Nikah tarihi ile ilgili

Kitapcicegi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2017
42
17
88
Merhaba arkadaşlar bizim düğün tarihimiz belli değil ama Eylül Ekim gibi düşünüyoruz. Merak ettiğim şey biraz önce Instagram'da bir video gördüm Ekim ayına bile nikah tarihi bulamadık diye. Şimdi bizim başvurmamız mı gerekiyor hemen. Biz düğün tarihi belli olunca başvuralım demiştik. Düğün zaten nişanlımın memleketinde olacak biz yaşadığımız şehirdeki nikah dairesinde kıydırmayı düşünüyorduk.

Yalnız Eylül ekime ne kaldı şurada, düğün yeri de bulabilecek misiniz? Düğün için de geç kalmışsınız sanki.
Evet haklısınız şöyle konuşuldu, nişanlımın memleketinde küçük bir ilçede olacak düğün orda herkes sokakta düğün vs yapıyor. Biz kır düğünü ya da salonda yapacağımız için yer buluruz dediler. Normalde bayramdan sonra kesinleşecekti haber bekliyoruz bakalım

Aaa içime su serpildi. Düğüne gelmeyecek nikah salonunda kıyılacak. Çok teşekkür ederim
Nikah salonu değil, oda nikahı dedim
Nikah salonunda da bir miktar bekleme olur, en azından ilçenin popülerliğine göre. Ama oda nikahı az sayıda insanla yapılan nikah. Onda kesin bulunuyor demek istedim

Çok son dakikacı davranıyorlar. Bilemedim. Umarım öyle olur. Ama haziran bitiyor yani 3-4 ay sonrasından bahsediyorsunuz. Artık hızlandırmalısınız süreci

Nikah salonu değil, oda nikahı dedim
Nikah salonunda da bir miktar bekleme olur, en azından ilçenin popülerliğine göre. Ama oda nikahı az sayıda insanla yapılan nikah. Onda kesin bulunuyor demek istedim
Oda nikahı farklı mı yani. Nikah salonunda oluyor diye biliyorum sadece çok bilgisizm bu konuda

evet genelde dolu oluyor istanbulda mısınız?

Önce düğün tarihini belirleyin ona göre nıkah tarıhı alın . Dünyanın binbir türlü hali var düğün gününe bulursanız yada birgun öncesine daha iyi

Geçen bi konu okudum düğün günü ayrılmışlar nıkah önceden yapılmış boşanmak için 1 sene bekleyeceklermıs .

Oda nikahı farklı mı yani. Nikah salonunda oluyor diye biliyorum sadece çok bilgisizm bu konuda
Oda nikahı sınırlı sayıda insanın alındığı nikah oluyor.
Memurun düğüne gelmedi ve salonda talep var. Doğal olarak bulmanız zor.
Oda nikahında en fazla 10 kişiydi sanırım çağırıyorsunuz. Küçük bir odada kıyılıyor nikah.
Genelde de bulunuyor ondan

Anladım düğün tarihi hemen belli olması lazım ki bir an önce başvuru yapalım ne olur ne olmaz

düğün olacak mı ? peki bulunduğunuz ilçe kalabalık mı? istanbulda dümdüz nikah zor bulduk biz ama mersin konusunda fikrim yok açıkçası
Nişanlım Urfalı düğün orda olacak ama nikah Mersin'de olacak. Mersin'de merkezde yaşıyoruz ikimizde ilçesi falan değil. Sanırım hemen düğün tarihinin belki olması lazım ki nikah tarihi alalım

Evet ben de gördüm o haberi çok üzüldüm. Düğün tarihinin hemen belli olması lazım o halde. Biz çok sormadık açıkçası bize Eylül Ekim dediler net bir tarih yok o yüzden

Evet ben de gördüm o haberi çok üzüldüm. Düğün tarihinin hemen belli olması lazım o halde. Biz çok sormadık açıkçası bize Eylül Ekim dediler net bir tarih yok o yüzden
Yani zaten pat diye düğün yapıyoruz demeyeceklerdir muhtemelen bir ay öncesinden yine bir belli olacaktır sizde düğünü yapacağınız o küçük ilçede gayet rahat nikah tarihi bulabilirsiniz

Yani zaten pat diye düğün yapıyoruz demeyeceklerdir muhtemelen bir ay öncesinden yine bir belli olacaktır sizde düğünü yapacağınız o küçük ilçede gayet rahat nikah tarihi bulabilirsiniz
düğün Urfa'da olacak ama nikah Mersin'de olacak burda yaşadığımız için bir de ikametle falan uğraşmayalim diye Mersin'de olsun dedik. Mersin'de büyük bir şehir haliyle kafam karıştı. Çok teşekkür ediyorum

İkametgah mı gerekiyormuş yahu bu ünlüler nasıl o zaman gidip tatil beldelerinde paldır küldür nikah kıyıyorlar ne yapıyorlar ikametgah mı alıyorlar isteyen istediği yerde nikah kıyamıyor muymuş bunu da bilmiyordum

No
Noterden vekalet veriliyor ya da ikametgahı oraya almak gerekiyormuş bana öyle dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…