Nezaman düzelicem kızlık zarı

Bakireligimi yanlısıkla kaybettim surtunme yasarken sevgilim bastırmıştı 3 aydır kabullenemiyorum bu durumu lütfen kötü yorum yazmayın işimden bile oldum sürekli ağladıgım herşeyi unuttuğum için sürekli ağlıyorum adapte olamıyorum hiçbişeye herkesle aram bozuldu ailem arkadaşlarım sevgilim,, hep aklımda bu durum ayrılırsak ne olucak bu var 23 yasındayım oda 20 yasında artık insanlar bi derdim olduğunu anlıyor zaten 4 5 kişiye söyledim dayanamayıp pişmsn oldum duyulmasındanda çok korkuyorum dikimi de araştırdım pişmanlıkta ama felaket bişeymiş kızlar bunu nasıl yaptırıyo aklım almadı kötü sonuç alanda çok ben sadece normal yaşantıma dönmek istiyorum benzer süreçlerden geçen varmı yada tavsiyesi olan yorum yapsın sadece 3 aydır dediğim gibi kendimi bu duruma kitledim çözüm yolu bulamıyorum işimden bile oldum.
23 yaşımı hatırladım.Erzurumda ikinci üniversitemi okuyordum.O soğuk şehirde ürkek bir kedi gibi yurttan okula okuldan yurda geçirdiğim yıllar geldi aklıma.Yurt odasında canım annem şimdi şu yemeği yapmış deyip ağlardım.Benim de öyle dertlerim vardı o zamanlar…

Artık olan olmuş. Üzülmenin bir anlamı yok. Ben ilk deneyimimde çok ağlamıştım. Çünkü benim de hesabımda planımda böyle birsey yoktu. Evlenmeden birlikte olmak istemiyordum kimseyle. .erkek arkadaism evlenmek istiyordu o zaman. Ama zamanla fikirlerim değişti. İnanın ki ahlakın, erdemli bir insan olmanın sarti bekaret değil.. namus bundaj ibaret değildir. Bu şekilde düşünen bir sürü insan var. Yaşadığınız çevre tutucu ki boule düşünüyorsunuz. Lutfen kendinizi rahat bırakın.. bu kadar yıpratmayin. Eğitim hayatınızı. Kültür ve sosyal yaşamınızı geliştirin.kendjnizi geliştirin sizi gerçekten seven kişi, bunu onemsemeyecektir. Benim sonradan da bir çok erkek arkadasim oldu.is ciddiye binince bunu anlatmam gerektiğini düşündüm. Ve evlilik kararı değişmedi. Başka nedenlerle ayrıldık.. tabi bunu önemseyen erkekler de var. Ama öyle biriyle de bej yapamam zaten .sizi kişiliğinizle sevmeli sevecek insan. Annenize yada başka bir arkadaşınıza anlatmayın.artik yolunuza bakin

bana nedense erkek gibi geldi konu sahibi bu muhabbetleri çok seviyorlar çünkü :) ama bu durumda olan insanların da düşüncelerini anlayabiliyorum. sonraki sevgilisine anlatsa o da bir şeyler yaşamak isteyecek onunla yaptın benimle neden yapmıyorsun geyikleri dönecek. olgun ve kendini yetiştirmiş insanlarla iletişim kurulursa bu ergen tavırlar olmaz tabii ki. bunun dışında "biraz bastırmak" dediğin şey için yeterli değil. bu noktadan da erkek olduğunu düşünüyorum yorumlarda detay isteyen vs. olursa konuyu uzatacaksın falan garip bir hobi

Yani her halta kafanız calısıyor da yapı olarak girişe uygun bir organın penetrasyon yapacagına mı kafanız calısmıyor anlamiyorum ne bekliyordunuz ki ? Vajinanıza yenicerilerin gelip penise hayır dur zar var kayamazsın demesini mi ? Ayrıca her bakirede kan gelmiyor vajinismus.tedavisi oldum o kadar dilatörle calıstım sonra esimle denedim ama ona ragmen 3 ya da 4.de kanamam oldu her seyi iki damla kana baglamayın diktirmek falan nedir yani bunlar keske bu isi yapan doktorlara kısıtlama gelse ne sahtekarlık

Mune Mune sen ne düşünüyorsun bu konuda, sence de 18 konu daha açarsa kızlık zarı tamir edilir mi :D
1000038382.webp

bana nedense erkek gibi geldi konu sahibi bu muhabbetleri çok seviyorlar çünkü :) ama bu durumda olan insanların da düşüncelerini anlayabiliyorum. sonraki sevgilisine anlatsa o da bir şeyler yaşamak isteyecek onunla yaptın benimle neden yapmıyorsun geyikleri dönecek. olgun ve kendini yetiştirmiş insanlarla iletişim kurulursa bu ergen tavırlar olmaz tabii ki. bunun dışında "biraz bastırmak" dediğin şey için yeterli değil. bu noktadan da erkek olduğunu düşünüyorum yorumlarda detay isteyen vs. olursa konuyu uzatacaksın falan garip bir hobi
Hayır gerçekten çok kaygılı olduğum için soruyorum fikirlerinizi tavsiyelerinizi istediğim için

Artık olan olmuş. Üzülmenin bir anlamı yok. Ben ilk deneyimimde çok ağlamıştım. Çünkü benim de hesabımda planımda böyle birsey yoktu. Evlenmeden birlikte olmak istemiyordum kimseyle. .erkek arkadaism evlenmek istiyordu o zaman. Ama zamanla fikirlerim değişti. İnanın ki ahlakın, erdemli bir insan olmanın sarti bekaret değil.. namus bundaj ibaret değildir. Bu şekilde düşünen bir sürü insan var. Yaşadığınız çevre tutucu ki boule düşünüyorsunuz. Lutfen kendinizi rahat bırakın.. bu kadar yıpratmayin. Eğitim hayatınızı. Kültür ve sosyal yaşamınızı geliştirin.kendjnizi geliştirin sizi gerçekten seven kişi, bunu onemsemeyecektir. Benim sonradan da bir çok erkek arkadasim oldu.is ciddiye binince bunu anlatmam gerektiğini düşündüm. Ve evlilik kararı değişmedi. Başka nedenlerle ayrıldık.. tabi bunu önemseyen erkekler de var. Ama öyle biriyle de bej yapamam zaten .sizi kişiliğinizle sevmeli sevecek insan. Annenize yada başka bir arkadaşınıza anlatmayın.artik yolunuza bakin
Malesef kabullenemiyorum ki

Malesef kabullenemiyorum ki
Yani bir süre sonra zaten kabullenmek zorunda kalacaksınız. Diktirme işine girmeyin. Kimse sizinle evlenmeyecek sanıyorsunuz herhalde. Kizlik zarindan ziyade kafa yormaniz gereken başka şeyler olduğunu düşünüyorum.mesela iş güç sahibi olmak?

Yani bir süre sonra zaten kabullenmek zorunda kalacaksınız. Diktirme işine girmeyin. Kimse sizinle evlenmeyecek sanıyorsunuz herhalde. Kizlik zarindan ziyade kafa yormaniz gereken başka şeyler olduğunu düşünüyorum.mesela iş güç sahibi olmak?
Tabiki de haklısın ama bu durumu güvenipte söylemek birilerine beni korkutuyor kullanabilir durumu diye ilişkiye zorlayabilir diye

Ben bukadar kolay yırtılabilecrhin
Yani her halta kafanız calısıyor da yapı olarak girişe uygun bir organın penetrasyon yapacagına mı kafanız calısmıyor anlamiyorum ne bekliyordunuz ki ? Vajinanıza yenicerilerin gelip penise hayır dur zar var kayamazsın demesini mi ? Ayrıca her bakirede kan gelmiyor vajinismus.tedavisi oldum o kadar dilatörle calıstım sonra esimle denedim ama ona ragmen 3 ya da 4.de kanamam oldu her seyi iki damla kana baglamayın diktirmek falan nedir yani bunlar keske bu isi yapan doktorlara kısıtlama gelse ne sahtekarl
Ben bukadar kolay yırtılabileceğini sanmıyordum malesef zaten çok deneyimim olmamıştı ona rağmen pişmanlık çok yüksek kaygı çok yüksek ama düzelmiyor ve tekrar kanama olurmu anlaşılırmı bilmiyorum bile

Ben bukadar kolay yırtılabilecrhin

Ben bukadar kolay yırtılabileceğini sanmıyordum malesef zaten çok deneyimim olmamıştı ona rağmen pişmanlık çok yüksek kaygı çok yüksek ama düzelmiyor ve tekrar kanama olurmu anlaşılırmı bilmiyorum bile
Yani üstüne gelmek istemiyorum ama kanama olmasaydı zaten yine o işi yapmış olmayacak miydin? Ve diyelim evlenene kadar hiç yapmadın, evlenince kesin kanayacak mi sanıyorsun sen? Anket yapsak surda yarısında kanama olmamıştır. Hayatına alacağın kişi bunu sormayacak biri olabilir, seni bir zar parçası için değil sen olduğun iicn seven biri olabilir mesela

En balta
Yani üstüne gelmek istemiyorum ama kanama olmasaydı zaten yine o işi yapmış olmayacak miydin? Ve diyelim evlenene kadar hiç yapmadın, evlenince kesin kanayacak mi sanıyorsun sen? Anket yapsak surda yarısında kanama olmamıştır. Hayatına alacağın kişi bunu sormayacak biri olabilir, seni bir zar parçası için değil sen olduğun iicn seven biri olabilir mesela
en başta kendime sonra ülkemizdeki bu tabuya çok kızgınım.. ilerisi hep belirsizlik ne olucagını bilemiyor insan ben yaşamayı düşünmüyorum tekrar buyuzden sorulmaz büyük ihtimalle ama ilk gecr sorun yasayabilirim belki

Daha genceciksiniz, 23 yaşındasınız, kimle nasıl tanışacağınız belli değilken kendinizi bu kadar mutsuz etmek neden, hayatınıza bakın, tüketmişsiniz kendinizi, çok küçüksünüz daha psikolojinizi mahvetmeyin, yapabileceğiniz bir şey yok, sağlığınız yerinde , tekrar iş arayın ve bu mevzuyu bu kadar yaşamayın yoksa genç yaşınızda daha kötü olacaksınız, kadın üzerindeki baskı asla bir erkekte olmaz, toplumun ataerkil bakışaçısı altında bir de kendinizi ezmeyin.

En balta

en başta kendime sonra ülkemizdeki bu tabuya çok kızgınım.. ilerisi hep belirsizlik ne olucagını bilemiyor insan ben yaşamayı düşünmüyorum tekrar buyuzden sorulmaz büyük ihtimalle ama ilk gecr sorun yasayabilirim belki
Ülkendeki tabuya kızgınsan o tabunun bir parçasıymış gibi davranmamalısın . Değer yargıların varsa bunları yapmamalısın , sonuçta sürtünme değil öpüşme de belki ailende problem oluşturacak konular .Her insan kendi değerini kendi belirler başkası her şeyi der . Hayatına bir sayfa aç ve nasıl yaşamayı hedefliyorsan öyle yaşa ve pişman olacağın şeyleri yapmaktanda kaçın .

G
Daha genceciksiniz, 23 yaşındasınız, kimle nasıl tanışacağınız belli değilken kendinizi bu kadar mutsuz etmek neden, hayatınıza bakın, tüketmişsiniz kendinizi, çok küçüksünüz daha psikolojinizi mahvetmeyin, yapabileceğiniz bir şey yok, sağlığınız yerinde , tekrar iş arayın ve bu mevzuyu bu kadar yaşamayın yoksa genç yaşınızda daha kötü olacaksınız, kadın üzerindeki baskı asla bir erkekte olmaz, toplumun ataerkil bakışaçısı altında bir de kendinizi ezmeyin.
Geleceğime çok kaygım var

En balta

Çok kafaya takıyorsun tamamen tabu işte kendin de farkındasın. Tabulari olmayan bir kadın olarak tabuları olmayan bir eş seçeceksin hepsi bu. Böyle şeyleri sorun edip kafana kakacak bağnaz insanlardan uzak duracaksın ve ilerde ne kadar gereksiz stres yapmışım diyeceksin

Çok kafaya takıyorsun tamamen tabu işte kendin de farkındasın. Tabulari olmayan bir kadın olarak tabuları olmayan bir eş seçeceksin hepsi bu. Böyle şeyleri sorun edip kafana kakacak bağnaz insanlardan uzak duracaksın ve ilerde ne kadar gereksiz stres yapmışım diyeceksin
Doğru söylüyorsun ama ben ilişki yaşamak istemiyorum zaten çok pişman oldum bellidir, benim korkum takmayacakmıs gibi davranıp yada hiç sorulmadığında ve ilk ilişkide anlaşılmasına karşın sorun yaşamam bak söylesem sanki bakıs acısı degisicek umursamıyor gibi davranıp kullanmaya calısıcak cok insan oldugunu düşünüyorum

umursamıyor gibi davranıp kullanmaya calısıcak
Erkek yıllarca yaşadığını yaşasın, deneyimi olmayan bir kadın geçmişte ilişkilerinin olması benim için sorun değil diyebiliyor. Toplumumuz o kadar ikiyüzlü ki olay kadına gelince dediğin gibi davrananlar var. Sen ne yapacaksın, bu konuları açan bunun hesabını yapan kişilerle birlikte olmak yerine hayatına iki bacak arasını dert etmeyecek doğru düzgün birini alacaksın. Zar muhabbeti yapan bir erkek, kadın bakire olsa bile sorun edecek bir şey bulabilir bunu unutma. Kendini saklayacağın değil bunların konusunu bile açmayan doğru düzgün birisiyle ol. Boşver dikimdir kanayacak mıdır sana bunları düşündüren biriyle neden olacaksın. Dediğim gibi bunların konusunu bile açmayan sorun etmeyen erkekler de çok var hani uçarı konuşmuyorum burada.

E nolmuş bende 23 yaşımdan beri bakire değilim şimdi 35 yaşındayım evleniyorum ne var ki adam bunu dert etmedi. Olan olmuş sende bunu dert etmeyecek adam bulacaksın gerci senın bu kafayla zor herkese söylemişsin şimdi sen naneyi yemedın mi o dedıkodu yayılır 1 yıla heryere. Sen kendi kendine kötülük yapmısın asıl niye anlatıyosun herkese.. neyse sen daha çok cahilsin belli napcaksın biliyomusun şimdi bu söyledıgın herkese dr a gittim bozulmamış regl olmuştum ertesi günü onun lekelenmesiymiş falan diceksin bide slk slk aglayıp surat asmayı bırak özüne dön. Dua ette adını cıkarmasınlar

Son düzenleme:
Doğru söylüyorsun ama ben ilişki yaşamak istemiyorum zaten çok pişman oldum bellidir, benim korkum takmayacakmıs gibi davranıp yada hiç sorulmadığında ve ilk ilişkide anlaşılmasına karşın sorun yaşamam bak söylesem sanki bakıs acısı degisicek umursamıyor gibi davranıp kullanmaya calısıcak cok insan oldugunu düşünüyorum
Ya söyleme sen de. Sormayacak birini bul diyorum. Kalkıp da sormaya kalkarsa seni ilgilendirmez ben sana sordum mu dersin ısrar ederse ayrılırsın. Bakire olsan ve doğal yolla kan gelmese ne olacakti. Kafada bitiyo her şey. At kafandan normal hayatına devam et. Bir daha yapmazsın olur biter

Back
X