NİKAH ŞAHİTLİĞİ

Konuyla ilgili fikrim yok ama bu gelinlerin günün yıldızı, gecenin en özeli, en güzeli, en ağır makyajlısı, en abartı saçlısı olma derdini çok basit buluyorum.
Benim şahitler böyle ufak bir sürpriz yapsa çok hoşuma giderdi:)

beni anlayan bir üye
evet ufacıkta olsa bir nüas güzel giderdi o evet anına ne dersin..

Benim nikah şahidim kayınbiraderim, eşiminki de onun kayınbiraderiydi (yani benim abim) kuru kuru evet deyip geçtiler ya ne güzeldi bak aklıma getirdin :))

işte kuru kuru olmasaydın şimdi onu söylüyordun olurdun buda daha güzel anı olarak aklında kalırdı Allah mesut etsin

nutuk atmayacağımda zenginlerin nikahlarında espriler havada uçuşuyor onlara özendim

Açıkçası ben istemezdim. Gargaraya getirmek gibi gelirdi.
Bir de bana çok abartıyor gibi geldiniz.
Bizim nikah şahidimiz ortak arkadaşlarımızdı bizim tanışmamıza vesile oldukları için seçtik. Ama kalkıp bunla ilgili komiklikler şakalar yapsa ciddi ciddi bozulurdum.
Ne bileyim nikahla ilgili güzel anılar zaten olur bunun için şahidim abartsa ve bir şeyler yapsa sinir olurdum.

sinir olacak insana zaten şaka yapılmaz ki bende nerede nasıl davranacağını bilen bir insanım ama sağolun fikriniz için

Esimin şahidi komiklik olsun herkez gulsun die ben damadin evetini duymadım demisti esime nikah memuru tekrar sormustu ani olsun die biyle biseyde olabilir:)

sinir olacak insana zaten şaka yapılmaz ki bende nerede nasıl davranacağını bilen bir insanım ama sağolun fikriniz için

Bir şahitlik teklifini Holywood filmi sahnesine çevirmek istemenizden belli gerçekten
İki kere şahitlik yaptım biri çocukluk arkadaşım diğeri oda arkadaşımdı hiç birinde benle anıları olsun demedim. Ben onların güzel bir anına tanıklık etmek için ordayım kendimi ortaya atıp kendimle ilgili anı bırakmak için değil bunun bilincindeydim yani.

Esimin şahidi komiklik olsun herkez gulsun die ben damadin evetini duymadım demisti esime nikah memuru tekrar sormustu ani olsun die biyle biseyde olabilir:)

BENİ anlayan bir üye daha
çok teşekkür ederim güzel fikir
herkes orada rol çalmaya çalıştığımı düşünüyor ama sen anladın beni

ya ben kimsenin önüne geçmek yada rol çalmaya çalışmıyorum ki
herkes kendi düşüncesinde bu konuda çok teşekkür ederim fikriniz için

Şahidin ufak bi esprisiyle gelinin önüne geçeceğini düşünenlerin özgüven sorunu var bence.Konu sahibi tatlı bi espri yapmak istiyor sadece ne rolü calacak gelinden bi ufak cümleyle yahu sacmalamayin.Herkesin arkadaşlıkları böyle kötücül değil,benim nikahım da şahit olan arkadaşım böyle espri yapsa mutlu olurdum benden rol çaldığını düşünmezdim.

Bence çok tatlısınız konu sahibi heyecanınız da o kadar güzel ki.Dilerim arkadaşınız da sizde hep mutlu olursunuz

Canım anlamak istemiyorsun ama cidden komik olur lafı uzatman.
Evet de gülümse at imzanı geç.
Hadi yıllardır can cana olduğun bir arkadaşın olsa aranızda bunun esprileri dönse o an yaparsın bi komiklik ama daha bu sabah seni şahit yaptığını öğreniyorsun bence ekstra bir cümleye gerek yok bu benim önerim.

Evet dışında gerçekten başka ne denilebilir ki
Gerçi bizim şahitlere de sormadılar, siz değerli şahitlerimizin ve misafirlerimizin huzurundua.... vs diye bi cümle kurdu, sonra da onlara imzalattı. Ama gerçekten evet dışında bişey ne denilebilir hiç aklım almıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…