En güzeli bir gündüz uyutmamak başka çaresi yok gündüz uyuyup gece oyun istiyorsa böyle devam eder ben zor unutturdum gerçekten oturup agliyordum miyavliyordu oyun istiyordu gündüz de uyutmuyordu ayni
Mincir bir güzelÇıkardım az önce çekyatın altından. Uyku sersemiydi, göbüşünü popişini mıncıklayarak ayıktırdım çok kötüyüm =)) Şimdi söyleniyor bana =)))
Ne zaman yatağa çarşaf sersem yada koltuğa örtüyü örtmeye kalksam koşarak gelip altına girer ordan içinde oynayıp durur sizinkiler de yapıyor mu öyle :)
sokak kedisi bile olsa bir sorunu olmadığı sürece kum ya da toprak dışında bir yere asla tuvaletini yapmaz gömüp gizlemek ister çünkü endişe etmenize gerek yok kediler temizlik konusunda çok hassastırArada kapiya- eve gelenlere böyle ikramda bulunuyoruz. Tuvaleti gelirse diye aklim çıkıyor:)
Teşekkür ederim bilgi verdiginiz icin, bunu öğrenmek icin yazmıştım ben de:)))sokak kedisi bile olsa bir sorunu olmadığı sürece kum ya da toprak dışında bir yere asla tuvaletini yapmaz gömüp gizlemek ister çünkü endişe etmenize gerek yok kediler temizlik konusunda çok hassastır
Vallahi çocuklardan kolay öğreniyorlar tuvaletiArada kapiya- eve gelenlere böyle ikramda bulunuyoruz. Tuvaleti gelirse diye aklim çıkıyor:)
Vallahi çocuklardan kolay öğreniyorlar tuvaleti
Facebook'ta kedi fotograflarina bakarken elim "yorum yap" kısmına gitti ve bugün bir kedi sahiplendimSokakta görürsek cok seviyoruz ama eve alıp sahiplenme konusunu bilemedim kızlar ya...
Bu tatlı çocuğa yuva olduğunuz için teşekkür ederim
Bu tatlı çocuğa yuva olduğunuz için teşekkür ederim ❤
Kızım da adını Boncuk koydu:)) Şükür ki çabuk alıştı bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?