- 5 Ekim 2011
- 5.035
- 4.403
- 248
- Konu Sahibi Neysesakinim
-
Farkli birsey yapmaya kalkismayin.
Dikkatler sizin uzerinize toplanirsa gelin ve damat icin cok sinir bozucu olabilir.
Giyinin gidin evet diyin gelin.
Orada da ciftleri tebrik edersiniz olur biter.
Konuyla ilgili fikrim yok ama bu gelinlerin günün yıldızı, gecenin en özeli, en güzeli, en ağır makyajlısı, en abartı saçlısı olma derdini çok basit buluyorum.
Benim şahitler böyle ufak bir sürpriz yapsa çok hoşuma giderdi:)
Ben sahittim evet diyecek durum bile yoktu :) gulumsedik durduk..
Nüfus cuzdaninizi unutmayin..
Benim nikah şahidim kayınbiraderim, eşiminki de onun kayınbiraderiydi (yani benim abim) kuru kuru evet deyip geçtiler ya ne güzeldi bak aklıma getirdin :))
nutuk atmayacağımda zenginlerin nikahlarında espriler havada uçuşuyor onlara özendimnikah şahidlerine söz kalmaz evet diyce imza atcan tebrik etcen
nutuk atmayacağımda zenginlerin nikahlarında espriler havada uçuşuyor onlara özendim
sinir olacak insana zaten şaka yapılmaz ki bende nerede nasıl davranacağını bilen bir insanım ama sağolun fikriniz içinAçıkçası ben istemezdim. Gargaraya getirmek gibi gelirdi.
Bir de bana çok abartıyor gibi geldiniz.
Bizim nikah şahidimiz ortak arkadaşlarımızdı bizim tanışmamıza vesile oldukları için seçtik. Ama kalkıp bunla ilgili komiklikler şakalar yapsa ciddi ciddi bozulurdum.
Ne bileyim nikahla ilgili güzel anılar zaten olur bunun için şahidim abartsa ve bir şeyler yapsa sinir olurdum.
sinir olacak insana zaten şaka yapılmaz ki bende nerede nasıl davranacağını bilen bir insanım ama sağolun fikriniz için
Esimin şahidi komiklik olsun herkez gulsun die ben damadin evetini duymadım demisti esime nikah memuru tekrar sormustu ani olsun die biyle biseyde olabilir:)
Bir şahitlik teklifini Holywood filmi sahnesine çevirmek istemenizden belli gerçekten
İki kere şahitlik yaptım biri çocukluk arkadaşım diğeri oda arkadaşımdı hiç birinde benle anıları olsun demedim. Ben onların güzel bir anına tanıklık etmek için ordayım kendimi ortaya atıp kendimle ilgili anı bırakmak için değil bunun bilincindeydim yani.
Bence cok guzel oluyo biz hala anlatir guleriz orda da cok degisik oldu bnm onumede kimse gecemedi yani ne alakaBENİ anlayan bir üye daha
çok teşekkür ederim güzel fikir
herkes orada rol çalmaya çalıştığımı düşünüyor ama sen anladın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?