• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah

Normalde dekolte seven, mini etek giyen bir kadınım. Eşimin ailesi bize göre daha muhafazakar. 10 yıla yaklaşan evliliğimde tamamen kendi tercihimle eşimin ailesinin olduğu ortamlarda dikkat ediyorum giyimime.

Bu zamana kadar asla onlardan bu yönde bir talep gelmedi, gelmez de. Gelinliğin dikilirken kayınvalideme sen de gel provaya demiştim. Ben görüp ne yapacağım kızım? Sen beğendiysen sorun yok demişti :KK200:
Sizin durum sıkıntılı. İki taraf da birbirinden pek hazetmiyor sanırım. Evliliğin sürekli bir güç savaşı içinde geçecek bence.

Merhaba hanımlar,
Yakında nikahım olucak. Nikah düğünden önce olucak. Kıyafet bakıyoruz.
Sözüm için nişanlımla benim beğendiğim bir kıyafet vardı. Fakat rengi itibariyla ben söze değil de nikaha olur demiştim. Nişanlim da 2 3 kez söyledi çok güzel bunu al diye. Ama almadım.
Neyse nikah için onu alırız diye konuştuk daha da bakıyoruz biryandan.
Nişanlımın annesi dedi ki ben de göreyim elbiseyi alayim sana dedi. Internet üzerinden gösterdik. Sırtı açık sanki başka bakın dedi. Nişanlım da ben de bir sey demedik. Ama biraz bozuldum
Ben hala bakmaya da devam ediyorum.
En son nişanlıma dedim ki o ilk beğendiğimiz güzeldi onu alalim dedim.
Açık sanki daha kapalı olsa dedi.
Ee dedim biz beraber beğenmedik mi onu hatta söz için al diye ısrar ettin dedim.
Baştan annem öyle dedi ya ondan diyorum dedi. Sonra da fikrim değısti dedi.
Bu konu tartişmaya yol açtı.
Neden ikimizin nikahında ikimiz karar alamiyoruz gibisinden.
Beni haksız buldu.
Akşami da annesinin derdimederman nikahta daha kapali bi sey giysin nikah sonuçta dediğini söyledi.
Ben kaç yaşindayim ne giycegimi bilmiyo muyum dediğimde bilmiyosun demek ki açık elbise dedi. Ama biz beraber karar verdik o elbiseye ve ona istinaden gosterdik annesine. Annesi açık dedi diye ne giyceğimi bilmiyo oldum. Annesini hiç sevmemişim meğer ben. Bu sekilde konuştu beni.
Bu mudahale etmek değil midir.
Elbise açik dediği de uzun bi elbise sırtında abartilmayacak dekoltesi var. Hadi en başta deseydi nişanlım olmaz bu açik diye tamam derdim. Çok beğendiği halde simdi o kadar beğenmedim diyo.
Benim beklediğim bunun kararıni benim vermemdi. Kızmakta haksız mıyım
Sizin bisey bilmiyor olmanız degil sonuçta gelecek insanlarda var nikaha onları düşünerek söylemiş olablr. Başka elbise bakmanız sorun olmasın . Ya da gıdıp kendiniz begenin fikir sormayın

Ben olsam o elbiseyi alirim. İnada bindiririm. Nisanlimda istedigini soylesin dusunsun. Abartili bir gogus veya bacak dekoltesi degil ya.

Foto atsan ya :)

Abiye ve dekolteli ise ben de sade nikah için abartılı diye düşünürüm açıkçası. Kv nin sorulduğunda fikrini beyan etmesi çok normal.
Ama eş adayının sana baskı yapması hiç hoş değil.

Yerinde olsam illa o olacak diye inat etmem buraya foto koyup başka kişilerden de fikir alırım :)

Elbise uzunmuş, sadece hafif bir sırt dekoltesi var denildiğine göre şu modellere benzer birşey bence, ki insan bunları nikahında giymeyecekse ne zaman giyecek.

IMG_2680.webp

IMG_2682.webp

IMG_2685.webp

IMG_2687.webp

IMG_2688.webp

IMG_2689.webp

IMG_2686.webp

nişanlın ana kuzusu. bugün guna izin veren yarın nelere izin vermez ki. evlennice erkekler daha aileci oluyor bunu da düşünün derim. hiç bir sebeple bana kv karışamaz bazı konularda eşim bile karışmaz çünkü ben bir bireyim ve kimsenin kararlarına göre hareket edemem

Kv'nin tavrından çok,eş adayının 180 derece fikir değiştirmesi sıkıntı.Annem öyle dedi diye beğendiği elbiseyi açık buluyor falan.Bilemedim.Umarım ilerisi de böyle olmaz bu durumun.

Keske kimseye gostermeden direk alip giyseydiniz. Kaynanana neymis yani. Bir kere nikahin olacak istedigini giymelisin bence. Ama bir elbise arabizda tatsizlik huzursuzluk cikartacaksa baska bir sey de bakabilirsin. Ben olsam fazla takmazdim ama gercekten sinir oldum. Esine ozellikle.

Merhaba hanımlar,
Sözüm için nişanlımla benim beğendiğim bir kıyafet vardı. Fakat rengi itibariyla ben söze değil de nikaha olur demiştim. Nişanlim da 2 3 kez söyledi çok güzel bunu al diye. Ama almadım.
Nişanlımın annesi dedi ki ben de göreyim elbiseyi alayim sana dedi. Internet üzerinden gösterdik. Sırtı açık sanki başka bakın dedi. Nişanlım da ben de bir sey demedik. Ama biraz bozuldum
Ee dedim biz beraber beğenmedik mi onu hatta söz için al diye ısrar ettin dedim.
Beni haksız buldu.
Akşami da annesinin derdimederman nikahta daha kapali bi sey giysin nikah sonuçta dediğini söyledi.
Ben kaç yaşindayim ne giycegimi bilmiyo muyum dediğimde bilmiyosun demek ki açık elbise dedi. Ama biz beraber karar verdik o elbiseye ve ona istinaden gosterdik annesine. Annesi açık dedi diye ne giyceğimi bilmiyo oldum. Annesini hiç sevmemişim meğer ben. Bu sekilde konuştu beni.
Elbise açik dediği de uzun bi elbise sırtında abartilmayacak dekoltesi var. Hadi en başta deseydi nişanlım olmaz bu açik diye tamam derdim. Çok beğendiği halde simdi o kadar beğenmedim diyo.

Enteresan.. Daha şimdiden karışıp müdahale ediyorsa evlenince vay haline canım.Ama dişini nazikçe göstermelisin, birkere yüz bulduklarında ömür boyu sürüyor. Anladığım kadarıyla eşinde annesini dinliyor sanırım.

Merhaba hanımlar,
Beni haksız buldu.
Kiskandiysa kaynanan giysin o elbiseyi karismak onun ne haddine

Kaldi ki sirt dekoltesi en masum dekolte :)))
Bir sırt bir bacak dekoltesi vereceksin, kayınvalide taşikardi olacak :)))
Uzun elbise hafif sırt dekoltesi ne kadar açık olabilir ki, kız eminim güzel bir elbise beğenmiştir, kabahat kayınvalide de değil ama, kabahat nişanlısında adamın kendine has fikri yok, anne fikriyle besleniyor en tehlikeli koca adayı.

Back
X