- 26 Temmuz 2010
- 1.614
- 559
- 198
- Konu Sahibi Neysesakinim
-
Şahidin ufak bi esprisiyle gelinin önüne geçeceğini düşünenlerin özgüven sorunu var bence.Konu sahibi tatlı bi espri yapmak istiyor sadece ne rolü calacak gelinden bi ufak cümleyle yahu sacmalamayin.Herkesin arkadaşlıkları böyle kötücül değil,benim nikahım da şahit olan arkadaşım böyle espri yapsa mutlu olurdum benden rol çaldığını düşünmezdim.
Bence çok tatlısınız konu sahibi heyecanınız da o kadar güzel ki.Dilerim arkadaşınız da sizde hep mutlu olursunuz
Canım anlamak istemiyorsun ama cidden komik olur lafı uzatman.
Evet de gülümse at imzanı geç.
Hadi yıllardır can cana olduğun bir arkadaşın olsa aranızda bunun esprileri dönse o an yaparsın bi komiklik ama daha bu sabah seni şahit yaptığını öğreniyorsun bence ekstra bir cümleye gerek yok bu benim önerim.
Bence cok guzel oluyo biz hala anlatir guleriz orda da cok degisik oldu bnm onumede kimse gecemedi yani ne alaka
Hayır aksam olan nikah şahitliği için gündüzden haber veriliyorsa sanki sizi seçmemiş de son çare siz kalmışsınız gibi geldi bana. Yoksa cok önceden konuşulur bu olaylar.
3 defa sahit oldum birinde evet diyebildim ikisinde sadec kafami sallayabildim mikrafon bile uzatmadilar. Dilerim udgur getirirsin arkadasina. iki arkadasim da neredeyse birinci yillari bitmeden hamile kalmislardi. biri inatla ismimi vermek istedi kabul etmemistim. kocaman kiz oldu simdi. paytak paytak yuruyor. :)
bu arada bana hep dugun ya da nikah salonunda haber verdiler. hep supriz yaptilar sagolsunlarsabahtan haber verildiğini nerden çıkardınız bilmiyorum çok önce konuşuldu fakat düğün sürekli ertelendiği için çok üzerinde durmadım ben..
kendisi kınada teklif tekrar sağolsun konuştuk karar verdik o kadar...
bu arada bana hep dugun ya da nikah salonunda haber verdiler. hep supriz yaptilar sagolsunlar
heycanin cok normal bosver sikma canini n rol caliyorsun ne de baska bisey. keyfini cikar. onlarla birlikte eglen.valla anlamadım bir şey sorayım danışayım dedim rol çalmadığım önemsenmediğim herşeyi çıkardı hanımlar biraz farklı yorumlar geldi...
o anda da gelse bir kaç ay öncede olsa düşünmüş olması çok güzel bir duygu sonrası faso fiso bence
Cok guzel Allah mutlu etsin de konulari hortlatmasan album bolumu var orda paylasBu da benim nikahımdı ve şahitlerim. Belki fikirler edinebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?