Neymis bebegim i kaynanamda birakacakmisim

Karadenizliyasmin

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
185
55
18
30
Kaynana diyor ki bizde kalacak çocuk yatiliya öyle diyor çocuk dede yi ni neyi bilsin bırakın diyor yatsın bizde arada falan hiç çocuğumu yatiliya bir yere bırakamam kusura bakmasın haksizmiyim

Kaynana diyor ki bizde kalacak çocuk yatiliya öyle diyor çocuk dede yi ni neyi bilsin bırakın diyor yatsın bizde arada falan hiç çocuğumu yatiliya bir yere bırakamam kusura bakmasın haksizmiyim

He he deyin geçin

Tabi kalacak anne, az daha büyüsün deyin

O kalacak dedikçe, evet anne az daha büyüsün diyeceksiniz

Oldu canım, başka bi isteğin var mıydı diyeydin. Önce anayı babayı bilsin, sonra cet atayı öğrenir zaten. Belki bir iki saatliğine olabilir, ancak yatılıya vermezdim ben. Kim olursa. Önce anne babanın aile terbiyesi eğitimi gerekli..

Şu an 2 çocukla halıda yuvarlanan bir anne olarak diyorum ki “ la benim çocuklardan birini niye bir Allah kulu bırak yatılıyı 2 saat almıyor da az nefes alayım?”:KK53:

Geyik bir yana sanırım ilk bebeğiniz. Başlarda insan fazla hassas oluyor , zaman geçip bebek sayısı da artınca başka boyuta geçiyorsunuz :KK53:

Canınızı sıkmayın, o işler öyle kolay olmuyor.
Zorla da alamayacaklarına göre gülün geçin.
Çok zıt gitmeyin ki ileride nefes alacak anlarda yardımlarını isteyebilin.

Çocuk kendini bilecek yaştadır. Kalmak ister buna tamam ama bebek diyorsunuz
Lüzumsuzluk cok istiyorsa bi tane daha doğursun.

Bahsedilen çocuk kaç yaşında? Tahmin edeyim daha konuşmuyordur bile.

Yaşlılar heves eder ilk zamanlar, üstlerine gitmeyin, he deyip geçin.

İleride zaten siz isteyeceksiniz, birkaç gün gitse de eşimle başbaşa bir gece geçirsek diye :halay:

Bu bebek henüz doğmamış olan ve kv.ye bırakırsam camı açık bırakıyorlar, camdan düşer diye endişe ettiğiniz bebek mi?
Kusura bakmayın belki hamilelikten hormonlardan olabilir endişeleriniz ama ailece normal değilsiniz.
Daha doğmamış çocuğun nerede kalacağı tartışması yapılıyor.
Sosyal hizmetler bu aileye el atmalı
Çocuk daha doğmadan bu tartışmalar yapılıyorsa doğduğunda neler yaşanır acsba

Deseydin senin yavrun sende kalsın benim yavrum bende.
Hayırdır ya millete anlamıyorum ki.

Bebek degilse yani cocukluga gecmisse emmeyi birakmissa 2 3 yaslarindaysa kalabilir bir gece falan ne var bunda benim oglum buyusun ben birakicam tabiki onlari biliyor ama kalacak kadar yakin olmalarini bende istiyorum her iki tarafla. Biz böyle buyuduk yani nevarki bunda

Sizi hatırladım daha doğmayan bebeğiniz için kaynanam bakacak 3.katta oturuyor ya bebek camdan düşerse diyordunuz. Bu kadar evham iyi değil, hasta eder sizi. Çocuğuna bağlı olmak güzel ama bağımlı olmak iyi değil. Biraz salın daha bekleyin önce bi bebek doğsun büyüsün kalma yaşına gelsin o zaman düşünürsünüz. Şimdi he diyip geçmek çok mu zor? İleride o kadar yorulacaksınız ki aman biri biraz baksa diye dua edeceksiniz. Tabi ki çocuk sürekli olmamak şartı ile kalabilir yabancı değil sonuçta babaannesinin evi

Back
X