- 10 Ağustos 2009
- 26.197
- 18.339
- 823
- Konu Sahibi Queen of the North
-
Kim ne derse desin abi veya abla gözüyle gördüğün kişiyle evlenmek şehvet duygusu beslemek hoş değil akrabalığı öldürür baktım uzak akraba kızımın tel. Almış konuşuyorlar aldım elime tel bir daha kızımı arama dedim babasına söylerim dedim benim kızım sana mı kaldı?çok sinirlendim !bunun önünü hemen kesmek gerek!
Kim ne derse desin abi veya abla gözüyle gördüğün kişiyle evlenmek şehvet duygusu beslemek hoş değil akrabalığı öldürür baktım uzak akraba kızımın tel. Almış konuşuyorlar aldım elime tel bir daha kızımı arama dedim babasına söylerim dedim benim kızım sana mı kaldı?çok sinirlendim !bunun önünü hemen kesmek gerek!
Siz Almancı kültürüyle yetiştiğiniz icin ülkelerarası istihdam kaçışı için normal geliyor. Herkes dayıoğlunu abisi gibi görmüyor. Kuzenleri tehdit unsuru gibi görmek, ensest ilişki tespitinde bulunmak cok yanlış. Hele hele tümevarımınız KK gibi cok kullanıcılı bir platform icin kötü bir öngörü....
ben engellerim sen ne istersen onu yap,akraba evliliği oranı yüksek ülkemizde erkek işin kolayına kaçıyor neden tanımadığı kızlara parasını yedirsin ki uğraşsın ki hemen akraba kızına sulansın işi kolaya çevirsin
ÇOCUĞUN SAKAT DOĞMA ihtimali tıbbı olarak açıklandı ama hala insanlar bunu öne sürüyor.
Eğer karı kocanın, iki taraftanda gelen irsi bir hastalığı yoksa bu ihtimal yok..
Bunun içinde artık nikahtan önce testler yapılıyor.
Ne diyor reklam; bilinçlenelim. :)
ben engellerim sen ne istersen onu yap,akraba evliliği oranı yüksek ülkemizde erkek işin kolayına kaçıyor neden tanımadığı kızlara parasını yedirsin ki uğraşsın ki hemen akraba kızına sulansın işi kolaya çevirsin
hiçbi şeyin kanıtlandığı falan yok, sağlık personeli olmasam yicem bu dediğini, bu olasılığı tamamen ortadan kaldırmak için gen haritası çıkarman lazım
Akraka aşkı batsın evlendiler ama 2. çocuk sakat zihnen o dediğiniz tahlillerde yapıldı!
Yemeyin :) , bilimsel açıklamalar yapıldı, o kadar uzağa gitmeye gerek yok, gen haritası kadar uzak değil yakın riskli hastalıkları öğrenmek.
Ayrıca istatisliklerde akraba evliliklerinden doğan sakat çocukların çok azaldığını öğreniyoruz..
Akraka aşkı batsın evlendiler ama 2. çocuk sakat zihnen o dediğiniz tahlillerde yapıldı!
insanlar 7 nesil öteden hastalıklı gen barındırabilir Türkiyede zaten sağlıklı bi soy ağacı ya da doğum ölüm kaydı tutulmadığı için dedenin dedesi neden öldü bilemezsin, annen şeker hastasıdır babanda parkinson vardır vs, sen bunları bildiğin için sadece bunlar için doktorları uyarabilirsin, anne karnındaki bebek için tüm olasılıkları değerlendirecek bi teknoloji zaten yok, istatistikleri banada yollasanıza kullanıyım iş yerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?