Nev-i şahsına münhasır kedigiller 😻

Iyi bayramlar Kedilerde dönem dönem böyle huylar çıkabiliyor benim kedim de yapıyordu bir ara istemedigi birsey olunca tepki olarak dışkı yapıyordu poffy de 2 gündür yok nerelere gitti gene bakalım

Oo senin ki gezmeye mi gitti:)

Ne güzelmiş ya bizimkini apartmanın bahçesine götürdük korkudan titredi eve getirdik:)
Eskiden öyleydi büyüdükçe dışarı isteği arttı miyavlamalari arttı tutamadik zaten gezip geliyordu hep inşallah bu sefer de gelir sesleniyorum arada :)

istememiş o an gitmeyi konuşamadığı için de böyle tepki vermiş başarılı da olmuş sanırım :)) endişe edilecek birşey yok evinizde devam etmediği sürece aynı hareketlere

Eskiden öyleydi büyüdükçe dışarı isteği arttı miyavlamalari arttı tutamadik zaten gezip geliyordu hep inşallah bu sefer de gelir sesleniyorum arada :)
2 gün uzun bir süre değil mi ben ölürdüm meraktan gezen kedim olsa 2 gün gelmese ortalığı ayağa kaldırırım gelince yazarmısınız burdan çok merak ettim kedinizi

2 gün uzun bir süre değil mi ben ölürdüm meraktan gezen kedim olsa 2 gün gelmese ortalığı ayağa kaldırırım gelince yazarmısınız burdan çok merak ettim kedinizi
Alıp geldim eve birde ben bırakmışım gibi bana bağırıyor et uğruna çekti gitti alıştık hız önceden aksama gelmese bende oturur aglardim şimdi alıştım kendi iradesiyle yapıyor zorla eve kapatamam :)
Suan evde yatıyor

Eve getirdiginiz icin bagirmis olmasın

istememiş o an gitmeyi konuşamadığı için de böyle tepki vermiş başarılı da olmuş sanırım :)) endişe edilecek birşey yok evinizde devam etmediği sürece aynı hareketlere

Neyse ki evde devam etmedi :) uyumaya çalışıyordu zaten aldım kucağıma direk götürdüm. Bundan sonra uyusun anca tembel yok onla bir yere gitmek :)

Ya teyzemin de kedisi vardı. Çok yorgun olduğu bi an sinirlenip kediye kızmış seni istemiyorum burda çok tüy döküyorsun diye. Oda senin kedoş gibi arada gezip geliyormuş. O lafından sonra gitmiş bir daha gelmemiş. Her yeri aradı bulamadı. Ne gururluymuş ya hala aklıma geldikçe çok üzülüyorum umarım gittiği yerde iyidir

Yaa Kıyamam kediler hissediyorlar ben buna inanıyorum.
Bazen sinirlendirmek için yüzüne bakıp defalarca adını söylüyorum miyavlayip kızıyor bana veya gözlerine sevgiyle gulumseyerek baksam hemen gelip sürtunur mırlar sahipleri ne derse hissediyorlar gercekten

Aynen benimki de sinirlenip kızdığım zaman hiç kımıldamadan öyle suratıma bakıyor sonra dayanamayıp gidip sarılıyorum. Nasıl bişey bunlar ya

iyi bari çok şükür ; bağırıyor hee bir de bak yaa :))

Peki sabaha kadar beni uyutmayan, yatağı tırmalayıp sürekli miyavlayan kedimi gündüz uyurken taciz etsem, uyutmasam çok mu vicdansız olurum ?
Ameliyatlı diye gıkımızı çıkaramıyoruz, ne yapsa ağamsın paşamsın modundayız ama herif gün boyu nerde gölge yer varsa ayırıyor bacakları horul horul uyuyor, gece olunca ayakta ve bizi de uyutmuyor. Oğlum nolur 2 saat uyuyayım diye yalvardım en son gözümün biri hala kapalı.. kuyruk sallayıp miyauuvv dedi. Ben de seni yarın gündüz uyutursam ne olayım diye yeminler ettim gece sinirle, ama şu an kıyamıyorum. Gündüz bir şekilde oyalasam da gece uyusa diyorum, ama gene kıyamıyorum onu uyandırmaya.. ne olacak böyle?

Kaç aylık benim kedim 1 yaşına gelene kadar böyleydi gece oturup agladigimi bilirim

Kaç aylık benim kedim 1 yaşına gelene kadar böyleydi gece oturup agladigimi bilirim

3 Yaşında.
Gündüz yüzünü göremiyoruz, gece oldu mu kudurmak istiyor, ilgi istiyor eşşek sıpası.

İstanbul'da böyle değildi. Uykusu geldiği zaman gelir miyavlar benim yatağa gitmemi isterdi. Yatağa geçince de kucağıma gelir uyku moduna girerdi, sonra sabaha kadar yatağın bilumum köşelerinde yayılarak yatardı. Genelde kedi gibi bir köşeye büzüşen ben olurdum =))
ama en azından gece uyurdu.. Şimdi şehir değiştirdik, huyu değişti hayvanın. Geceleri sabaha kadar kudursak evin içinde kovalamaca oynasak yok demez. Ama ben uyumak istiyorum =) Neyse ki işe gitmiyorum. Ama yarın bir gün işe gideceğim zaman çekilmez olacak.

En güzeli bir gündüz uyutmamak başka çaresi yok gündüz uyuyup gece oyun istiyorsa böyle devam eder ben zor unutturdum gerçekten oturup agliyordum miyavliyordu oyun istiyordu gündüz de uyutmuyordu ayni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…