- Konu Sahibi Neysesakinim
-
nutuk atmak istemem de bir cümle ile işi özetlemek güzel olurduEvet demekten baska sansin yok kiyani konuşma yapman icin bi zaman olmuyor.
Evet dersen fena olmaz. Bi de ayağına bas de oldu bu iş
Siyah elbise mantıklı. Ömürlük hatıralar olduğu için saçına makyajına dikkat et tamamdır.
Aynen fazla olmamalısın. Koyu makyaja falan hiç girme sakın. Sade ve zarif ol. Sonuçta günün yıldızı arkadaşın olmalıevet çok önemsedim bu işi saçımın boyası gelmişti eve geçip o işi halledeyim ozaman akşam üstüde kuaföre atarım kendimi sade bir taratırım güzle olur.
Ayni seyi dusundum valla.Dert mi bu şimdi ki ....
hadi ya kötü olmuş o benimkide öyle olmuştu o yüzden farklı olsun istedimBenim şahitlerin önüne defteri atıvermişlerdi.
Hiçbir şey diyemediler.
Bence çok hazırlık yapma.
Siyah kadife de güzel seçim.
Dert mi bu şimdi ki ....
bence evet deyin geçin diğer türlü bişey derseniz komik olur. sizin değil onların günü çünkü.
Ayni seyi dusundum valla.
Konu sahibicim; sahitler sadece gulumseyip "evet" diyorlar, baska birsey yok yani. Sen sadece sacini makyajini yaptir yeter
Ben şahitlik de yaptım, kendim de evlendim ama hiç birinde konuşmayı bırak eveti tek söyleme şansı bile olmadı. sizler şahit misiniz diye genel sorulup iki kişiden ortak evet aldılar
Çok heveslenme yani.
Güzel bir hatıra ama özel bir an vermiyorlar. Çifte odaklanıldığından şahite şans verilmez.
Evet der fotoğraf çekilirsin ancak bu kadar olur boşuna heveslenme yani
çok sağol ama zaten ben çok ön plana çıkmak istemiyorum defalarca ertelendi nikahları ve defalarca yüzük attılar şimdi temiz bir sayfa açıp evleniyorlar o yüzden farklı bir anı kalsın istedim yani herkes evet çok bildik oluyor ki benimkide öyle oldu farklı ne yapılabilir idi düşüncem
hayır etmeyeceğim tabi o tabi yeri olmaz ama şık bir anı olsun istedimBence bunla ilgili bir kelime etmeyin.
Ben defalarca yüzük atıp evlensem herkesin içinde bunun dile getirilmesinden hiç hoşlanamzdım. Çok özel bir durum.
Siz evet diyin geçin en güzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?