylin bir şey olmaz demi yikasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…