NİKAH ŞAHİTLİĞİ

Nikâh stresinden belki arkadaşınız bile anlamaz demek istediğiniz esprili cümleyi. Ortam gergin olur hevesiniz kaçar. Bence de evet deyip geçin. Bir arkadaşım en yakin arkadaşının düğününde kavga etti gelinin kaprisleri yüzünden düğünde kös kös oturmuştu. O anki ruh haliyle neyle karşılacaginizi bilemezsiniz

çok ama çok teşekkür ederim. sizde hep mutlu olun güzel dilekleriniz için teşekkürler,
çok güzel bir anı kaldı cumartesi günü onunda benimde yüzüm gülüyordu.
çok ufak bir nüas yaptım
Allah herkese kalbine göre versin diyorum ...

yıllardır can cana arkadaşım zaten uzaktan bir insanın en başta ben şahidi olmam...
teşekkürler yorumunuz için

Bence cok guzel oluyo biz hala anlatir guleriz orda da cok degisik oldu bnm onumede kimse gecemedi yani ne alaka

bilmem herkes rol çalmak gibi düşünmüş ama çok güzel geçti çok güldük çok eğlendik
sağolun yardımınız için...

Hayır aksam olan nikah şahitliği için gündüzden haber veriliyorsa sanki sizi seçmemiş de son çare siz kalmışsınız gibi geldi bana. Yoksa cok önceden konuşulur bu olaylar.

sabahtan haber verildiğini nerden çıkardınız bilmiyorum çok önce konuşuldu fakat düğün sürekli ertelendiği için çok üzerinde durmadım ben..
kendisi kınada teklif tekrar sağolsun konuştuk karar verdik o kadar...

3 defa sahit oldum birinde evet diyebildim ikisinde sadec kafami sallayabildim mikrafon bile uzatmadilar. Dilerim udgur getirirsin arkadasina. iki arkadasim da neredeyse birinci yillari bitmeden hamile kalmislardi. biri inatla ismimi vermek istedi kabul etmemistim. kocaman kiz oldu simdi. paytak paytak yuruyor. :)

inşallah kerkes için güzel olur hayırlısı olur..

bu arada bana hep dugun ya da nikah salonunda haber verdiler. hep supriz yaptilar sagolsunlar

bu arada bana hep dugun ya da nikah salonunda haber verdiler. hep supriz yaptilar sagolsunlar

valla anlamadım bir şey sorayım danışayım dedim rol çalmadığım önemsenmediğim herşeyi çıkardı hanımlar biraz farklı yorumlar geldi...
o anda da gelse bir kaç ay öncede olsa düşünmüş olması çok güzel bir duygu sonrası faso fiso bence

Derdinize hayran kaldım ..
Ben de birlikte çocukluğumuzu geçirdiğim arkadaşıma nikah şahitliği yaptım. Ne günlük ne de ağır bir elbise olmayan , ama sade ve şık , küçük beyaz puantiyeli midi boy bir elbise giymiştim. Peşpeşe kıyılacak nikahlar olduğundan ekstra bir söz söylemeye vaktiniz olmuyor . Zaten orda rol çalmak gibi bir şey olur kanımca.. Memur sorduğunda 'evet , şahitim.' diyip geçmiştim. Sadece çekilen bir fotonun çekim yeri dolayısıyla tam da ben çifte bakarken olduğu için gözlerim bir tuhaf çıkmıştı . Ona dikkat edin derim :)

heycanin cok normal bosver sikma canini n rol caliyorsun ne de baska bisey. keyfini cikar. onlarla birlikte eglen.

Bu da benim nikahımdı ve şahitlerim. Belki fikirler edinebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…