Neye ihtiyacım olduğunu bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yeğenin bakacaktı çocuğa.
Evden yapılabilecek tonla şey söyledik sıfır sermayeyle biz karşılayıp halledecektik. İstemedin. İş var da ben mi istemedim deme lütfen. Şizofren olduğumu hissediyorum artık.

Hamilesin uzlmeni istemiyorum ve bunu söylediğim için için rahat değil ama yanlış anlaşıldığımi düşünüyorum neden diye soarack olursan, siz birşey söylediniz diyelim ben de oğlum çok yaramaz denemek isterim ama acaba ne kadar sürede bitiririm hani birde elim başlarda güzel olmaz alirlarmi tarzı şeyler söyledim, sizde sanırım bunu istemiyorum anlamında anladınız aksi halde beni kesin bı senecegr hayır ben bunu istemiyorum yapamam dediğimi hatirlamiyorim. En son bı ürün satışında anlaşmıştık o günlerde de senin işlerin çok yoğun olduğu icnpek gruba giremiyordun görmedin diye düşünüyorum.

Ben yoğun olduğum zamanları da okudum, gruptaki arkadaşlardan öğrendiğimle de kalmadım inan, tek tek okudum hepsini. Şundan adım kadar eminim ki o malzemeleri alıp reklamı vs verseydik bile bir bahanen olacaktı. Bunu bildiğim için gerçekten içim rahat.

Naza mı cekiyordunuz yani.:/

Gönlünün rahat olmasına sevindim. İnsanları kırmak istemem hele hamile asla

Bakıcılık işi oldu bundan çok zaman önce eşim izjnvermedi yani sürekli aynı cümleyi kurmaktan nefret ediyorum ama izkn vermedi

Bu kadar laftan bunumu anladinjz yani
Gerçekten onu anladım, gerçekten ihtiyaç sahibi zorda olan bir kadına bu teklifler gelecek,eminim ki hepsi anında ne olursa olsun üstüne atlardi.gecesini gündüzüne katıp bitirmeye yetiştirmeye çalışırdı."ayy çocuğum yaramaz, yetişir mi,kocama yemek yapmam lazim"gibi mırın kırın etmezdi.

Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama sanırım daha önce de önermiştim yatılı hasta bakıcı/yaşlı bakıcı gibi işlere başvurup o evden çıksanız bence iyi hissedeceksiniz. Hem kira vermezsiniz hem de maaşınız olur. Araştırmanız lazım tabii. O evde kapana sıkışmış hissi ile mutlu olmanız mümkün degil ki zaten. Veya kadın sığınma evi. Evet şartlar zor ama en azından iziniz kaybolur, orda çalışırsınız ve belki sonra başka kadınlarla eve çıkarsınız vs. Çocuğunuz da küçük gelmesine izin verirler diye tahmin ediyorum, araştırıp öğrenirsiniz. Yani bir adım atsanız zaten gerisinin geleceğine inanıyorum ben. Ama adım atmadığınız sürece bir şeylerin değişmesi çok zor. Bol şanslar, umarım sizin ve çocuğunuz için işler iyi gider.

Ya ben hayatım boyunca yapmadığım bı ise girisirken iki üç endişem olmuş olmasi çok mu cidden bazılarını anlayamıyorum. Sorun orda benim işi istemedifim değil çok çok istiyordum ama. Endisekerim vafdi neden çünkü hayatım boyunca hiç hiç calismadim nasıl yapabilirim diye bir kac küçük endişe yanı. Bu kadar mı zor anlamak. Hayır yapmam bu iş bana göre devil felan dedim de ben mi hatırlamıyorum!!

Bakıcılık işi oldu bundan çok zaman önce eşim izjnvermedi yani sürekli aynı cümleyi kurmaktan nefret ediyorum ama izkn vermedi
Siz eşinizden ayrılmak niyetinde değilsiniz herhalde. Boşanıp çalışacaksınız deniliyor size. Eşten izin almayacaksınız, eşi kovup kendiniz kazanacaksınız. Daha zor tabii kendin kazanmak.

Ablasına hallenen kişiye eşim diye hitap ederek aslında diğer yorumlarda da söylendiği gibi, çözüm değil sohbet dertleşme aradığınızı gösteriyorsunuz.girin bin tane sohbet muhabbet sayfası var.kafanız da dağılır.hatta yönetimle konuşup yeni üyelik alın! Böyle yazdığınız gibi şen şakrak,pardon "deli dolu, pozitif biri"kişiliğinizle sohbet edin bu size çok daha iyi gelecektir.

Siz eşinizden ayrılmak niyetinde değilsiniz herhalde. Boşanıp çalışacaksınız deniliyor size. Eşten izin almayacaksınız, eşi kovup kendiniz kazanacaksınız. Daha zor tabii kendin kazanmak.
Eşi kovup kendin çalışmak bu kadar kolaydı zaten tamam hanımefendi

Kaç gün binlerce mesaj yazıldı, endişelerim var ama şu işe girişiyorum demedin böyle ünlem dolu cümlelerle? O grup kapanmasaydı her bahse varım hala binlerce fikir dönüyordu ama makyaj muhabbeti yapılıyordu hala. Neyse bir şey demiyorum.

Tek başıma yolumu cizmeme ailem ve eşim müsade etmez evet. Psikolog desteği alıyorum evet teşekkür ederim anlayışınız icjn..

En son üstüne basa basa satış isine evet demiştim. Mesajları okuduysan bunuda gormussundur. Hayır şu an siz diyorsunuz ki bizi hatalı gösteriyorsun ama asil siz beni burda her yardımı elinin tersiyle itmiş eşine katlanmak isteyen biri konumuna düşünüyor sunuz.

Tek başıma yolumu cizmeme ailem ve eşim müsade etmez evet. Psikolog desteği alıyorum evet teşekkür ederim anlayışınız icjn..
müsade istemeyeceksiniz. birilerinin sizi serbest bırakmasını da kanatlarının altına almasını da beklemeyin. kocanız birden imana gelip özgürlükçü, anlayışlı koca olmayacak. toparlanın ve yola çıkın. sıgınma evine gidin. bosanınca da iş bulup hayatınızı kurarsınız. bunu yapan onlarca kadın var, şimdiki halinizden kötü olmazsınız inanın.

Allah aşkına,o kadar tavsiye verildi size burada,hâlâ daha o iğrenç herife eşim diyorsunuz.Benim için artık inandırıcılığınızı tamamen yitirdiniz burada.

Ben evet demediğini biliyorum Aden, daha fazla mücadele etmeyeceğim. Varsa evet dediğini düşünen yazsın. Belki benim anlayışımda okumamda sorun vardır. Tavuk_suyu_ Nowaybabe TeraziBurcu edanaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…