Nezaman düzelicem kızlık zarı

“Bu şekilde hayatına devam eden” derken? Çok sıkıntılı bilişleriniz var. Oksijen mi bu zar yoksa su mu? Onsuz neden hayata devam edilemesin. Tamam bazı insan umursamaz bazısı için önemlidir, buna katılıyoruz da sanki Allah korusun engelli kalmış gibi “hayatına devam ediyor” diyorsunuz, seçilen kelimeler kullanılan ifadeler çok önemlidir algımızı yansıtırlar. Algınız çok sorunlu. Ayrıca sevişip sürtününce hala bakire kalındığını düşünmeniz de hem karşıyı hem kendini kandırmak

Ağrının bilmem ne ilçesinin bilmem ne köyünde mi yaşıyorsunuz? Öyle şeyler mi kaldı?

En güzel zamanlarını da böyle böyle heba ediyorlar

Ben şu bekaret işini çözemiyorum ya. Birliktelik yaşamışsınız, penetrasyon yaşanmamış olsa bile bir cinsel münasebet yaşamışsınız. Neticede de artık cinsellik yaşamamış bir insan olmadığınız için zaten ‘bakire’ de sayılmayacaktınız. Kanamanız oldu veya olmadı sonuç değişmeyecekti. Gidip zar dikimi (?) bile yapsanız bakire olmayacaksınız.

He sizin amacınız; evlendiğiniz insana bakireyim deyip yalan söylemekse o başka konu.

Bunca kahrolmaya, araştırmaya gireceğinize; kendinden önce ne yaşadığınızı sorun edecek tiplerle ciddi düşünmezsiniz, bu da bir seçenek olabilir. Bir düşünün derim.

‘Bu şekilde hayatına devam eden bir sürü insan var’ Bir uzvu kaybetmiş gibi konuşmanız şok ediyor beni.

%1 riski olan bir olay veya iş var diyelim,sonucu %99 da iyi bitecek.Sen o %1 riski göze alarak hareket etmelisin,çünkü hayatını mahvedecek olan o birlik risk kısmıdır.Madem bekaret bu kadar önemli zaten seviştiğiniz an artık bakire değildiniz,bekaret kızlik bozulunca,giden birsey değil.Sürtününce de gidiyor,artık o giden neyse.
Hayat bitmedi,ayrıca.Bu kadar ölüp bitecekseniz,yapmayacaktınız.

Çok şakalar yapılır da bu konu hakkında.

Psikoloğa git. Tevbe et. Bir daha ruhunun kaldıramayacağı işlere bulaşma. Dünyanın sonu değil insanın başına her şey gelir.

Hymen bir organ değildir yanlışlıkla kolunuzu falan kaybetmediyseniz bu kadar dövünmenin bir anlamı yok.Amacı bebekler altına yaptığında mikropların girişini engelleyip enfeksiyonu önlemektir çocukluk çağından sonra da işlevini yitirir amacı kalmaz çıkın artık bu erkek hegomanyasından azıcık anatomi falan öğrenin içiniz ferah olsun istiyorsanız da artık daha da ferahlarsınız merak etmeyin ooh alttan püfür püfür dsdsdsh

Amaç başka erkeklerin kendi bedeni üzerinde tahakküm kurmasına boyun eğip kararları onlara bırakıp teslim olmak kendi hayatını hiçe saymak kendini meta olarak görüp değersizleştirmek keşke doğal seleksiyonla tükenip bitseler de tüm dünyadaki kadına şiddet kadın sünnetleri kadın cinayetleri de yok olsa artık

Bazen bütün acılar kadınlar üzerinden yaşatılıyor gibi geliyor bana tüm küfürlerin kadın bedeni üzerinden türetilmesi gibi. Erkek bakire kadın istiyor neden çünkü kendi yetersizliği anlaşılmasın kadın onu ilahlaştırsın ayağına kapansın ama kendi her şeyi yaşamalı dimi neden o erkek kısmısından. Keşke dünya olarak anaerkil bi düzene geçsek kadınların sözü geçse bedenleri ve hayatları üzerinde hak sahibi olsalar bu kadar eziyet görmeseler eminim dünyada bu kadar savaş da olmazdı şiddet te çünkü kadın doğurup içinde yaşattığı için insan canının kıymetini bilirdi gibi geliyor bana bunun için de kadınların daha bilinçli eğitimli ve akıllı olması gelecek kuşakları da öyle yetiştirmesi gerekiyor ama nerdeee hala omuzlar üstünde yükselmeye değil yerlerde paspas olmayı reva görüyorlar kendilerine neyse feminist damarım tuttu yine tüm bdvler üstüste binince şiştim Gidiyim de azıcık goygoy yapıyım dsdsfs

Kontrolsüz bir an yaşanmış sen o andan çıkamıyorsun ,
Çünkü hâlâ “geri alabilir miydim?” sorusunun içindesin.
Ama bazı şeyleri geri almak değil, anlamak gerekir ,
Değer verdiğin şey bekaret değil “kızlık zarı”
Suçluluk duygunun temeli
Bu kadar değer verdiğin bir şeyi tüketebilecek kadar birini yakınına almış olman.
Depresifliğinin sebebi bunu arayan seçenekleri elemiş olman
Kaygılarının temeli duyulacak olması.

Kalbin kadar hayatta kalmanı sağlayacak bir organ haline getiren bakış açın sana çok daha fazla zarar verecek
Nasılki bekaret fenomen olmayan toplumlarda kadınlar hiç umursamıyorsa Seninde
Yapman gereken şey kendini alıp başka bir yere koyman
Bu insanlara hâlâ bir şey açıklamak zorunda hissediyor olmaman gereken bir konu çünkü hayat senin hayatın

Algılarınız da bekaretini kaybetmiş sanırım. Herkes size diyor ki madem bu kadar önemli bir konuydu bekaret. NEDEN YAPTIN?
Altı üstü bir zar olmayanda var kanamayanda var.. 20 kadınla sevişmiş erkeğe bakire gelecem annesinin dırdırı kardeşinin laf sokmalarını cekeyim diye neden bu kadar acı?

Altı üstü bir zar olmayanda var kanamayanda var.. 20 kadınla sevişmiş erkeğe bakire gelecem annesinin dırdırı kardeşinin laf sokmalarını cekeyim diye neden bu kadar acı?
Bazı kadınların doğuştan olmuyor bazıları spor yaparken bile yırtılabiliyor hayır yani ne bu tantana mağara insanları bile daha modern kalıyor artık

O dediğiniz noktadan zaten çok uzak konu sahibi bence. Bekaretin ne kadar önemli ya da önemsiz oluşu onun kulvarında değil. Şu an kendince bir halt yemiş nasıl temizlerim kısmında. Israrla anlamıyor yazılanı, kendince bir dünyada işte. Ben onun yerinde olsam çift dikiş diktiririm. Gerdek gecesi elalem konuşsun ne iffetli kızmış maşallah diye

açma kimseye konusunu, anlatma. burda bile yargılayanlar çıkar. "sürtünen biri nasıl bakire olur!!!!" derler. halbuki konuşulması gereken şey neden "bakire" diye bir tanımın kadın bedeni üzerinden yapıldığıdır.
erkeklerin fantezileri üzerine kurulu bir toplumda yaşıyoruz. bu düzene karşıt duruş sergilediğini sanan kadınlar düzene odun taşıyorlar aslında. sonra ateşi söndürmeye çalışıyorlar. kendi içimizde çelişiyoruz.
kısacası ister sürtünürsün ister seks yaparsın. cidden unut gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…