- 24 Ocak 2011
- 132
- 125
- 83
- Konu Sahibi sphinxlike
-
Herkese merhabalar.
1 Mart Perşembe diyete başladığım tarih.Karatay diyeti yapıyorum ve ilk hafta 3 kilo verdim bile :)
Gün gün yediklerimi ve pazar günleride kaç kilo verdiğimi yazacağım.Ayrıca karatay diyetini denemek isteyenlere de tavsiye vererek yardımcı olurum umarım:)
Bugünden başlayalım..
Kahvaltı
9 adet siyah zeytin
1 avuç içi kadar beyaz peynir
3 adet ceviz içi
pastırmalı yumurta
1 fincan yeşil çay
Öğle
1 kase yoğurt
Selam canım, neden karataycıların grubuna katılmıyorsun??ben de aslında dıyet dıyemem ama,katkılı herseyı cıkarttım hayatımdan ve artık yasamsonuna dek boyle beslenmeyı dusunuyorum, 58-59 kılodan 52 kıloya dustum egzersızle bırlıkte, 4 ayda, sanırım artık yeter dıyoum ama; gene de gezersızlı bol sulu ve saglıklı bır yasam tercıh edıyorum..egzersızı de muhakkak eklemelısın programa.
acık hava da yuruyus gıbı.ya da yuzmek gıbı, hiçbişe olmuyosa da evde egzersız programları olusturuabılır, mesela formsantenın kart programları oluyo, ki buayda vermıs,o sekılde seylerle de baslanılabılır..iyi karataylar..
Selam canım, neden karataycıların grubuna katılmıyorsun??ben de aslında dıyet dıyemem ama,katkılı herseyı cıkarttım hayatımdan ve artık yasamsonuna dek boyle beslenmeyı dusunuyorum, 58-59 kılodan 52 kıloya dustum egzersızle bırlıkte, 4 ayda, sanırım artık yeter dıyoum ama; gene de gezersızlı bol sulu ve saglıklı bır yasam tercıh edıyorum..egzersızı de muhakkak eklemelısın programa.
acık hava da yuruyus gıbı.ya da yuzmek gıbı, hiçbişe olmuyosa da evde egzersız programları olusturuabılır, mesela formsantenın kart programları oluyo, ki buayda vermıs,o sekılde seylerle de baslanılabılır..iyi karataylar..
Valla hiç araştırmadığım için bilmiyodum öyle bi grup olduğunu hemen bakim:)
Canım haftada en az 5 gün spor yapıyorum.Bazen gideceğim yere dolmuş yerine yürüyerek gidiyorum.eğer yürüyemezsem evde akşam yatmadan önce mutlaka spor yapıyorum.
Senin kilon gayet iyiymiş maşallah.inş bende ideal kiloma kavuşurum:)
karatay diyeti yapanlar; hem kilo bildirimlerini yapıyolar..hem de birbirlerini motive ediyorlar...kesınlıkle tavsıye ederım ama sadece cok hızlı ilerliyo sayfalar..
Günlüğün hayırlı olsun canım. Umarım istediğim kiloya ulaşırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?