2 kişi daha var benimle konuşmaya çalışan işte telefonun Alıyım gezelim
Ne alakası var sevgilim bizim çevremizde değil boynuma tasma mi takiyimSevgilin varken bu kadar erkek nasıl sana yanasma cüretini bulabiliyor ?
Arkadasın senden uzak durmakta haklı
İnsan ilişkilerinde benden kötüsü yokSenin sevgilin var ve sana görüşme teklif edenlere ne diyeceğini Xe söylüyorsun. Ne gerek var?
Sevgilim var kusura bakma de geç.
Çok fazla arkadaşlık talebi geliyorsa sosyal medyana sevgilin olduğunu yansıt.
Kız uzun ilişkiden çıkmış ve sürekli ay şu bana yazdı bu bana gezelim dedi kankaaaaağ tarzı söylemler duymak istemiyordur.
Senin de egon okşanmış olmalı ki bunları anlatmaya gerek duymuşsun ona.
Nasıl bir ortamınız var ? okul mu bu olayların yaşandığı yer ? Nasıl bukadar hızlısınız anlayamadım. Neyse
Ama yakın arkadaşım olduğu için her ortamda benimleAhahahha okul değil iş yerinde
Sosyal medya kullanmıyorum malesefSenin sevgilin var ve sana görüşme teklif edenlere ne diyeceğini Xe söylüyorsun. Ne gerek var?
Sevgilim var kusura bakma de geç.
Çok fazla arkadaşlık talebi geliyorsa sosyal medyana sevgilin olduğunu yansıt.
Kız uzun ilişkiden çıkmış ve sürekli ay şu bana yazdı bu bana gezelim dedi kankaaaaağ tarzı söylemler duymak istemiyordur.
Senin de egon okşanmış olmalı ki bunları anlatmaya gerek duymuşsun ona.
Çok mu flörtözsün?Sosyal medya kullanmıyorum malesef
Foto degismis,güzelmiş sinsicimm :)Çok mu flörtözsün?
Erkeklerle mesafe anlayışın nasıl?
İşyeri çok mu büyük de bunca erkek gezelim edelim diyor?
Normal bir insan bu durumlarda ortalık yerde sevgilisinden bahseder ne bileyim yüzük takar ya da masasına sevgilisiyle fotosunu koyar ki böyle şeyler önlensin diye. Senin böyle bir çaban var mı?
Mersi şekerim:)Foto degismis,güzelmiş sinsicimm :)
Mersi şekerim:)
Ulaşamadığım ciğere mundar dedim hahahSindyy senin o karizmatik kaslı adama ne oldu kıııızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?