neyse halin çıksın falin

bir keren doğayı hayvanları çok seviyorsun merhametlisin.sabırla beklemyi biliyorsun içinde sevgini yeşerttiğin biri var ama o kişi sana gelmek istesede senden uzak duruyor sanki engelleyen bişiler var .başınızdan bir evlilikmi geçti yada yakın zamanda buna benzer bi durumlar oluyor gibi ama iki taraf tarafından çekiştiriliyorunuz.kaçıp gitmekistiyorsunuz ama engebeleriniz çok
içinizde yatan çok güz<el bir hayaliniz var var ama içinizde kalmış sanki güz yüzüne çıkartamıyorsunuz o gidiceğiniz yola göre durumları ayarlamışınız çok temiz çok güzel bir dilek bu ya bayıldım:40:
üzeri,nize taşıyamayacağınız yükler binmiş
birde sende sankim sıpsevdi olma durumları görüyorum.bir kararsızlık sürekli ordan oraya gitme
çok minareli bir camiye gidipayrı ayrı dilekelrin olmuş.aslında o dilekelrin yolu açık ama sen girmeyi bilmiyor gibisin
tabakta gördüğüm tek şey ne biliyormusun sana birinin kem gözleri var nazara karşı bol bol dua oku canım

tatlım ben evliyim zaten 2 buçuk aylık :)
öğretmenim tayin sorunum var eşimden ötürü o yanıma gelsin istiyorum ama o istemiyor falan karışık durumlar yani :)

küçük dileğin demiştim ya onda bir sorun var ama küçük bi nokta takma onu sen mecbur gelecek:dama ben öbür dileğinin olucana eminim baya büyüktü yanibir zafer kaanmış edasıyla dikmiş bayrağı oraya:D:72:

bir keren doğayı hayvanları çok seviyorsun merhametlisin.sabırla beklemyi biliyorsun içinde sevgini yeşerttiğin biri var ama o kişi sana gelmek istesede senden uzak duruyor sanki engelleyen bişiler var .başınızdan bir evlilikmi geçti yada yakın zamanda buna benzer bi durumlar oluyor gibi ama iki taraf tarafından çekiştiriliyorunuz.kaçıp gitmekistiyorsunuz ama engebeleriniz çok
içinizde yatan çok güz<el bir hayaliniz var var ama içinizde kalmış sanki güz yüzüne çıkartamıyorsunuz o gidiceğiniz yola göre durumları ayarlamışınız çok temiz çok güzel bir dilek bu ya bayıldım:40:
üzeri,nize taşıyamayacağınız yükler binmiş
birde sende sankim sıpsevdi olma durumları görüyorum.bir kararsızlık sürekli ordan oraya gitme
çok minareli bir camiye gidipayrı ayrı dilekelrin olmuş.aslında o dilekelrin yolu açık ama sen girmeyi bilmiyor gibisin
tabakta gördüğüm tek şey ne biliyormusun sana birinin kem gözleri var nazara karşı bol bol dua oku canım

Sabırla askerimi bekledim canım :) Şükür yarın bitiyor askerlik.Yanıma çok gelmek istedi ama engelimiz askerlikti..Şükür bitirdik..
Başımdan bir evlilik geçmedi ama çok yakında olacak.. 2 taraftan çekiştirilmiyoruz aslında neden böyle görünmüş anlamadım :26:
Kaçıp gitmek istiyorum şöyle istiyorum sevdiğimle biraz uzak olmak istiyoruz kalabalıktan..
İçimde yatan dileğim evlenmek :) Gayet gün yüzünde :9: Sanırım uzaga evleneceğim için içim buruk olabilir..
Allah allah üzerimde tasıyamayacagım yükte yok :/
Hayır şıpsevdi değilim,, birlikteliğim bile 7.yılında :):nazar::nazar::nazar:
Camiye uzun zamandır gitmedim dilek dilemedim yani :26:

Geneli pek tutmadı canım ama son satırında tuhaf oldum bana ne zaman bakılsa aynı yorum gelior ..
Nazar var sevdiğimle eminim çekemeyen var bizi.. Uzun yıllar oldugu için, birde çok imrenilen bi çiftiz :nazar::nazar: Herkesin dilinde diyebilirim bu rahatsız edici, okuyorum canım bol bol.
Allahından bulsunlar inşallah..:nazar::nazar:
Rabbim esirgesin kem gözlerden ..

Teşekkürler ..
Ayrıca hayvanları severim , öyle derneklere üye olacak kadar sevgim yok :9:Ya da hayvan hakları..Pez haz etmem birazda :9:

Son düzenleme:
Öncelikle çok teşekkür ederim. Evet fincanlar farklı, yüklerken karıştı. Peşpeşe içsen de demekki farklı çıkıyor. Benim adağım yok. Daha doğrusu istediğim şeyler olmadığı için yapılacak bir adağım olamaz:( Agresif değilim de sinirlerim gergin, bozuk... Çok şey yapmak istiyorum ama maddiyat ve şartlar müsade etmiyorlar. Umarım bu kötülük düşünen kişi en yakın arkadaşım değildir. Esmer 55 kg., 1.55 cm. boyunda. Özellikleri uyuyor mu? Çok istediğim dileği eşimin beni arayıp ''ben senden vazgeçemem ve seninle ömürboyu herşeye varım'' gibi bir laf edip evliliğimizi sürdürmek istemesi. Bugün eşimle tanışma yıldönümüm. Arayacağını sanmıyorum. 24'ü de doğum günü. Umarım o zaman kadar olur.

Bu arada benim falım biraz kısa olmadı mı ya?( Yeni fincan istersen itinayla hemen yüklenir. Tabi diğer arkadaşlara baktıktan sonra. Bu ara bol bol kahve içiyorum da)

Cankiz77 benim açıklamama yorum yapmadın. Meraklandırma beni ne olur?

Sabırla askerimi bekledim canım :) Şükür yarın bitiyor askerlik.Yanıma çok gelmek istedi ama engelimiz askerlikti..Şükür bitirdik..
Başımdan bir evlilik geçmedi ama çok yakında olacak.. 2 taraftan çekiştirilmiyoruz aslında neden böyle görünmüş anlamadım :26:
Kaçıp gitmek istiyorum şöyle istiyorum sevdiğimle biraz uzak olmak istiyoruz kalabalıktan..
İçimde yatan dileğim evlenmek :) Gayet gün yüzünde :9: Sanırım uzaga evleneceğim için içim buruk olabilir..
Allah allah üzerimde tasıyamayacagım yükte yok :/
Hayır şıpsevdi değilim,, birlikteliğim bile 7.yılında :):nazar::nazar::nazar:
Camiye uzun zamandır gitmedim dilek dilemedim yani :26:

Geneli pek tutmadı canım ama son satırında tuhaf oldum bana ne zaman bakılsa aynı yorum gelior ..
Nazar var sevdiğimle eminim çekemeyen var bizi.. Uzun yıllar oldugu için, birde çok imrenilen bi çiftiz :nazar::nazar: Herkesin dilinde diyebilirim bu rahatsız edici, okuyorum canım bol bol.
Allahından bulsunlar inşallah..:nazar::nazar:
Rabbim esirgesin kem gözlerden ..

Teşekkürler ..
Ayrıca hayvanları severim , öyle derneklere üye olacak kadar sevgim yok :9:Ya da hayvan hakları..Pez haz etmem birazda :9:

bir cami olayı kesin olucak çok minareli onu gördüğüme çok eminim üzerinde kabarık elbise gibi biş vardı yanındada biri vardı

bir cami olayı kesin olucak çok minareli onu gördüğüme çok eminim üzerinde kabarık elbise gibi biş vardı yanındada biri vardı

Camiye gider dua ederim herhalde :44:
Bilemedim ki canım elbiseyi şöyle nitelendirdim nişanlığım yanımdakide nişanlım :15:

Son düzenleme:
Neyse hayırlara gitsin gözlerine saglık.
İyi geceler.

CAMİİ: İç huzura ulaşmak. Çevrenizdeki düşmanlarınıza karşı kesinlikle üstün geleceksiniz.

İnşallah :16:

Benimkini atlamışsınız. :/ Üzüldüm.

canınızı çok yakan birşey olmuş iki kişinin arasında kalmışınız.canınızın bi parçasını almışlar sanki.zayıf uzun boylu biri size karşı can yakıcı bir durum yapmış
baiınız bu aralar çok ağrıyormu
bir isteğiniz olmuş ama arkanızdaki yılan engellemiş.ayy varya hani fala bakarsında içinbi tuhaf olurya bende aynen öle oldum
erkek hafif göbekli biriyle ayrı düşmüşsünüz birbirinize uzaktan uzağa bakıyorsunuz aslında aranızda ki yollar temiz isteseniz bir adıma tabilrisiniz ama beklemeyi seçmişsiniz aynı karşı tarafta öyle yalnız karşı taraf bir hata yapmış gibi başı önde mahçup edasıyla.
elini kalbine almış gelen zayıf birisi var ama sen nedense diğerini tercih ediyorsun
iki ayrı dileğin olmuş birinde yoluna engebeler çıkacak ama oda olacak.ama bu tutuğun ik idileğin birbirinden çok farklı.güzel haberler alıcaksın bu konuda.
canım kısa yorumladığım için kusura bakma inanılmaz derecede uykum geldi umarım dilediğin bu güzel dilekelrin kısa zamanda gerçekleşir öpüyorum

canım ne sormuştuninan herşey karıştı fallara bakmaktan:d

Öncelikle çok teşekkür ederim. Evet fincanlar farklı, yüklerken karıştı. Peşpeşe içsen de demekki farklı çıkıyor. Benim adağım yok. Daha doğrusu istediğim şeyler olmadığı için yapılacak bir adağım olamaz:( Agresif değilim de sinirlerim gergin, bozuk... Çok şey yapmak istiyorum ama maddiyat ve şartlar müsade etmiyorlar. Umarım bu kötülük düşünen kişi en yakın arkadaşım değildir. Esmer 55 kg., 1.55 cm. boyunda. Özellikleri uyuyor mu? Çok istediğim dileği eşimin beni arayıp ''ben senden vazgeçemem ve seninle ömürboyu herşeye varım'' gibi bir laf edip evliliğimizi sürdürmek istemesi. Bugün eşimle tanışma yıldönümüm. Arayacağını sanmıyorum. 24'ü de doğum günü. Umarım o zamana kadar olur.

Buydu canım yorumum.

canınızı çok yakan birşey olmuş iki kişinin arasında kalmışınız.canınızın bi parçasını almışlar sanki.zayıf uzun boylu biri size karşı can yakıcı bir durum yapmış
baiınız bu aralar çok ağrıyormu
bir isteğiniz olmuş ama arkanızdaki yılan engellemiş.ayy varya hani fala bakarsında içinbi tuhaf olurya bende aynen öle oldum
erkek hafif göbekli biriyle ayrı düşmüşsünüz birbirinize uzaktan uzağa bakıyorsunuz aslında aranızda ki yollar temiz isteseniz bir adıma tabilrisiniz ama beklemeyi seçmişsiniz aynı karşı tarafta öyle yalnız karşı taraf bir hata yapmış gibi başı önde mahçup edasıyla.
elini kalbine almış gelen zayıf birisi var ama sen nedense diğerini tercih ediyorsun
iki ayrı dileğin olmuş birinde yoluna engebeler çıkacak ama oda olacak.ama bu tutuğun ik idileğin birbirinden çok farklı.güzel haberler alıcaksın bu konuda.
canım kısa yorumladığım için kusura bakma inanılmaz derecede uykum geldi umarım dilediğin bu güzel dilekelrin kısa zamanda gerçekleşir öpüyorum
Canımı yakan çok şey oluyor... Ama evet, gerçekten beni çok üzen bişey oldu. Evet, çok ağırlık var üzerimde ve başım ağrıyor sahiden. Hafif göbekli şahıs, hmmm.. :)) Eline kalbini almış zayıf biri...* benim gönlüm ondan yana kii :)) Hayatta çook çok istediğim iki şey vardı; biri oldu. Diğer için de zaman var, ve gerçekten zorluklar bekliyorum yolumda... Ama sonuc önemli, inşAllah dediğin gibi o da oluuur. :)
Canım çook teşekkür ederim, ağzına sağlık..* Öpüyorum ben de, iyi geceler :*

Öncelikle çok teşekkür ederim. Evet fincanlar farklı, yüklerken karıştı. Peşpeşe içsen de demekki farklı çıkıyor. Benim adağım yok. Daha doğrusu istediğim şeyler olmadığı için yapılacak bir adağım olamaz:( Agresif değilim de sinirlerim gergin, bozuk... Çok şey yapmak istiyorum ama maddiyat ve şartlar müsade etmiyorlar. Umarım bu kötülük düşünen kişi en yakın arkadaşım değildir. Esmer 55 kg., 1.55 cm. boyunda. Özellikleri uyuyor mu? Çok istediğim dileği eşimin beni arayıp ''ben senden vazgeçemem ve seninle ömürboyu herşeye varım'' gibi bir laf edip evliliğimizi sürdürmek istemesi. Bugün eşimle tanışma yıldönümüm. Arayacağını sanmıyorum. 24'ü de doğum günü. Umarım o zamana kadar olur.

Buydu canım yorumum.

155 55 kilo biraz fazla bende falda hafif kilolu demiştim.çok yakınındaysa bu kişi evet temkinli yaklaşmakta fayda var.falında karşı taraf için kararsız demiştim galiba ama inşallah tez zamanda kararını verip herşeyi yoluna koyarsınız

herkese iyi geceler yarın görüşmek dileğiyle bu arada kızlar aynı kişilere fal bakmıyorum ona göre:):46:

155 55 kilo biraz fazla bende falda hafif kilolu demiştim.çok yakınındaysa bu kişi evet temkinli yaklaşmakta fayda var.falında karşı taraf için kararsız demiştim galiba ama inşallah tez zamanda kararını verip herşeyi yoluna koyarsınız

Bu 3 gündeki haber evliliğimle ilgili değil anlaşılan. Neyse kısmet...

arada kalmak aklın karışmasımı??? karışmak az kalır çorba benım aklım
işle ilgili sıkıntılar ailevi sorunlar sevdıgım emek verdıgım adamın ve aılesının benı degersız hissettırmesı
kım acaba o bas ustunde kalp tutan nerde acaba o goremedıgım kısmetler???? okadar ihtiyacm varkı ıyı bırterk şeye sureklı dua edıyorum
""kımse o dogru adam gelsın alsın benı buralardan"""
agzınıza yuregınıze saglık cok tsk ederım.

buarada açıkogretım dershanesınde hocalık yapmıştım. çıkmıs soruları çozmenızı onerırım murat aöf yayınlarını öneririm birde kavram yayaınlarının nokta atış serisi cok cok cok iyi
yardımcı olabılecegım bırsey varsa seve seve yardım ederımAllah YARDIMCINIZ OLSUN basarılarrr

Back
X