- 8 Mayıs 2025
- 60
- 169
- 8
- 32
“Bu şekilde hayatına devam eden” derken? Çok sıkıntılı bilişleriniz var. Oksijen mi bu zar yoksa su mu? Onsuz neden hayata devam edilemesin. Tamam bazı insan umursamaz bazısı için önemlidir, buna katılıyoruz da sanki Allah korusun engelli kalmış gibi “hayatına devam ediyor” diyorsunuz, seçilen kelimeler kullanılan ifadeler çok önemlidir algımızı yansıtırlar. Algınız çok sorunlu. Ayrıca sevişip sürtününce hala bakire kalındığını düşünmeniz de hem karşıyı hem kendini kandırmakKızlar lütfen bana kızmayın bende kendime yeterince kızıyorum zaten beynimi susturamıyorum çözüm yolu bulamıyorum. Bu şekilde hayatına devam eden birsürü insan var neden yaptıgıma gelince zaten çok pişmanım bişey olmaz diye düşündüm sevgilimi dinleyip
Ağrının bilmem ne ilçesinin bilmem ne köyünde mi yaşıyorsunuz? Öyle şeyler mi kaldı?Bakireligimi yanlısıkla kaybettim surtunme yasarken sevgilim bastırmıştı 3 aydır kabullenemiyorum bu durumu lütfen kötü yorum yazmayın işimden bile oldum sürekli ağladıgım herşeyi unuttuğum için sürekli ağlıyorum adapte olamıyorum hiçbişeye herkesle aram bozuldu ailem arkadaşlarım sevgilim,, hep aklımda bu durum ayrılırsak ne olucak bu var 23 yasındayım oda 20 yasında artık insanlar bi derdim olduğunu anlıyor zaten 4 5 kişiye söyledim dayanamayıp pişmsn oldum duyulmasındanda çok korkuyorum dikimi de araştırdım pişmanlıkta ama felaket bişeymiş kızlar bunu nasıl yaptırıyo aklım almadı kötü sonuç alanda çok ben sadece normal yaşantıma dönmek istiyorum benzer süreçlerden geçen varmı yada tavsiyesi olan yorum yapsın sadece 3 aydır dediğim gibi kendimi bu duruma kitledim çözüm yolu bulamıyorum işimden bile oldum.
En güzel zamanlarını da böyle böyle heba ediyorlarKızlık zarı senin için bu kadar önemliyse zaten sürtüşmemen lazımdı. Sürtüşürken kıvılcım çıkaran sevgilinin senin hassasiyetini göz önüne alıp bastırmamalıydı. Öyle 2 bastırınca kan gelmez, baya bir aktivite içinde olmanız lazım. Hem ayranım dökülmesin hem keyifleneyim olmuyor. Belki biraz daha ağlarsan kendiliğinden doku oluşur.
Umarım şu tarz konular sürtüşerek "bakire" kalmaya çalışan genç bacılara ders oluyordur.
Siz 1890 yılından falan mı ışınlandınız? Bunlar nasıl bakış açıları?Bunu söylediğimde sanki insanlsr benden faydalanmaya calısıcakmıs gibi hissediyorum hep içimde bu var
‘Bu şekilde hayatına devam eden bir sürü insan var’Kızlar lütfen bana kızmayın bende kendime yeterince kızıyorum zaten beynimi susturamıyorum çözüm yolu bulamıyorum. Bu şekilde hayatına devam eden birsürü insan var neden yaptıgıma gelince zaten çok pişmanım bişey olmaz diye düşündüm sevgilimi dinleyip
Amaç başka erkeklerin kendi bedeni üzerinde tahakküm kurmasına boyun eğip kararları onlara bırakıp teslim olmak kendi hayatını hiçe saymak kendini meta olarak görüp değersizleştirmek keşke doğal seleksiyonla tükenip bitseler de tüm dünyadaki kadına şiddet kadın sünnetleri kadın cinayetleri de yok olsa artıkBen şu bekaret işini çözemiyorum ya. Birliktelik yaşamışsınız, penetrasyon yaşanmamış olsa bile bir cinsel münasebet yaşamışsınız. Neticede de artık cinsellik yaşamamış bir insan olmadığınız için zaten ‘bakire’ de sayılmayacaktınız. Kanamanız oldu veya olmadı sonuç değişmeyecekti. Gidip zar dikimi (?) bile yapsanız bakire olmayacaksınız.
He sizin amacınız; evlendiğiniz insana bakireyim deyip yalan söylemekse o başka konu.
Bunca kahrolmaya, araştırmaya gireceğinize; kendinden önce ne yaşadığınızı sorun edecek tiplerle ciddi düşünmezsiniz, bu da bir seçenek olabilir. Bir düşünün derim.
Bakireligimi yanlısıkla kaybettim surtunme yasarken sevgilim bastırmıştı 3 aydır kabullenemiyorum bu durumu lütfen kötü yorum yazmayın işimden bile oldum sürekli ağladıgım herşeyi unuttuğum için sürekli ağlıyorum adapte olamıyorum hiçbişeye herkesle aram bozuldu ailem arkadaşlarım sevgilim,, hep aklımda bu durum ayrılırsak ne olucak bu var 23 yasındayım oda 20 yasında artık insanlar bi derdim olduğunu anlıyor zaten 4 5 kişiye söyledim dayanamayıp pişmsn oldum duyulmasındanda çok korkuyorum dikimi de araştırdım pişmanlıkta ama felaket bişeymiş kızlar bunu nasıl yaptırıyo aklım almadı kötü sonuç alanda çok ben sadece normal yaşantıma dönmek istiyorum benzer süreçlerden geçen varmı yada tavsiyesi olan yorum yapsın sadece 3 aydır dediğim gibi kendimi bu duruma kitledim çözüm yolu bulamıyorum işimden bile oldum.
Altı üstü bir zar olmayanda var kanamayanda var.. 20 kadınla sevişmiş erkeğe bakire gelecem annesinin dırdırı kardeşinin laf sokmalarını cekeyim diye neden bu kadar acı?Algılarınız da bekaretini kaybetmiş sanırım. Herkes size diyor ki madem bu kadar önemli bir konuydu bekaret. NEDEN YAPTIN?
Bazı kadınların doğuştan olmuyor bazıları spor yaparken bile yırtılabiliyor hayır yani ne bu tantana mağara insanları bile daha modern kalıyor artıkAltı üstü bir zar olmayanda var kanamayanda var.. 20 kadınla sevişmiş erkeğe bakire gelecem annesinin dırdırı kardeşinin laf sokmalarını cekeyim diye neden bu kadar acı?
Bencede mevcut hukumet zaten destekliyor bu tip magara dusunceleri zorBazı kadınların doğuştan olmuyor bazıları spor yaparken bile yırtılabiliyor hayır yani ne bu tantana mağara insanları bile daha modern kalıyor artık
Bencede mevcut hukumet zaten destekliyor bu tip magara dusunceleri zor
O dediğiniz noktadan zaten çok uzak konu sahibi bence. Bekaretin ne kadar önemli ya da önemsiz oluşu onun kulvarında değil. Şu an kendince bir halt yemiş nasıl temizlerim kısmında. Israrla anlamıyor yazılanı, kendince bir dünyada işte. Ben onun yerinde olsam çift dikiş diktiririm. Gerdek gecesi elalem konuşsun ne iffetli kızmış maşallah diyeAltı üstü bir zar olmayanda var kanamayanda var.. 20 kadınla sevişmiş erkeğe bakire gelecem annesinin dırdırı kardeşinin laf sokmalarını cekeyim diye neden bu kadar acı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?