Nianxp'nin diyet günlüğü:)

sphinxlike

♥ 13.11.13 ♥
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
132
125
83
Herkese merhabalar.
Lise son sınıfa gidiyorum ve bu yıl sınava gireceğim.Sınav stresinden ve ev yemeğine hasret kaldığımdan öyle bir kilo aldım ki tartıya çıkmaya bile korkar olmuştum.Okuldan sonra direk dershaneye gittiğimden sabah 8de evden çıkıp akşam 8de eve geliyordum ve dışarıda da sürekli hamburger, pizza, poğaça gibi hamur yemekleri yiyordum.Daha geçtiğimiz 2011 yazında henüz 63 kiloyken 77 kiloya çıkmışım.Buna bi dur demenin vakti geldi de geçiyor bile.Üniversiteye böyle kilolu biri olarak değil zayıf, güzel biri olarak gitmek istiyorum.Hatta bu yaza bile öyle girmek istiyorum.İnşallah bunu başarırım.
:119:
1 Mart Perşembe diyete başladığım tarih.Karatay diyeti yapıyorum.
Hedefim 55 kg olmak.:10:

EDİT_______________________________________
23.02.2012 -> 77 kg
1.03.2012 -> 74 kg /I.Hafta(+80 dk spor)
19.03.2012 -> 73 kg /II.Hafta(+250 dk spor)
25.03.2012 -> 72.5 kg

Son düzenleme:
Herkese merhabalar.

1 Mart Perşembe diyete başladığım tarih.Karatay diyeti yapıyorum ve ilk hafta 3 kilo verdim bile :)
Gün gün yediklerimi ve pazar günleride kaç kilo verdiğimi yazacağım.Ayrıca karatay diyetini denemek isteyenlere de tavsiye vererek yardımcı olurum umarım:)
Bugünden başlayalım..

Kahvaltı
9 adet siyah zeytin
1 avuç içi kadar beyaz peynir
3 adet ceviz içi
pastırmalı yumurta
1 fincan yeşil çay

Öğle
1 kase yoğurt

Selam canım, neden karataycıların grubuna katılmıyorsun??ben de aslında dıyet dıyemem ama,katkılı herseyı cıkarttım hayatımdan ve artık yasamsonuna dek boyle beslenmeyı dusunuyorum, 58-59 kılodan 52 kıloya dustum egzersızle bırlıkte, 4 ayda, sanırım artık yeter dıyoum ama; gene de gezersızlı bol sulu ve saglıklı bır yasam tercıh edıyorum..egzersızı de muhakkak eklemelısın programa.
acık hava da yuruyus gıbı.ya da yuzmek gıbı, hiçbişe olmuyosa da evde egzersız programları olusturuabılır, mesela formsantenın kart programları oluyo, ki buayda vermıs,o sekılde seylerle de baslanılabılır..iyi karataylar..

Selam canım, neden karataycıların grubuna katılmıyorsun??ben de aslında dıyet dıyemem ama,katkılı herseyı cıkarttım hayatımdan ve artık yasamsonuna dek boyle beslenmeyı dusunuyorum, 58-59 kılodan 52 kıloya dustum egzersızle bırlıkte, 4 ayda, sanırım artık yeter dıyoum ama; gene de gezersızlı bol sulu ve saglıklı bır yasam tercıh edıyorum..egzersızı de muhakkak eklemelısın programa.
acık hava da yuruyus gıbı.ya da yuzmek gıbı, hiçbişe olmuyosa da evde egzersız programları olusturuabılır, mesela formsantenın kart programları oluyo, ki buayda vermıs,o sekılde seylerle de baslanılabılır..iyi karataylar..

Valla hiç araştırmadığım için bilmiyodum öyle bi grup olduğunu hemen bakim:)
Canım haftada en az 5 gün spor yapıyorum.Bazen gideceğim yere dolmuş yerine yürüyerek gidiyorum.eğer yürüyemezsem evde akşam yatmadan önce mutlaka spor yapıyorum.
Senin kilon gayet iyiymiş maşallah.inş bende ideal kiloma kavuşurum:)

Valla hiç araştırmadığım için bilmiyodum öyle bi grup olduğunu hemen bakim:)
Canım haftada en az 5 gün spor yapıyorum.Bazen gideceğim yere dolmuş yerine yürüyerek gidiyorum.eğer yürüyemezsem evde akşam yatmadan önce mutlaka spor yapıyorum.
Senin kilon gayet iyiymiş maşallah.inş bende ideal kiloma kavuşurum:)

karatay diyeti yapanlar; hem kilo bildirimlerini yapıyolar..hem de birbirlerini motive ediyorlar...kesınlıkle tavsıye ederım ama sadece cok hızlı ilerliyo sayfalar..

karatay diyeti yapanlar; hem kilo bildirimlerini yapıyolar..hem de birbirlerini motive ediyorlar...kesınlıkle tavsıye ederım ama sadece cok hızlı ilerliyo sayfalar..

Önerin için çok tşkler.Daha öncede guplarla zayıflamayı denedim bana pek faydası olmadı ama belli olmaz belki katılırım oraya:)

Kahvaltı
9 adet siyah zeytin
peynirli omlet
1 yeşilbiber
1 domates
bir avuç fındık
bir avuç içi kadar beyaz peynir
1 bardak süt

Öğlene doğru 1 çay fincanında orta şekerli türk kahvesi:7:

Akşam
1 tabak kuru fasulye
1 kase kadar salata

Birazdan kendime bir türk kahvesi daha yapmayı planlıyorum.
Bugün daha 0.5 lt su içtim 2 lt ye tamamlamam lazım.Artık yatana kadar wc ye gidip dururum:5:
Dün spor yapmadım direk uyudum:5: Artık bugün telafi ederim:41:

Sabırsızlıkla tartılacağım günü bekliyorum yahu günler geçmiyor bir türlü:84:

eveet bi günü daha bitirdim sonunda.adım adım tartılacağım güne yaklaşıyoruumm:10:
Bugünkü menüm işte şöyle

Kahvaltı
yarım tatlı kırmızıbiber
10 adet siyah zeytin
2 adet haşlanmış yumurta
1 avuç içi kadar antep fıstığı
1 bardak süt

Öğle
kendime çerez tabağı hazırladıım(toplamda bir buçuk su bardağı kadar):56:
(fındık,antep fıstığı,badem)

Akşam
1 tabak pırasa yemeği
yarım kase yoğurt
1 adet muz

+2 lt su
+Bugün dershaneme yürüyerek gittim kahvaltıdan sonra.Hava yağmurluydu sırılsıklam oldum ve ayakkabılarım da vurdu ama yılmadım 40 dk yürüdüm.:15:

Son düzenleme:
Kahvaltı
1 yeşilbiber
1 avuç içi kadar badem
8 adet siyah zeytin
maydanozlu peynirli omlet(2 yumurtalı)
1 bardak süt

kahvaltıdan sonra kahve fincanında orta şekerli türk kahvesi
Öğle
1 avuçtan biraz fazla fındık-badem
2 adet kuru incir

Akşam
1 tabak kabak yemeği(birazcık fazla koydum kabak yemeğini çok severim de:26:)
yanında 1 orta boy soğan

+1.5 lt su(kalan 0.5 lt yi spordan sonra içeceğim)
Birazdan kendime yine bir türk kahvesi yapacağım.Saat 9-10 gibi de spor:8:
1 Nisan dada ünv. sınavım var her geçen gün daha bi stresli geçiyor kendimi çikolataya vurmaktan çook korkuyoruumm:18:

Son düzenleme:
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 salatalık
bir avuç fındık
1 avuç beyaz peynir
1 bardak süt
9 adet siyah zeytin

Öğle
yok

Akşam
lagos balığı ve yanında karalahana salatasıyla marul salatası
4 tane çiğ köfte
küçük bir tane küncülü helva

Bugün geç kahvaltı yaptığım için öğle yemeği yemedim.
Akşam yemeğinde akrabalarımız geldi.Salatayı bitirtmeden bırakmadılar biraz fazla salata yedim o yüzden.Salata kilo yapmaz ama yinede çok korkuyorum.:5:
+1 lt su (2 lt ye tamamlayacağım)

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
9 siyah zeytin
3 ceviz
5-6 sap taze nane

Öğle
işaret parmağı uzunluğunda cevizli sucuk
1 tane küçük küncülü helva

Akşam
1 tabak kabak yemeği
3 tane çiğ köfte
3-4 sap taze nane
yemekten 15 dk sonra orta şekerli türk kahvesi.

+1 lt su(2 lt ye tamamlayacağım)
+Yatmadan öncede 30-40 dk lık egzersiz yapacağım.

Bugün öğlen canım acayip şekerli şeyler istedi.Kan şekerim düştü sanırım o yüzden birazcık fazla yedim öğlen.:39:
Bir arada buraya egzersizde hangi hareketleri ve kaç tane yaptığımı da çizelge şeklinde hazırlayacağım:126:

Bugün dershanem yoktu o yüzden erkenden yazıyorum kahvaltımla öğle yemeğimi:56:

Kahvaltı
peynirli ve maydanozlu menemen
9 adet siyah zeytin
3 ceviz içi
1 domates
1 salatalık
1 bardak süt

Öğle
2 avuç kadar çerez(fındık,badem,antep fıstığı):125:

+1 lt su
+orta şekerli türk kahvesi kahvaltıdan 1-2 saat sonra

Akşamki menümü de akşam yazacağım tekrar:126:

Son düzenleme:
eveeet işte akşam yemeğim:56:

1 tabak bezelye yemeği
3 adet çiğ köfte
1 kase yoğurt

+0.5 lt su daha içtim kaldı 0.5 lt suyum:7:
Çok heycanlıyııım yarın tartı günüm 10 gündür tartılmıyodum bakalım sonuç ne çıkacak:32:

10 gündür tartılmıyorum ve sadece 1 kilo gitmiş!!! İlk haftasında bile diyetin 3 kilo vermiştim neden bu kadar az verdim anlamıyorum.Yani en azından 2 kilo gitseydi bu kadar üzülmezdim.Neyde yanlış yaptım anlamıyorum.Baştan başlayarak menülerimi kontrol edeceğim.
Çok sinirlerim bozuldu!:5::5: İlk haftadan farklı bişey yapmadım.Hatta ilk haftanın bir gününde arkadaşlarım geldiği için akşam 2 börek 1 dilim pasta, yanındada kısır bile yemiştim.Neyse yılmak yok ne kadar sinirlerim bozulsa da devam edeceğim hedefime ulaşana kadar.:10:

Kahvaltı
1 bardak süt
2 ceviz içi
8 adet siyah zeytin
2 adet kuru incir
2 adet haşlanmış köy yumurtası(köy yumurtasını yeni bulabildim tanıdıklardan bundan sonra sadece köy yumurtası yiyeceğim)
1 orta şekerli türk kahvesi

Son düzenleme:
Öğle
3 adet çiğ köfte
1 kase yoğurt

Akşam
1 tabak bezelye yemeği
salata
orta şekerli türk kahvesi

Kahvaltı
pastırmalı yumurta
1 yeşil biber
1 domates
9 siyah zeytin
avuç içi kadar fındık
avuç içi kadar beyaz peynir
1 çay fincanında yeşil çay

Öğle
orta şekerli türk kahvesi

Akşam
1 tabak mantar yemeği
salata
yarım su bardağı şalgam suyu
1 parmaktan biraz daha uzun cevizli sucuk

+Kahvaltıdan sonra 40 dk lık yürüyüş yaptım.
+1.5 lt su (0.5 lt daha içilecek)

Kahvaltı
$21032012824.webp

Bugün menümde zeytin yoktu yüzden peyniri biraz çok koydum:39:
Kahvaltıdan 1-2 saat sonra orta şekerli türk kahvesi içtim.Ders çalışırken kahve olmazsa olmaz:68:
Öğlende 1 muz yedim:107:

Yemekten 1-1.5 saat önce bir kase yoğurdun içine 1 salatalık doğrayarak yedim.(midem kazınıyordu)

Akşam
1 tabak havuçlu barbunya yemeği
1 kase kadar salata

Yaa reglim yaklaşıyor duramadım yemekten 1 saat sonra filan;
3 küncülü helva
1 parmaktan biraz uzun cevizli sucuk
1 avuçta antep fıstığı yedim.
Dahada antep fıstığı yiyecektim ama tuttum kendimi.Biraz(aslında çok) bozdum bugün ama napim artık haftada 1 günde kaçamak yapmazsam tamamen bozarım diye korkuyorum.Sonuçta kilo almam ama sadece eksik veririm bu hafta.Oda olsun artık..

diyorum diyorumda kendimi kandırmıyorum umarım:18::14:

Son düzenleme:
Egzersiz Programım(Bu hafta yaptıklarım)
Pazartesi=yok
Salı=40 dk yürüyüş
Çarşamba=30 dk leslie sansone one mil

Son düzenleme:
Back
X