- 30 Haziran 2020
- 68
- 78
- 8
- 24
Çok üzüldümBenim kedim öldü 2 ay önce..(
Bende çok istiyorum ama insan ilkini kaybettikten sonra tekrar o acıları yaşamaya cesaret edemiyor.İsmi Lena'ydıÇok üzüldümbelki hazır hissederseniz tekrar sahiplenebilirsiniz
Haklisiniz bende zor cesaret ederdim ama tekrar bir yavruya ömrü yettiği kadar yuva açmak güzel olur . Belki birgün istersinizBende çok istiyorum ama insan ilkini kaybettikten sonra tekrar o acıları yaşamaya cesaret edemiyor.İsmi Lena'ydı
İnşallah❤Haklisiniz bende zor cesaret ederdim ama tekrar bir yavruya ömrü yettiği kadar yuva açmak güzel olur . Belki birgün istersiniz
Burnundan öpseeeemEki Görüntüle 2660258 poffy ve pembe battaniyesi anlık uyku
Şıkıstirdim burnunu ağzını yüzünüBurnundan öpseeeem
YaaŞıkıstirdim burnunu ağzını yüzünüeskisi gibi ses cikarmiyor özüne döndü
1 aydır bizimki de öyleydi anaya hırlanırmi hiç yapıyordu şimdi düzeldi gibiYaabizimki olsa patiyi koyup Tripli tripli gider
Nasıl sahipleniliyor? Bebekken emmeden kesilince veriyordu bi arkadas. Anneden ayrıldık diye üzülmüyorlar mı, cok kafama takıldı.Bend öyle çok severdim poffy i sahiplendik boynu beyaz gömlek giymiş gibi birde arka patileri damat çorabı gibi beyaz bitiriyorum
Bayılıyorum sarışınlaraTekir ablasının mamasını yiyen bir adet yakışıklı sarışıııınnEki Görüntüle 2658197
Bir kedi kadının samanliginda doğum yapmış bu kadın da gerçekten hayvansever ilk veteriner kontrollerini içn parazitlerini hepsini yaptırmış yavrular 2.5 3 aylık falandi 4 yavru ayrı ayrı yuva ariyormus bende o sırada konya kedi sahiplendirme sitelerinde geziyorum sürekli sahipsiz bir yavru kediyi yuva açmak için sonra kadınlar ilandan iletisime geçtim 2 kardeşi sahiplendim bir poffy birde tarçın tarçına ablam bakiyordu öyle oldu tabi tarcinimiz kaybolduNasıl sahipleniliyor? Bebekken emmeden kesilince veriyordu bi arkadas. Anneden ayrıldık diye üzülmüyorlar mı, cok kafama takıldı.
Bazen ruh halleri değişiyor poffy de son zamanlarda kendine degdirtmiyordu bana tisliyordu şimdi düzeldi mesela arada değişiyor sizin ki de değişir belkiSelam kızlar, benim kedoş tüm gün yatağımın altında laptop kutusunun üzerinde uyuyor. Yanımıza hiç gelmiyor. Bir ara otururken geldi çok şükür kalktınız hanımefendi dedim. Geldi geçti yanımdan suyunu içti. Poposunu sallaya sallaya yine yerine gitti beni sallamadı bile şapşik. Ya sizinde öyle mi. Varla yok arası bişey oldu bu tembel yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?