Neye ihtiyacım olduğunu bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah aşkına,o kadar tavsiye verildi size burada,hâlâ daha o iğrenç herife eşim diyorsunuz.Benim için artık inandırıcılığınızı tamamen yitirdiniz burada.
Baska nasil o kişi olduğunu anlatabilim karsidakine

Kesinlikle katiliyorum. Benim iki kucuk cocugum var. Biri 1 digeri 3 yasinda. Aksami nasil ediyorum, gun nasil bitiyor anlamiyorum. Resmen perisan oluyorum. Ama suan calisamadigim icin ve calismayi cok sevdigim icin bir ins. hesabi actim ve mumdur, sunum tabagi vs seyler yapiyorum. Vaktim oldugundan mi asla... ama kahve icecegim oturacagim 1 2 saatte bile biseyler ureteyim diye yapiyorum. Ha verim alabildim mi o ayri :) ama hala ugrasiyorum iste.

Yani yapmak isteyince illaki zaman bulunuyor. Ve bu sahane bir teklifmis. Cok haklisiniz. Cok sasirdim

Üyelik iptali yapın da siz de kurtulun biz de ya. Ne desek hayır ne desek yapamam. Yardım eden kadınları bile kabul etmeyip beğenmemeler falan. Bizim size başka verecek tavsiyemiz ya da moralimiz falan yok artık. Bunu bir anlayın. Üyeliği iptal edip başka forum bulun kendinize böyle sadece ah vah edip boş boş oturabileceğiniz.

Gece uyumadığınızda sabah olmayacak mı sanıyorsunuz ?

Eşi kovup kendin çalışmak bu kadar kolaydı zaten tamam hanımefendi
Yapan nasıl yapıyor? Gündeliğe gidiyorlar, bulaşık yıkıyorlar, başkasının çocuğuna bakıyorlar. Ülkede herkes eğitimli, nitelikli işçi değil. Bizim burda fırın var. Sıcağın alnında tişörtleri ter içinde kalıp, çalışan kadınlar var.
Önceki konunuzu hatırlamıyorum ama insanlar size çok tepkili. Sürekli şikayet ve çaresizlik halindesiniz. Kimsenin bir başkasının derdini çekmeye sabrı yok. Herkesin hayatı kendince zor. Sizi döven, önceki sayfalarda tecavüz eden yazmışlar(?), ablanızı taciz eden bir adamla evli kalmak sizin tercihiniz. Ama bunları ifşa edip, sonrada sus pus kenara çekilirseniz tepki alırsınız haliyle. Bu forumda yeterince destek görmüşsünüz ama bu vakitten sonra sızlanmaya son vermeniz lazım.

Son düzenleme:
Tek başıma yolumu cizmeme ailem ve eşim müsade etmez evet. Psikolog desteği alıyorum evet teşekkür ederim anlayışınız icjn..
Abi ne izni Allah aşkına ya? Eski konunuzu zerre bilmiyorum lakin ortada eşiniz ile büyük yaş farkı ve eşiniz kötü bir şey yaptı diye yorumladım eski konuzua bakıp yorumlarınlza sinirlenmek istemiyorum açıkçası. Bakın empati yapıcam. Eşime kaçtım saflık yaptım sonra eşim kötü çıktı ve en önemlisi izin vermiyor?? Bu ne demek ya siz onun çocugu musunuz izin vermiyor falan. Aileniz de sanırım size sahip çıkmlyor ve hala siz bu ailenin iznini onayını mı bekliyorsunuz? ne hakla ya bana annem abim diyecekki boşanma sana biz bakamayız ee ozaman bakamazsan bakma ben kendi başımln çaresine bakarım diyip hepsini hayatımdan çıkarırım daha ne düşünürler tek yaşamama vs daha karışamazlar ki karışmak isterlerse zaten sahip çıkarlardı. Hepsi palavra. Siz çok korkaksınız gerçekten. Hamileyim 3 kere kaybettim bebegimi. Inşallah bu sefer elim boş kalmaz diyorum bu halimle bile iş arıyorum hamile hamile iş. arıyorum çünkü niye çalışmayı seviyorum. Sizin çalışma isteğinizin olduğunu düşünmüyorum. Çok tembelsiniz alışmışsınız eş parası yemege ne derse desin sonuçta eve ekmek getiriyor vs. Çocugunuz kreşe bırakabilirsiniz onu da mı eşiniz izin vermiyor? buradakiler size ucretsiz iş ve bir senelik ev teklif etmiş.. Bir aylık maaşını güzelce bölüp çocuguna bakıcı tutabilirdin ama maalesef cesaretsizlere bahane bulmak kolay tabi. Neyse Allah yardımcınız olsun boşanmayacaksiniz biliyoruz. Böyle yaşamaya alışın o zaman

Eşi kovup kendin çalışmak bu kadar kolaydı zaten tamam hanımefendi
Kolay değil. Kolay yoldan hayatını kurtarmak istiyorsan öyle bir yol yok.
Kolay olmayacak.
Sana kolay olacak diyen yok.
Hatalar yapmışsın. Bedeli olacak. Bedeli de zor olacak.
Çalışmak iş hayatı zor. Dayak yemeden, bir ayıdan izin almadan yaşamak istiyorsan önce zora geleceksin. Zora gelmeyene ekmek yok.
Kim dedi sana kolay olacak diye
Zor olacak ama kendin Özgür yaşayacaksın.
Bir bedel seçmen gerekiyor.
Ya dayak tecavüz o adama katlanacak ekmeğini yiyeceksin.
Ya ekmeğini zordan terinle sen kazanacaksın Özgür olacaksın.
Seçimini yapman lazım.
Mucize bir yol yok.
Önünde nu iki seçenek var

Çok şey yazıp sildim, ne desem bilmiyorum. Ama haklısınız
Sadece ahlanıp vahlanıyorsun. Çözüm değil derdiniz. Derdinizle dertlenilsin istiyorsunuz ama insanları bu kadar üzmeye de hakkınız yok. Kusura bakmayın kimse sizin kötü evliliğiniz ve zor şartlarınız yüzünden yaşadığınız sıkıntıları paylaşıp dert sahibi olmak zorunda değil. çözümsüz açtığınız konular anlık rahatlama sağlıyor size

Valla kocası bizden iyi tanımış. Adam demiş ya ne yaparsam be söylersem asla boşanmazsın sen diye. Adam bile farkında yani. Boşuna yormasın kimseyi.

Valla kocası bizden iyi tanımış. Adam demiş ya ne yaparsam be söylersem asla boşanmazsın sen diye. Adam bile farkında yani. Boşuna yormasın kimseyi.
Belki bana hala üzülen vardır onları da maniple edeyim derdinde konu sahibi. Kişi kurtulmak istemediği sürece biz ne yapsak boş

Siz buraya bir kaç konu daha açarsınız bu tarz
Sorun aynı kelime cümle farklı
Ve bu sefer çok daha sert tepkiler görürsünüz
Bazi yorumlara baktım bir önce ki konuda size yardımcı olmak isteyenlere laf sokup terslemisiniz
Haftada bir iki konu açıyorsunuz acın siz bilirsiniz
Ama konuya yorum yapan kişiler olarak bir adım attiniginizi görmek istiyoruz
Her konu da ahlar vahlarla olmuyor
Ben ne yapıyım diyorsunuz şunu yap diyene illaki bir olumsuz açıklamanız var

Evliliğiniz zor sorunlu ya bu sorundan kurtulucaksimiz büyük bir adım cesaretle
Yada yapamıyorsunuz kim ne derse halen devam ediyorsanız da artık kabulleneceksiniz

Çözüm sunanların kapılarını kapatiyorsunuz
Ve artık ne yazılsa olmuyor yaz yaz nereye kadar
Olduğunuz yerde duruyorsunuz
Adim atmak yerine cesarette veriliyor herşey deniyor siz yine aynısınız
Dediğim gibi bu tarz bir konu acın daha sert yorumlar alıcaksınız çünkü yazacak bir şey kalmadı ...

Tam da öyle yaptın .

Bak yazmayayım yazmayayım dedim insanı çileden çıkartıyorsun.
Senin Amacın boşanmak falan değil önce bunu kabul et.
Sana zibilyon tane öneri sunduk.
Hangisini kabul ettin ?
Herşeye bahane buldun.
Günlerce senin için uğraştık.
Kalkmış şimdi neler yazıyorsun.

Konunun basına “Bu bir iç dökmedir, çözüm istemiyorum “ yaz desen azından insanlar boşuna üzülüp sana çözüm üretmeye çalışıp vakit harcamasınlar.

Son düzenleme:
Evet tam da bunu yaptın. İnsanların iyi niyetini sömürdün sonuna kadar. Hala daha insanlara vicdan yaptırmaya çalışıyorsun.
İçeriğin ayrıntısına girilirse kimse size hak vermez. Bence bu konuda artık susun

Ben şu açtığım konuda esimden felan bahsetmekbistemedim. Çünkü gelecek yanıtları biliyordum. Sadece ruh halimi anlatmak istedim. Yani anlamış değilim daha önce linçlenen biri bir başka bi konuda olsa dahi derdini anlatamaz mi? Konu bambaşka olduğu hâlde

isteksizlik farklı, tiksinmek çok farklı şeyler.eee sonradan mı oldu bu tiksinme ?

Konu bambaşka falan değil. Çözümsüz konular açıp ağlaycağınıza S sassyassyy dediği gibi başka topikte takılın

Psikolojik bir desteğe ihtiyacınız var. Emin olun profesyonel destek sizi bu olumsuz ruh halinden kurtarır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…