Bazen ruh halleri değişiyor poffy de son zamanlarda kendine degdirtmiyordu bana tisliyordu şimdi düzeldi mesela arada değişiyor sizin ki de değişir belki
Selam kızlar, benim kedoş tüm gün yatağımın altında laptop kutusunun üzerinde uyuyor. Yanımıza hiç gelmiyor. Bir ara otururken geldi çok şükür kalktınız hanımefendi dedim. Geldi geçti yanımdan suyunu içti. Poposunu sallaya sallaya yine yerine gitti beni sallamadı bile şapşik. Ya sizinde öyle mi. Varla yok arası bişey oldu bu tembel yaaa
Bizim kedi de normal de hiç yerinde duramazdiSelam kızlar, benim kedoş tüm gün yatağımın altında laptop kutusunun üzerinde uyuyor. Yanımıza hiç gelmiyor. Bir ara otururken geldi çok şükür kalktınız hanımefendi dedim. Geldi geçti yanımdan suyunu içti. Poposunu sallaya sallaya yine yerine gitti beni sallamadı bile şapşik. Ya sizinde öyle mi. Varla yok arası bişey oldu bu tembel yaaa
Bizim kedi de normal de hiç yerinde duramazdi
Sürekli bize saldırırdı
Bir haftadir gündüzleri ya tezgahta yada serin nereyi bulursa kendini atıyor oraya
Sıcaktan galiba
Ayy nasıl sevesim geldii anlatamam çok tatlı bir şey bu
Çok yaramaz teyzesi hiper aktif kızım ama olsun çok dadluAyy nasıl sevesim geldii anlatamam çok tatlı bir şey bu
Uyku pozisyonlarına bittim ayrıca
Ama ben bu minnağı yerim
ArtizzzKizlaaar banliyken cocugumun fotolarını biriktirdim bende atmak için
Telefondan nefret etmese daha artist fotolar cekerim ama kamerayi gorunce totosunu dönüyorArtizzz
Hangisi dönmüyor kiTelefondan nefret etmese daha artist fotolar cekerim ama kamerayi gorunce totosunu dönüyor
Siz tarıyor musunuz kedinizi ?Sayın kedigiller, sizlere bir şey danışmak istiyorum. Son zamanlarda kedim özbakımını ihmal ediyor. Arka bacaklarının en arka kısmında (butları mı desem poposunun yanakları mı desem anladınız siz) tomar tomar tüyler var. Topluluk halinde. Ben gördükçe çekip alıyorum ama eskiden yoktu. Herhalde oraları yalamıyor artık. Bir çözümü var mıdır sizce?
Evet 3 4 güne bir tarıyorum ama ensesinden kuyruk dibine taratır. Poposunu, bacaklarını taratmayı sevmiyor kendi de yalamıyor artık sanırım. Gördükçe elimle alıyorum. Ne yapılabilir sizce?Siz tarıyor musunuz kedinizi ?
Siz yaratacaksınız ve 2 3 gün de bir değil her gün taramalisiniz. Elini kolunu tütün taratmadigi bölgeleri de tarayın zamanla tabi ki topaklasma oluyor tüylerde. Kendini yaliyordur fakat tüylerin karismasinda yalamak çok işe yaramıyor. Burda iş size dusuyorEvet 3 4 güne bir tarıyorum ama ensesinden kuyruk dibine taratır. Poposunu, bacaklarını taratmayı sevmiyor kendi de yalamıyor artık sanırım. Gördükçe elimle alıyorum. Ne yapılabilir sizce?
Karışmak değil aslında. Kısa tüylü zaten. Hiç karışmıyor ama oradaki kopup dökülmesi gereken tüyler kalmış öyle parça parça. Dediğiniz gibi kavga dövüş taramaktan başka çare yok sanırım.Siz yaratacaksınız ve 2 3 gün de bir değil her gün taramalisiniz. Elini kolunu tütün taratmadigi bölgeleri de tarayın zamanla tabi ki topaklasma oluyor tüylerde. Kendini yaliyordur fakat tüylerin karismasinda yalamak çok işe yaramıyor. Burda iş size dusuyor
benim kedim de içini ve kuyrugunu kesinlikle taratmaz. Elini ayagını tutup öyle tarıyorum ben de :)Karışmak değil aslında. Kısa tüylü zaten. Hiç karışmıyor ama oradaki kopup dökülmesi gereken tüyler kalmış öyle parça parça. Dediğiniz gibi kavga dövüş taramaktan başka çare yok sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?