- Konu Sahibi Queen of the North
-
bu olayda en çok katıldığım taraf eğer bir tarafın ailesi istemiyorsa asla asla asla evlenilmemeli bunda da bir hayır vardır denmeli gerçekten ya evlenmeden bu şekilde bitiyor ya da evlendikten sonra benim eşiminde ailesi beni pek istemedi eşimi bile benden çevirdiler ama asla yapışıp kalmadım eşime hayırlısı dedim ama o bırakmadı beni evlenirken neler çektim neler şimdi ziyarete gidiyoruz senede 1 kere laf sokmalar imalar beğenmemeler bilmem ne o 3 gece gündüz ya sabır çekiyorum yani benden çok eşim kalmayalım gidelim diyor
allah arkadaşınıza sabır versin inşallah rabbimden karşısına çok iyi allah korkusu olan karakterli birini çıkartır
gerçekten çok üzücü bi durum ama iyiki evlenmeden önce olmuş bunlar rabbim kıza ve ailesine sabır ve güç versinn
tıp profesörü bir tanıdığım, akraba evliliklerinde asıl sorunun muhtemel genetik hastalıklardan ziyade sosyal olduğunu söylemişti. aile kendi kültürü içinde kalıyor ve dışarıya açılmadığı, başka ailelerle karışmadığı için iyice içine dönük ve hoş görüsüz olabiliyor. her zaman olmasa da.
bu örnek ise o kadar feci ki, aile içinde bile anlaşamamışlar. şimdi bu travma bir ömür boyu aile içinde kalacak. akrabalar arasında yaşandığı ve husumetle sonuçlandığı için muhtemelen yıllar boyu hiç unutulmayacak.
inşallah en kısa zamanda atlatırlar.
tıp profesörü bir tanıdığım, akraba evliliklerinde asıl sorunun muhtemel genetik hastalıklardan ziyade sosyal olduğunu söylemişti. aile kendi kültürü içinde kalıyor ve dışarıya açılmadığı, başka ailelerle karışmadığı için iyice içine dönük ve hoş görüsüz olabiliyor. her zaman olmasa da.
bu örnek ise o kadar feci ki, aile içinde bile anlaşamamışlar. şimdi bu travma bir ömür boyu aile içinde kalacak. akrabalar arasında yaşandığı ve husumetle sonuçlandığı için muhtemelen yıllar boyu hiç unutulmayacak.
inşallah en kısa zamanda atlatırlar.
Dayanılması çok zor olsada en hayırlısı buymuş demek gerekiyor her şerde bir hayır vardır .arkadaş en kısa zamanda toparlanır inşallah...
çok zor bi durum 7 yıllll emegini herşeyini feda et ama ben saten nikah masasında hayır dicektm lafını duy..! onur kırıcıbari güzel şekilde istemiym deseydi ALLLAhm yardımcısı olsun. kolay bi mesele degil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?