Nev-i şahsına münhasır kedigiller 😻

Yaş mama yerine, konserve ton baliğını tercih etmek sizce mantıklı mı ?

Ben veriyordum kedime yağını süzüp ama yaş mamada ayrı vitaminler varsa yerini tutmayabilir
Arada haşlanmış tavuk
Ton balıgı bende veriyorum
Ama hepten yaş mama yerine verilmez mi ki diye düşünmüştüm
Ama evet vitamin açısından yaş mama daha doğru karar galiba

Arada haşlanmış tavuk
Ton balıgı bende veriyorum
Ama hepten yaş mama yerine verilmez mi ki diye düşünmüştüm
Ama evet vitamin açısından yaş mama daha doğru karar galiba
Bazen bende veriyorum ama sanırım yaş mama yerine gecmeyebilir
En iyisi veterinere danışmak

Kızlar birsey soruca daha önce de demistim kedim kendisi disariya alıştı göndermesek kıyametler kopuyor her turlu gidiyor yani ama bazen gidince cok gec geliyor

Dün öğlen gitmis ben işteyken hala gelmedi normalde geceleri çıkar sabah 6-7 de dayanır kapıya bağırır eee gelmeyince haliyle telaş yapıyorum gelmeyinceye kadar günüm cok kotu geciyor sizin kediler disariya çıkıyor mu boyle uzun sürüyor mu gelmeyisleri ciktim disarda aradım yok bu arada kısirlastirilmis

Dışarı çıkmıyor. Göndermem de. Dışarısi onlar için çok tehlikeli bana göre. Hastalık kapabilir, Allah korusun arabanın altında kalabilir ya da biri götürebilir.

Merhamet dolular değil mi insan şaşırıyor bukadar şefkatli olmalarına çok tatlilarmis hosgeldiniz aramıza ❤
menfaatsiz sevgi dolular çok hayranım sokaktaki kedi ve köpeklerimin bir kere başını okşuyorum bir daha beni görünce koşa koşa geliyorlar bambaşka bir şeyler tarifsiz teşekkür ederiz hoşbulduk :)

Bu da geçen sene bizimle ilk tanıştığımız dönemler

Eki Görüntüle 2657986
çok güzel maşallah smokin kedi hayranıyım tüm kedi cinslerinden 2 kat daha akıllı oluyorlar bir köpeğin öğrenebildiğinden çok daha fazla komut öğreterek eğitilebilen tek kedi cinsi ve 250 kadar kelimeyi anlayabildikleri düşünülüyor 150 tanesi kanıtlanmış siz 6 kelime demişsiniz ama emin olun o çok daha fazladır :))
benim smokin oğlum var insandan farkı bedeni :) zaten çok akıllı olduğunu fark edip araştırınca öğrendim bunları kapıları açar kapatır muslukları açar su içer bir de geri kapatır kız olan kedimi çok kızdırınca banyoya kapatır daha neler neler bir de bunları yapan velet daha 3 aylık eve geleli de 1,5 ay oldu :))))

Kızlar iyi akşamlar. İyi bayramlar. Kedoşumu yan tarafımda oturan kayınvalideme götürdüm. İsmi zeus. Zeus sen git ilk önce görümcemin odasının ortasına kakasını yap, yetmedi birde diğer odada kus. Eşime çişinide yapmadan hemen götür ben geliyorum dedim. Bi güzel temizledim geldim saolsun 1 yıldır sürekli götürüyoruz ilk defa böyle bişi yaptı ya. Neden yapmış olabilir ki. Normalde gelsede tutardı eve gelir gelmez gider yapardı

Iyi bayramlar Kedilerde dönem dönem böyle huylar çıkabiliyor benim kedim de yapıyordu bir ara istemedigi birsey olunca tepki olarak dışkı yapıyordu poffy de 2 gündür yok nerelere gitti gene bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…