• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nezaman düzelicem kızlık zarı

Berelenmesi farklı yırtılması farklı kan geldi diye kafanıza göre yırtıldı sanıp ilişkiye girdiniz yada girmeye devam ettiyseniz o farklı bir doktora gidin niye gidip iyice aslını anlamıyorsunuz.

Zedelenme olmuştur parmak girse bile bence tam bozulmaz
Off bilmiyorum ya kafam o kadar karışık ki o kadar rahat değilim ki sınavıma çalışmam lazım bunları düşünmemem lazım kafama taktığım şeye bak bir daha da böyle işlere kalkışmam kendimi suçluyorum hiç yapmasaydım diye 😭

Berelenmesi farklı yırtılması farklı kan geldi diye kafanıza göre yırtıldı sanıp ilişkiye girdiniz yada girmeye devam ettiyseniz o farklı bir doktora gidin niye gidip iyice aslını anlamıyorsunuz.
Zedelenme iyileien biley mi parmak soktuysam hissederdim değil mi girdiğini veya acı hissi 😔

Doktora gittiniz omu söyledi .Esnek se bişey olmayadabilirdi ayrıca bir daha birşey yapmadiysaniz yırtık az kapanma olasılığı yuksekti bir doktora gitseniz uzman işini bilen biriyse size bunları söylerdi zaten sürtünme dediginiz için yazdım .Böyle konulara yazmayı sevmiyorum fakat caresizliginize dayanamadım.Biraz sakinlesin bir doktora görünün .Ayrıca işin en kötüsü ne biliyormusunuz bunu yaptığınız için bu çocukla bu sebepten evlenip hayatınızı mahfetme olasılığı.Evlenme nedeni olarak berbat bir zorunluluk hali.Sozin deyimle.Üstelik kız yada kadın evlenince mutluluğun kerametinin bu olmadığını öyle evlenenlerin de bu nedenle prenses yapılmadığını öğreneceksiniz .Olan olmuş artık niye yaptınız demiyorum.Kendinize gelin kolunuz bacaginiz kopmuş sokaklara düşmüş gibi değil nefes alıp kendinize gelerek birşeyler yapın.Herseyin çaresi var ölümden başka
Doktora gittim ben hiçbişey yaşamadım bile evet yaşandı ama yüzeysel bu olay hesapta yoktu asla kabullenemiyorum evlilik için bu büyük bi sorun kim ne derse desin ben zaten bu psikolojiyle yaşamadığım için rahat olan erkeklerle olucagını sanmıyorum rahat olmayanlarda sevse bile sıkıntı edicek herşey evlilik değil farkındayım ama çok gencim hep bekar kalıcak halim yok üstelik bi başkasına bu durumu anlatmak çok zor duyurabilir orda burda konuşup inanmayabilir yani inanmamaktan kastım bi defaya mahsus yanlışıkla olduğuna defalarca girdiğini düşünebilir erkekler bu kafada çünkü sevse bile içinde şüphe olur söylemeden evlensem anlaşılma ihtimali yüksek

Off bilmiyorum ya kafam o kadar karışık ki o kadar rahat değilim ki sınavıma çalışmam lazım bunları düşünmemem lazım kafama taktığım şeye bak bir daha da böyle işlere kalkışmam kendimi suçluyorum hiç yapmasaydım diye 😭
Ben çok araştırdım parmakla sorun olucagını sanmıyorum sende doktora görün mutlaka en doğrusunu o söyler

Yahu berelenmede de kan gelir ben buraya heybeden yazmıyorum gidin bı doktora iyi bir doktora sorun internete bakın en kötü orada da doktor makalelerinde yazar kan geldiyse iş bitmiştir diye yanlış yönlendirme yapmayalım konu sahibi size gelince doktor evet öyle dediyse bunu aşmak için psikolojik destek alın bu sorunu bu sitede cozeceginizi sanmıyorum benim korkum iyice fena olup kendinize birşey yapmaya kalkmaniz başka bir yorum yapamiycam maalesef çünkü anlayamayacak kadar panik halinde siniz

Sana o kadar şey dendi şu yorumu mu yazıyorsun üzdü :(
Doktora gittim ben hiçbişey yaşamadım bile evet yaşandı ama yüzeysel bu olay hesapta yoktu asla kabullenemiyorum evlilik için bu büyük bi sorun kim ne derse desin ben zaten bu psikolojiyle yaşamadığım için rahat olan erkeklerle olucagını sanmıyorum rahat olmayanlarda sevse bile sıkıntı edicek herşey evlilik değil farkındayım ama çok gencim hep bekar kalıcak halim yok üstelik bi başkasına bu durumu anlatmak çok zor duyurabilir orda burda konuşup inanmayabilir yani inanmamaktan kastım bi defaya mahsus yanlışıkla olduğuna defalarca girdiğini düşünebilir erkekler bu kafada çünkü sevse bile içinde şüphe olur söylemeden evlensem anlaşılma ihtimali yüksek

Yahu berelenmede de kan gelir ben buraya heybeden yazmıyorum gidin bı doktora iyi bir doktora sorun internete bakın en kötü orada da doktor makalelerinde yazar kan geldiyse iş bitmiştir diye yanlış yönlendirme yapmayalım konu sahibi size gelince doktor evet öyle dediyse bunu aşmak için psikolojik destek alın bu sorunu bu sitede cozeceginizi sanmıyorum benim korkum iyice fena olup kendinize birşey yapmaya kalkmaniz başka bir yorum yapamiycam maalesef çünkü anlayamayacak kadar panik halinde siniz
Gidicem ama gitsem de bu düzelmiyor anladınızmı yapacak biseyim de yok bıktım artık

Sana o kadar şey dendi şu yorumu mu yazıyorsun üzdü :(
Ya bitanem ben yaşasam cinsellik aktif cinselliğim olsa söylememe gerek yok hiçbişeye gerek yok kabul eder yada etmez ama yaşamakta istemiyorum kabullenemiyorum da bu durumu artık çok yoruldum

O kadar şey dendi aç aç oku tekrarr tekrarrr
Ya bitanem ben yaşasam cinsellik aktif cinselliğim olsa söylememe gerek yok hiçbişeye gerek yok kabul eder yada etmez ama yaşamakta istemiyorum kabullenemiyorum da bu durumu artık çok yoruldum

Gittim niye yazdınız doktora gitmediyseniz şimdi gidicem yaziyorsunuz olay ilk olduğunda orada kesip doktora gitseydiniz bu önemliydi.Sonrasinda olan oldu diye devam etmeyecektiniz sevgilinize uyup bunu yaşayanlar var bir şekilde zedelenme berelenme olabilir her kan gelmesi yırtılma demek değil .Bunu size doktor söylerdi

Evet internette yazıyor zedelenmede de kan gelir diye yorumlarda yok zar kolay bozulan bişey yok bozulmuştur falan diye okuyunca da şüpheye düşüyorum bir yandan da girsem hissederdim acı vs diyorum rahatlıyorum sonumta bir ilişkiye girmedim illa ki kan gelmek de zorunda değil bunu da biliyorum ama bizim toplulumumuz böyle işte o yzüden sonuöta ilk ilişkimde rahat olmayacağım için inşallah evlenecğim kişide aklı başında olursa daha önce hiç yaşamadığımı anlar bunları biliyorum ama toplumumuz maalsef böyle 😔

Zedelenme hicbirsey yapmazsanız düzeliyor yırtılma düzelmiyor doktor dışında çare yok gidin belki birşey olmamıştır o zaman psikolijk destek alır bir daha da böyle şeylerden uzak durursunuz madem sizin için önemli

Zedelenme hicbirsey yapmazsanız düzeliyor yırtılma düzelmiyor doktor dışında çare yok gidin belki birşey olmamıştır o zaman psikolijk destek alır bir daha da böyle şeylerden uzak durursunuz madem sizin için önemli
Çok teşekkürler cesaretimi ve utangaçlığımı aşıp gitmeyi düşünüyorum kpss ye başlayacağım yakın zamanda belki kafamı derslerime verrisem unutadabilirim sonuçta ortada yaşanan bir ilişki yok tekraran teşekkrüler

Gittim niye yazdınız doktora gitmediyseniz şimdi gidicem yaziyorsunuz olay ilk olduğunda orada kesip doktora gitseydiniz bu önemliydi.Sonrasinda olan oldu diye devam etmeyecektiniz sevgilinize uyup bunu yaşayanlar var bir şekilde zedelenme berelenme olabilir her kan gelmesi yırtılma demek değil .Bunu size doktor söylerdi
Ben devam etmedim hiç cinsel ilişkim olmadı doktora gittim psikologdan bahsediyorum %50 kanar dedi risk

Kaza sonucu bunu yaşayan insanlar var bildiğiniz normal kaza yaralanmalarda yada tecavüze uğrayanlar ben kişi için önemliyse saygı duyarım sadece doktora gitmeden eyvah demek olmaz .Birde en başından düşünmek gerekli .Onun dışında iyi olun kendi hayatınıza sahip çıkın ve lütfen kendinizi sadece bununla tanımlamayın.Biraz olsun iyi geldiyse yorumlar ne mutlu .Sonuçta burada birbirinizi yermek için değil destek olmak için varız

Kaza sonucu bunu yaşayan insanlar var bildiğiniz normal kaza yaralanmalarda yada tecavüze uğrayanlar ben kişi için önemliyse saygı duyarım sadece doktora gitmeden eyvah demek olmaz .Birde en başından düşünmek gerekli .Onun dışında iyi olun kendi hayatınıza sahip çıkın ve lütfen kendinizi sadece bununla tanımlamayın.Biraz olsun iyi geldiyse yorumlar ne mutlu .Sonuçta burada birbirinizi yermek için değil destek olmak için varız
Sizin yorumlarınız çok iyi geliyor iyi niyetli olduğunuz empati yapabildiğiniz çok belli o an nasıl oldu bunu kimse bilemez bi an oldu yırtıldı diye ben hiç ilişkiye girmedim o çocuk geçmişte ot kullanmış korkuyorum bida kullanır diye ve yaşını benden gizledi küçükmüş evlilik çok zor 20 yaşında bi çocuk mecbur hissetmeyin diyosunuz ama bi erkek bunu kabullenemiyor ben hep bekar mı kalıcam şuan hemen evleniyim diyen yok ama ilerisini hep düşünüyorum söyliyimmi söylemiyimmi anlaşılırmı hiçbişey bilmiyorum dikimide düşündüm allah düşürmesin bu psikolojiye bu duruma insan herşeyi düşünüyor dikimdende anlaşılır diye korkuyorum yoksa kızabilirsiniz ama vicdani yönden bişeyim yok çünkü ben isteyerek tam ilişki yaşamadımki aylardır psikolojik savaş veriyorum bunun yolu oysa anlaşılmıyosa yaptırmak en iyisi ama yaptıramam tutmuyomuş çünkü çok araştırdım geçiciyede güvenmiyorum

Back
X