- 25 Temmuz 2017
- 2.508
- 6.468
- 108
Ben veriyordum kedime yağını süzüp ama yaş mamada ayrı vitaminler varsa yerini tutmayabilirYaş mama yerine, konserve ton baliğını tercih etmek sizce mantıklı mı ?
Arada haşlanmış tavukBen veriyordum kedime yağını süzüp ama yaş mamada ayrı vitaminler varsa yerini tutmayabilir
Bazen bende veriyorum ama sanırım yaş mama yerine gecmeyebilirArada haşlanmış tavuk
Ton balıgı bende veriyorum
Ama hepten yaş mama yerine verilmez mi ki diye düşünmüştüm
Ama evet vitamin açısından yaş mama daha doğru karar galiba
Bence değil çünkü insan için üretilmiş bir şey sonuçta. İçindeki katkı maddeleri zararlı olabilir.Yaş mama yerine, konserve ton baliğını tercih etmek sizce mantıklı mı ?
Evet böyle düşünmemiştimBence değil çünkü insan için üretilmiş bir şey sonuçta. İçindeki katkı maddeleri zararlı olabilir.
Bence daha mantıklı gerçekten ne yediğini biliyorsun ben kedime önceleri veriyordum sonra yas mamaya alıştı bi daha yemeduYaş mama yerine, konserve ton baliğını tercih etmek sizce mantıklı mı ?
Dışarı çıkmıyor. Göndermem de. Dışarısi onlar için çok tehlikeli bana göre. Hastalık kapabilir, Allah korusun arabanın altında kalabilir ya da biri götürebilir.Kızlar birsey soruca daha önce de demistim kedim kendisi disariya alıştı göndermesek kıyametler kopuyor her turlu gidiyor yani ama bazen gidince cok gec geliyor
Dün öğlen gitmis ben işteyken hala gelmedi normalde geceleri çıkar sabah 6-7 de dayanır kapıya bağırır eee gelmeyince haliyle telaş yapıyorum gelmeyinceye kadar günüm cok kotu geciyor sizin kediler disariya çıkıyor mu boyle uzun sürüyor mu gelmeyisleri ciktim disarda aradım yok bu arada kısirlastirilmis
Ay masaallah ya, nasıl güzeller tatlılar yiycem yiycemEki Görüntüle 2665621 anne kız ayrilmadan yaşıyorlar prenses ve Şirin
❤ öylelerAy masaallah ya, nasıl güzeller tatlılar yiycem yiycem
Merhamet dolular değil mi insan şaşırıyor bukadar şefkatli olmalarına çok tatlilarmis hosgeldiniz aramıza ❤Eki Görüntüle 2668604 Eki Görüntüle 2668604
Benim güzel kızım olmayan sütüyle aylardır sokakta bulduğumuz bu yavruyu emziriyor sevgisiyle şefkatiyle iyileştirdi onu sahip çıktı annelik yaptı onlardan öğrenecek o kadar çok şeyimiz var ki ☺
menfaatsiz sevgi dolular çok hayranım sokaktaki kedi ve köpeklerimin bir kere başını okşuyorum bir daha beni görünce koşa koşa geliyorlar bambaşka bir şeyler tarifsizMerhamet dolular değil mi insan şaşırıyor bukadar şefkatli olmalarına çok tatlilarmis hosgeldiniz aramıza ❤
çok güzel maşallah
Merhaba arkadaşlar kedi severler olarak burada sevimli dostlarımızla ilgili konuşabilir .
fikir alışverişi yapabilir .
Resimlerini paylaşabiliriz.
Sizde benim gibi kedigiller hayranıysanız buyurun bu şahsına münhasır pati evlatlarımızı biraz cekiştirelim
Leonardo da Vinci’ye göre kediler tabiatın şaheserleridirler. Bir kediyle birkaç saat geçiren kişi bunu zaten fark eder. Kedilerin insanlarla olan ilişkileri de özeldir. Evde beslediğimiz kedinin sahibi olduğumuzu sanırız mesela, ama bu ilişkide aslında kedi insanın efendisidir.
Iyi bayramlar Kedilerde dönem dönem böyle huylar çıkabiliyor benim kedim de yapıyordu bir ara istemedigi birsey olunca tepki olarak dışkı yapıyordu poffy de 2 gündür yok nerelere gitti gene bakalımKızlar iyi akşamlar. İyi bayramlar. Kedoşumu yan tarafımda oturan kayınvalideme götürdüm. İsmi zeus. Zeus sen git ilk önce görümcemin odasının ortasına kakasını yap, yetmedi birde diğer odada kus. Eşime çişinide yapmadan hemen götür ben geliyorum dedim. Bi güzel temizledim geldim saolsun1 yıldır sürekli götürüyoruz ilk defa böyle bişi yaptı ya. Neden yapmış olabilir ki. Normalde gelsede tutardı eve gelir gelmez gider yapardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?