Baska nasil o kişi olduğunu anlatabilim karsidakineAllah aşkına,o kadar tavsiye verildi size burada,hâlâ daha o iğrenç herife eşim diyorsunuz.Benim için artık inandırıcılığınızı tamamen yitirdiniz burada.
Kesinlikle katiliyorum. Benim iki kucuk cocugum var. Biri 1 digeri 3 yasinda. Aksami nasil ediyorum, gun nasil bitiyor anlamiyorum. Resmen perisan oluyorum. Ama suan calisamadigim icin ve calismayi cok sevdigim icin bir ins. hesabi actim ve mumdur, sunum tabagi vs seyler yapiyorum. Vaktim oldugundan mi asla... ama kahve icecegim oturacagim 1 2 saatte bile biseyler ureteyim diye yapiyorum. Ha verim alabildim mi o ayri :) ama hala ugrasiyorum iste.Gerçekten onu anladım, gerçekten ihtiyaç sahibi zorda olan bir kadına bu teklifler gelecek,eminim ki hepsi anında ne olursa olsun üstüne atlardi.gecesini gündüzüne katıp bitirmeye yetiştirmeye çalışırdı."ayy çocuğum yaramaz, yetişir mi,kocama yemek yapmam lazim"gibi mırın kırın etmezdi.
Gece uyumadığınızda sabah olmayacak mı sanıyorsunuz ?İyi geceler hanımlar, aslında şu an çok uykum var fakat ben her gece olduğu gibi uyumak istemiyorum, neden diye soracak olursanız, çünkü; gündüzleri sevemiyorum, ve hiçbir zaman mutlu olamıyorum. Hep sanki birşeyler eksik, hep bı telas var kendi evimde akşama kadar oğlumla ilgileniyorum ve evi topluyorum vs. Annemlere gelince iş felan var evet ev çok gürültülü çünkü küçük 2 yeğenim var oğlumla birleşince biraz fazla kalabalık ve dağınıklık oluyor. Ama sorun bunlarda değil ki ben böyle değilken bile hep içimde birşeyler eksik geceleri gündüz olsun istemiyorum mesela, bu yüzden de bazen çok asıri uykum varken bile bazen uyumamamayi seçiyorum. Eşimle aramız sıkıntılı yani o bana yaklaşırken bile çok afedersiniz ama tiksiniyorum. Fakat bunlari anlatmayacağım çünkü hiçbir yere varamayacagimi biliyorum, ve konu bu değil. Kendimi tam olarak ifade edemiyorum ama sorun şu sanırım " ben neden mutlu değilim, ben neden hep eksiğimm?" Dalıyorum hep, sürekli hüzünlü bı ruh halim var. Karakter olarak böyle biri olmadığım halde davranislarim çoğunlukla elimde olmadan böyle. Normalde deli dolu pozitif biriydim ben. Herkes mi böyle acaba diyorum bazen. Yani hayatı çok seviyorum, ama hayattan tay alamıyorum, istediğim hayatı yaşamıyorum evet, ama çevremde istediği hayatı yaşadığı halde benim gibi olmayan , mutlu olan bir sürü insan var.
Yapan nasıl yapıyor? Gündeliğe gidiyorlar, bulaşık yıkıyorlar, başkasının çocuğuna bakıyorlar. Ülkede herkes eğitimli, nitelikli işçi değil. Bizim burda fırın var. Sıcağın alnında tişörtleri ter içinde kalıp, çalışan kadınlar var.Eşi kovup kendin çalışmak bu kadar kolaydı zaten tamam hanımefendi
Abi ne izni Allah aşkına ya? Eski konunuzu zerre bilmiyorum lakin ortada eşiniz ile büyük yaş farkı ve eşiniz kötü bir şey yaptı diye yorumladım eski konuzua bakıp yorumlarınlza sinirlenmek istemiyorum açıkçası. Bakın empati yapıcam. Eşime kaçtım saflık yaptım sonra eşim kötü çıktı ve en önemlisi izin vermiyor?? Bu ne demek ya siz onun çocugu musunuz izin vermiyor falan. Aileniz de sanırım size sahip çıkmlyor ve hala siz bu ailenin iznini onayını mı bekliyorsunuz? ne hakla ya bana annem abim diyecekki boşanma sana biz bakamayız ee ozaman bakamazsan bakma ben kendi başımln çaresine bakarım diyip hepsini hayatımdan çıkarırım daha ne düşünürler tek yaşamama vs daha karışamazlar ki karışmak isterlerse zaten sahip çıkarlardı. Hepsi palavra. Siz çok korkaksınız gerçekten. Hamileyim 3 kere kaybettim bebegimi. Inşallah bu sefer elim boş kalmaz diyorum bu halimle bile iş arıyorum hamile hamile iş. arıyorum çünkü niye çalışmayı seviyorum. Sizin çalışma isteğinizin olduğunu düşünmüyorum. Çok tembelsiniz alışmışsınız eş parası yemege ne derse desin sonuçta eve ekmek getiriyor vs. Çocugunuz kreşe bırakabilirsiniz onu da mı eşiniz izin vermiyor? buradakiler size ucretsiz iş ve bir senelik ev teklif etmiş.. Bir aylık maaşını güzelce bölüp çocuguna bakıcı tutabilirdin ama maalesef cesaretsizlere bahane bulmak kolay tabi. Neyse Allah yardımcınız olsun boşanmayacaksiniz biliyoruz. Böyle yaşamaya alışın o zamanTek başıma yolumu cizmeme ailem ve eşim müsade etmez evet. Psikolog desteği alıyorum evet teşekkür ederim anlayışınız icjn..
Kolay değil. Kolay yoldan hayatını kurtarmak istiyorsan öyle bir yol yok.Eşi kovup kendin çalışmak bu kadar kolaydı zaten tamam hanımefendi
Sadece ahlanıp vahlanıyorsun. Çözüm değil derdiniz. Derdinizle dertlenilsin istiyorsunuz ama insanları bu kadar üzmeye de hakkınız yok. Kusura bakmayın kimse sizin kötü evliliğiniz ve zor şartlarınız yüzünden yaşadığınız sıkıntıları paylaşıp dert sahibi olmak zorunda değil. çözümsüz açtığınız konular anlık rahatlama sağlıyor sizeÇok şey yazıp sildim, ne desem bilmiyorum. Ama haklısınız
Valla kocası bizden iyi tanımış. Adam demiş ya ne yaparsam be söylersem asla boşanmazsın sen diye. Adam bile farkında yani. Boşuna yormasın kimseyi.Sadece ahlanıp vahlanıyorsun. Çözüm değil derdiniz. Derdinizle dertlenilsin istiyorsunuz ama insanları bu kadar üzmeye de hakkınız yok. Kusura bakmayın kimse sizin kötü evliliğiniz ve zor şartlarınız yüzünden yaşadığınız sıkıntıları paylaşıp dert sahibi olmak zorunda değil. çözümsüz açtığınız konular anlık rahatlama sağlıyor size
Belki bana hala üzülen vardır onları da maniple edeyim derdinde konu sahibi. Kişi kurtulmak istemediği sürece biz ne yapsak boşValla kocası bizden iyi tanımış. Adam demiş ya ne yaparsam be söylersem asla boşanmazsın sen diye. Adam bile farkında yani. Boşuna yormasın kimseyi.
Tam da öyle yaptın .En son üstüne basa basa satış isine evet demiştim. Mesajları okuduysan bunuda gormussundur. Hayır şu an siz diyorsunuz ki bizi hatalı gösteriyorsun ama asil siz beni burda her yardımı elinin tersiyle itmiş eşine katlanmak isteyen biri konumuna düşünüyor sunuz.
Diyecek kelime bulamıyorum. Bana karşı yapılan önyargıları bi yere kadar anlarım. Fakat evet dediğim birşeyin inkâr edilmesi. Gerçekten söyleyeceğim söz kalmadı.Tam da öyle yaptın .
Evet tam da bunu yaptın. İnsanların iyi niyetini sömürdün sonuna kadar. Hala daha insanlara vicdan yaptırmaya çalışıyorsun.En son üstüne basa basa satış isine evet demiştim. Mesajları okuduysan bunuda gormussundur. Hayır şu an siz diyorsunuz ki bizi hatalı gösteriyorsun ama asil siz beni burda her yardımı elinin tersiyle itmiş eşine katlanmak isteyen biri konumuna düşünüyor sunuz.
Ben şu açtığım konuda esimden felan bahsetmekbistemedim. Çünkü gelecek yanıtları biliyordum. Sadece ruh halimi anlatmak istedim. Yani anlamış değilim daha önce linçlenen biri bir başka bi konuda olsa dahi derdini anlatamaz mi? Konu bambaşka olduğu hâldeEvet tam da bunu yaptın. İnsanların iyi niyetini sömürdün sonuna kadar. Hala daha insanlara vicdan yaptırmaya çalışıyorsun.
İçeriğin ayrıntısına girilirse kimse size hak vermez. Bence bu konuda artık susun
isteksizlik farklı, tiksinmek çok farklı şeyler.eee sonradan mı oldu bu tiksinme ?İyi geceler hanımlar, aslında şu an çok uykum var fakat ben her gece olduğu gibi uyumak istemiyorum, neden diye soracak olursanız, çünkü; gündüzleri sevemiyorum, ve hiçbir zaman mutlu olamıyorum. Hep sanki birşeyler eksik, hep bı telas var kendi evimde akşama kadar oğlumla ilgileniyorum ve evi topluyorum vs. Annemlere gelince iş felan var evet ev çok gürültülü çünkü küçük 2 yeğenim var oğlumla birleşince biraz fazla kalabalık ve dağınıklık oluyor. Ama sorun bunlarda değil ki ben böyle değilken bile hep içimde birşeyler eksik geceleri gündüz olsun istemiyorum mesela, bu yüzden de bazen çok asıri uykum varken bile bazen uyumamamayi seçiyorum. Eşimle aramız sıkıntılı yani o bana yaklaşırken bile çok afedersiniz ama tiksiniyorum. Fakat bunlari anlatmayacağım çünkü hiçbir yere varamayacagimi biliyorum, ve konu bu değil. Kendimi tam olarak ifade edemiyorum ama sorun şu sanırım " ben neden mutlu değilim, ben neden hep eksiğimm?" Dalıyorum hep, sürekli hüzünlü bı ruh halim var. Karakter olarak böyle biri olmadığım halde davranislarim çoğunlukla elimde olmadan böyle. Normalde deli dolu pozitif biriydim ben. Herkes mi böyle acaba diyorum bazen. Yani hayatı çok seviyorum, ama hayattan tay alamıyorum, istediğim hayatı yaşamıyorum evet, ama çevremde istediği hayatı yaşadığı halde benim gibi olmayan , mutlu olan bir sürü insan var.
Bunu nasıl bilmezden geliyorsun. Bu kadar çiğ olamaz insanBir senelik kira mi nerden çıkardınız bunu
Konu bambaşka falan değil. Çözümsüz konular açıp ağlaycağınıza S sassyassyy dediği gibi başka topikte takılınBen şu açtığım konuda esimden felan bahsetmekbistemedim. Çünkü gelecek yanıtları biliyordum. Sadece ruh halimi anlatmak istedim. Yani anlamış değilim daha önce linçlenen biri bir başka bi konuda olsa dahi derdini anlatamaz mi? Konu bambaşka olduğu hâlde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?