Nikaha 4 gün kala cinnet geçiriyoruz!

bende sürekli bakıyordum nikah nasıl geçti diye?dilerim Allahtan çoooook mutlu olursun ve kv. yaptıklarından pişman olur da sizi rahat bırakır.canım her şey gönlünce olsun.ömür boyu mutluluklar:1hug:

benimde yüzüme kocaman bir gülümseme yaydı mesajın ve derin bir oh çektim . şükürki kötü bişery olmamış..ve akabainde şunu düşündüm.. .. balayında bir otel odasında hiç tanımadığın insanlara benden heber beklerler merak ederler sorumluluğu ile herşey yolunda haberini ulaştırmayı görev bildiğin; ve bizler de ne oldu acaba düğün nasıl geçti diye meraklanıp sayfana bakma gereği duyduğumuz için ne güzel insanlarız biz :) umarım çok mutlu olursun..

Güzel başlamışsınız arızasız:)
İnşallah bu şekilde devam eder..
Mutluluklar..

Winstonlight inan, günde birkaç defa bakıyorudm topiğine... :1hug:
Sevindim gerçekten herşeyin yolunda gitmesine.
Allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah....
Ömür boyu mutlu olun umarım... a.s.
Bir ömrü aynı yastıkta birbirinize aşık, saygılı ve güven duyarak geçirmeniz dileğiyle...

Cnm belki sana pek olumlu şeyler sölemeyeceğimyaşadıklarınız gerçekten ağır hele o kadın enteresan ötesi bencee
bu kadar sorunlu bir ailede huzur bekleme soya çekim diye bişey var eşinde mutlaka onlara benzer bir huy vardır bence yol yakınken çok ii düşün
ablam evlendi ama boşanmak için çok uğraştı seninki gibi sorunlu bir ailesi vardı eşinin çekmediği çile kalmadı
tek diyeceğim allah yrd olsun çok zor bir durum
allah hzuur ve geçim versin

Hala güzel temenniler, uyarılar ve dualar geliyor ne güzel.Kızkardeşim yoktu bugüne kadar ama burada bu topik sayesinde hem içten ablalarım, kardeşlerim ve hatta teyzelerim oldu diyebilirim.Bir internet sitesinde öylesine birinin yazdığı kendine göre önemli , belki başkalarına göre önemsiz bir konuya hassasiyetle eğildiğiniz, takip edip, dua ettiğiniz için çok teşekkür ederim.Artık konuyu kapatsak, kilitlesek mi? Ya da başına "Yeni gelin olacaklar için tehlikeli" falan mı yazıp, düğün üstü insanların olası gerilimlerini önlesek? :) Herkese, herşey için defalarca teşekkür ederim, rabbim beni utandırmasın,beni ve herkesi mutlu, huzurlu ve sevdiğiyle, çoluğu çocuğuyla bir ömür birlikte kılsın inşallah.Güzel topiklerle buluşmak üzere.Hoşçakalın.

arkadaşım naptın sen keşke en baştan bağlanmadan bitirseydin eşin evlenince değişecek aynı şeyleri yaşadım yaşayanları tanıdım o anneyle sen sinir hastası olacaksın et tırnaktan ayrılmıyor hasta numaraları duygu sömürüleri acıma dugusunu sömürerek oğlunu alır avucuna çünkü erkekler evlenince değişiyoooooor ve sen neyaptım ben diye çok dövünürsün ben eşimle 9 yıl çıktım aynı şeyleri yaşadık beni hep korurdu ezdirmezdi annesine fakat evlendikten sonra kabus oldu herşey dayak bile yemiştim boşanıyorduk anlatmakla bitez kabus şimdi ne oldu bebeğim olunca annesinin hallerine kendide dayanamadı ve görüşmüyoruz hiç ama biz çok mutluyuz ama her koca karısı için anneyi bırakırmı bilemem annesinin yaptıklarını anlatsam şaşardın ben birgün ağzımı açmadım ama çok çektim aşıktı kaldım ama çektim şimdi yalnızken mutluyuz

ay hayırlısıyla atlattın ya bugünü bitti ya artık valla bende bi oh dedim. darısı benim başıma ayrıca bayanssulusmile
yav bacım gel profilinden medeni durumunu değiş hemde öle zevkle değişki! o kaynanaya rağmen başardın canım benim bak oldu ve bitti balayının tadını çıkartın kaynanansız..ömür boyu bir yastıkta kaynana etkisi olmaksızın çoook mutlu bir evliliğin olsun minik kuzucukların olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…